0 μέλη και 50 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Με το νέο απόκτημα σήμερα για να συνηθίζω και το τιτάνιο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα! Ωραίο επιλογή, μπράβο! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τόσο ελαφρύ που δε καταλαβαίνεις ότι το φοράς ε?
Καλημέρα από Θεμιστόκλειο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερινή αγορά.. προσεχώς νέες φωτό!Ενδιαφέρον η χάμι στα pilot και military της.. πολλοί πειραματισμοί σε λουράκια!Δοκίμασα βγάζοντας το μαμά leather του και νομίζω ότι αυτό το ΝΑΤΟ του ταιριάζει περισσότερο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σημερινή αγορά.. προσεχώς νέες φωτό!Ενδιαφέρον η χάμι στα pilot και military της.. πολλοί πειραματισμοί σε λουράκια!Δοκίμασα βγάζοντας το μαμά leather του και νομίζω ότι αυτό το ΝΑΤΟ του ταιριάζει περισσότερο Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα.Σα να δρόσισε λίγο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίο το έκαναν ε; έχω να πάω από όταν φτιαχνόταν.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.