0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλή βδομάδα σε όλη την παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Conquest 43-αρι, μπλε dial.Μεγάλη κάσα, η συνολική κομψότητα & σχεδίαση κάπως τραβηγμένη αλλά γενικά πολύ ποιοτικό για τα χρήματά του.Βιδωτή κορώνα, 300 μέτρα υδατοστεγανότητα...Χρονομετρία περίπου +4.8"/ημέρα (love it). Λεπτή σχετικά κάσα, κάπου στα 11.5 χιλιοστά πάχος ίσως, δεν έχω μετρήσει.Με έντονο dressy χαρακτήρα, τη στιγμή που το Hydroconquest έχει καταδυτικό deployant buckle κλπ.Το μπλε dial δύσκολο γενικά στους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά ως dial γενικά πάρα πολύ ωραία φινιρισμένο για ρολόι τέτοιας τιμής.Το μπρασελέ στιβαρό και πολύ όμορφα γυαλισμένο, σε κάνει να έρχεσαι (επιτέλους) στα ίσια σου όταν τολμήσεις να το συγκρίνεις με μπρασελέ Ιαπωνικής μάρκας εφάμιλλου price point.Ένα ρολόι που σου δίνει πολλά για αυτά που πληρώνεις - και μπράβο τους.Δεν θα μείνω μόνο σε αυτό, από τη συγκεκριμένη μάρκα (κάαααπου στην Ασία υπάρχει Outlet Longines που έχει στοκ ατελείωτο, σε σπέσιαλ τιμές μιας και ντόπιοι εκεί δεν τα προτιμούν....)
Καλή εβδομάδα στην παρέα, με ΥγείαΜετά από τόσες απόπειρες, τόσο χρόνο, έχω συνδεθεί μ' αυτό το ρολόι
Καλημέρα σε όλους. Καλή εβδομάδα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μαγεία! Να ρωτήσω κάτι; Σαν μέγεθος κ.λπ. είναι όμοιο με το ρολόι του project ή υπάρχουν διαφορές;
Είναι 90% ίδιο στις διαστάσεις
ωραιότατο και grab and go!
The.lockdown.2 Day#10 : ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 2
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.