0 μέλη και 94 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
PVD on canvas σήμερα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Χ
Και στο βάθος κήπος και Τζακ Λόντον!Απαιχτος vintage συνδυασμός.
Mερικες κυριακατικες υπηρεσιες πριν... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: mitsman στις Μάιος 25, 2011, 22:04:41 μμMερικες κυριακατικες υπηρεσιες πριν... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ελα ρε κομαντο!! που εισαι χωμενος??ατσαλακωτες οι φορμες..
Παράθεση από: mitsman στις Μάιος 25, 2011, 22:04:41 μμMερικες κυριακατικες υπηρεσιες πριν... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ρε φιλαράκι ατσαλάκωτο το έχεις το ρολόι. Το δικό μου του έδωσα και κατάλαβε. Το κρυσταλάκι την έχει την γρατζουνιά του. Η κάσα την έχει την χαρακιά του. Πως τα καταφέρνετε ρε παιδί μου και τα κρατάτε τα ρολόγια τζι-τζι δεν το καταλαβαίνω. Μήπως ρε δεν το φοράς? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και εγώ τα αγαπώ φίλε τα ρολόγια, αλλά το νεύρο παρέμεινε και το ρολόι εκτεθιμένο. Ευτυχώς δεν χαλιέμαι και πολύ, αλλιώς θα είχα αρρωστήσει.
Kemmner Military Chrono 1550 με λουράκι Di-Modell Chronissimo για σήμερα :
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.