Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά.
@pit εγώ πάντως δε σε ξεχνώ. Ήσουν το καλωσόρισμα μου στο forum. Μ αρέσεις...
@kontinos έχεις δίκιο. Δεν το θυμόμουν. Πραγματικά σου εύχομαι να αποκτήσεις ένα Lange. Είναι σε τελείως άλλο επίπεδο και η ποιότητα και η αίσθηση. Αν κάποια στιγμή τύχει να γνωριστούμε με χαρά να στο φέρω να το φορέσεις να το διαπιστώσεις και εσυ. Γενικά παρατηρώ τις επιλογές σου, είσαι εκλεκτικός οπότε αργά ή γρήγορα θα αρχίσεις να κοιτάς ΥΩ. Είναι η λογική εξέλιξη.
Φώτη συλλεκτικό το κάνει. Επιθυμητό δεν ξέρω. Σκέψου ότι το φαινόμενο της συγκεκριμένης φθοράς συνέβαινε σε ρολόγια πριν 20 30 χρόνια. Οι συλλέκτες το ξέρουν. Οι πολύ νέοι δεν ξέρω αν θα αγόραζαν καν non ceramic daytona, πόσο μάλλον μια με ελαττωματικό Dial.
Βασίλη δε χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια. Το ρολόι που ποσταρα δεν είναι περισσότερο σπάνιο από το Gallet του Σπύρου για παράδειγμα που είναι από τα ρολόγια που θυμάμαι. Η από το mk40 του Παναγιώτη. Το αντίθετο θα έλεγα.
Στο forum έχω δει καταπληκτικά ρολόγια και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά που οι ιδιοκτήτες τους δεν τα έχουν μοιραστεί μαζί μας.
Η rolex είναι μια εταιρία που η σχέση μου μαζί της ήταν ερωτική. Απόκτησα αρκετά κομμάτια και ευτυχώς τα έφεραν έτσι οι συνθήκες που δε χρειάστηκε να τα αποχωριστώ. Τα daytona πάντα μου άρεσαν. Γενικά έχω μια ροπή προς τους χρονογραφους οπότε με το πέρας των ετών κατέληξα με αρκετούς. Εν καιρώ θα τις μοιραστώ μαζί σας και τις υπόλοιπες. (για κάποιο λόγο το daytona είναι θηλυκου γένους στο μυαλό μου).
Υγεία να έχουμε και όλα τ άλλα γίνονται.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk