sub50 και 49 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορίστε... έβαλα και το citizen στο παράθυρο να φορτίζει, όπως πρέπει να κάνουν τα καλά παιδιά του gwf (ρε μπελά που βάλαμε στο κεφάλι μας )...
Ωραίο το seiko
Έτσι με μάθατε εδώ μέσα... πλύση εγκεφάλου
Βασίλη το eco drive είναι σαν pet, θέλει τη βόλτα του τη λιακάδα του και αν είναι και radio controlled θέλει και τα ραδιοκύματα του για να είναι χαρούμενο 🤣🤣🤣
Η πρωινή βάρδια έχει περισσότερο χιούμορ από την βραδυνή
Κάθε πρωί που ανοίγω το φόρουμ βρίσκω τους μίσους τσακωμένους με τους υπόλοιπους και αισθάνομαι άσχημα που κοιμάμαι νωρίς και χάνω όλη τη δράση 😂
Το φοράς γιατί πήρες κάτι που είναι το κατάλληλο για σένα!Φαντάζεσαι ένα sub πόσο μεγάλο θα έδειχνε?Το reverso αν και δημιουργήθηκε ως sport είναι πλέον dress
Απλά μην το μάθουν τα παιδιά μου γιατί μου ζητάνε σκύλο για μέσα στο σπίτι και τους λέω ότι είχα όλη μου ζωή και τώρα θα πάρουμε μόνο όταν είναι αρκετά μεγάλα για μα αναλάβουν τη φροντίδα του.Αν μάθουν τώρα ότι έχω αναλάβει τη φροντίδα ενός eco δε θα ξέρω που να κρυφτώ.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.