kastor77, Heuer_1153 και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκο αν σας έδειχνε ο Άρης τι ρολόγια έχουν περάσει από τα χέρια του θα παθαινατε πλάκα χωρίς ίχνος υπερβολής...
Κάτι έχω καταλάβει
Πίστεψέ με φίλε δεν έχεις καταλάβει.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρέπει τότε επειγόντως να βγούμε !!!!
Αν δεν απατώμαι έχει ήδη δώσει αρκετά από αυτα. Ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ όμως αν και όποτε θελήσει νομίζω θα μας μαγέψει όλους....Άντε βρε Άρη. Πες και εσύ κάτι
Ζωαααρα αυτά είναι
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε γίγαντα πού την ξέρεις τη σερβιτόρα τη Ζωή ?
Τον λες χαζο δια της πλαγιας οδου ;Δεν θελω να αναψω φωτιες , μια διαπιστωση εκαναΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό μου είπε καλά κατάλαβα
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.