0 μέλη και 53 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκο πιο κοντινή φωτό άλλη φορά Από τα πιο iconic μηχανικά!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σερβίρουν ρύζι στην Καστέλλα ? Για ψάρια ήξερα. Εγώ, βράζω γαμοπίλαφο, να τους ταϊσω καλά. Και σαλάτα αγγούρι, με εκείνα τα μεγάλα τα χοντρά. Να, δες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το 5086D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό βραδι στην παρέα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην παρέα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΟικονικεΜε άσπρο σε βολεύει;
Today Seiko 5: SNK809 in a SNXS case and SNK371 hands. (in the air)Johan
Καλό βράδυ παίδες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα νέο λουράκι με εσωτερικό rubber(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.