0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά! Δες για να τα κάνεις στα δυο 4λεπτα:
.....................Να ευχαριστήσω τον oikonikos που ενώ ήταν πτώμα από τη κούραση μου παρέδωσε τη κούπα με χαμόγελο και καλή διάθεση. Respect
Καλησπέρα στην ωρολογοπαρέα
Σήμερα... έβγαλα Η κούπα ότι πρέπει για να πίνω τη λουιζα μου στο τέλος της ημέρας Να ευχαριστήσω τον oikonikos που ενώ ήταν πτώμα από τη κούραση μου παρέδωσε τη κούπα με χαμόγελο και καλή διάθεση. Respect
Παίδες, απορία(ες):Έχω το IANOS που είναι 44mmΨήφισα το Hamilton Murph (το έχω δοκιμάσει), ένα field στα 42mm που δείχνει πολύ μεγαλύτερο από τα 42άρια καταδυτικά ρολόγια...αλλά είμαι 1.90, 100 κιλά και έχω καρπό 19 πόντους (7.5")1. Εσείς που ψηφίζεται αυτά τα δύο ρολόγια έχετε τις αντίστοιχες διαστάσεις;2. Εάν ναι, ας φτιάξουμε και μία ομαδούλα μπάσκετ ή ας ανοίξουμε ένα ανάλογο θέμα στο forum - Ρολόγια και NBA - Big boys, Big toys κτλ...
Παρόλο που η μέρα έχει δουλειά με ηλεκτρονικά και κολλητήρι και δεν προβλέπει καν έξοδο από το σπίτι, μόλις το είδα χάζεψα πάλι και το έβαλα. Καλό βράδυ εκεί, καλημέρα σε μας! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα. Το μέγεθος είναι 42 ή 40? Και χωρίς φυσικά να θέλω να γίνω αδιάκριτος, ο καρπός σου τι μέγεθος εχει; Σου κάθεται πολύ καλά στο χέρι!
Καλημέρα σε όλους, φοβερές επιλογές και χθες, συγνώμη αν δεν σας απάντησα αλλά δε γινόταν(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.