Georgefosk, Wolf- και 38 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Vintage Friday σήμερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα, σχεδόν ΣΚ!!
Καλημέρα και από εμένα καλό ΠΣΚ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αμα εισαι μερακλης , δεν κρυβεται Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ. Προσπαθούσα να πείσω μια φίλη να πάρει αυτό αντί ένα Daniel Wellington αλλά μάταια. Δεν την έχει ακουστά την SEIKO . Βρε δεν χρειάζεται ούτε μπαταρία να αλλάζεις. Τίποτα
Καλημέρεςςςς καλημέρεςςςς, Vintage Friday έχουμε πει... ξεχνιόμαστε μου φαίνεται...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Χθεσινοβραδινή φωτογραφίαΝέο ρολογάκιΝα ευχαριστήσω και δημόσια το Δημήτρη (Dimi) για την άψογη συναλλαγήSent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα με νεο αποκτημα.SPB083 Great blue hole mm200.Άξιος αντικαταστατης του SRP777. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.