Μπα φίλε ούτε καν..έτυχε προχθές να χαζεύω ένα back up από photo του κινητου και με το που έπεσα σε κανα δυο που είχα δώσει σταμάτησα! Πάμε μπροστά δεν κοιτάμε πίσω.. άμα αρχίσουμε το σκεπαρνοσκοτωμένο δεν πάμε πουθενά! Εδώ έμπλεξα με τα βιντάζ σεικο που εάν μου το έλεγες κανα πεντάρι χρόνια πριν θα σου έσκαγα ειρωνικό χαμογελάκι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σιγά φίλε Παναγιώτη..! Μην δημιουργούμε εντυπώσεις! Με κανείς και κοκκινιζω..λολολ!! Έχουμε φίλους συμφορουμίτες, αστικούς μύθους, με τριψήφιο αριθμό ρολογιών..
Το ταξίδι μέτρα..όχι τόσο ο προορισμός..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Άρη δεν είπα ότι ήταν κακό που τα έδωσες. Απλά επαναπροσδιορισες τα πράγματα και έκανες αυτό που σε γέμισε στην παρούσα φάση. Πολύ ακομπλεξαριστη και αξιοθαύμαστη κίνηση.
Πέρα από την πλάκα πάντως και χωρίς να θέλω να πιέσω καταστάσεις θα ήταν πολύ ωραίο να ξαναθυμηθω κάποιες από τις ρολογαρες σου έστω και σε φωτό και να τις θαυμάσουν και όσοι δεν σε γνωρίζουν.
Νομίζω θα ήταν πολύ ωραίο θέμα.
Δεν χρειάζεται τεράστιος αριθμός ρολογιών για να έχεις ζηλευτά ρολόγια.
Και τα δικά σου όπως και του Κώσταome(κατάλαβες ποιον λέω) είναι από τις καλύτερες συλλογές στα μάτια μου.
Ακόμα σκέφτομαι το master σου. Στο είχα πει και τότε ότι ήταν από τα αγαπημένα μου ρολόγια.
Άντε να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή από κοντά. Χαθήκαμε με κορονοιους και υποχρεώσεις...