0 μέλη και 50 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
otan to phra hmoun metaksy autou kai tou R.15670, sigoura ependytika exasa, alla an krinw apo ta alla rolex pou exw kai ta foraw mia stis 1000.. kala ekana kai phra Reverso.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Τη καλημέρα μου σε όλους!(αν και βροχερή)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό μεσημέρι στην παρέα από την βροχερή Πάτρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνεχίζεις!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα στην παρέα. Άφιξη τιμημένου μπρασελέ για το μπορντοροδοκόκκινο, νομίζω του πάει καλά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για δώσε πληροφορίες!!! Μεγιες
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα σε όλους! Με το νέο απόκτημα σήμερα!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.