0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάχη ποιος απο τους δύο θα το βάλει.Ευτυχώς που έχει ανθεκτικό rubber Καλό ΣΚ σε όλους
Επιτέλους σπίτι.Καλημέρα σε όλους.Ρωσακι σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
@Νικος. Να δεις μεγαλώνοντας τι έχει να τραβήξει η τσέπη μου. Καλά να είμαστε...Όσο για το Ρωσιδακι σου, σε κάθε μέρα μπορείς να στριμωξεις ένα Ρωσιδακι φίλε
Καλημέρα Νίκο. Άλλο ρωσάκι εννοείς εσύ, άλλο κατάλαβα εγώ. Ευτυχώς που έβαλες φώτο δηλαδή.
Θες να του κανεις καμια παρουσιαση , να μπουμε και μεις στο πνευμα αυτων των ρολογιων.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στο βάθος η μεγάλη αγάπη
Καλημέρα Ελλείψει diver ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα. Λόγω εργασιών σήμερα και για να μην με φωνάζουν οι υπόλοιποι (), G-shock(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό θερμό Σ/Κ!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό και αν δεν το βλέπουμε συχνά! Η ένδειξη θερμοκρασίας τι ακρίβεια έχει?
Ναι φυσικά.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.