0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Νικόλα μάχιμος σήμερα με το Hamilton. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα, μπανάκι, βουτίτσες, βαριδάκια, άντε και κανένα χταπόδι, άρα ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Back to my grail/beater! Μου είχε λείψει το πανερακι μου! Κάθε Κυριακή απλά το κουρδιζα και σήμερα απλά το έβαλα στο χέρι! Τέλεια χρονομετρία.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νομίζω οτι τα δυο Duro και το G-Shock σε διαψεύδουν
Είχα προνοήσει και κουβάλησα 2-3 Σήμερα(για την φωτό και μόνο) συνεχίζουμε με hami(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό ΣΚ σε όλους. Κοινωνική υποχρέωση αύριο και ευκαιρία για μπανάκι. Με G φυσικά!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίος!
Με την μια μασκότ στη δουλειά! Δεν γυρνούσε το σκασμενο για ωραία φωτό!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.