Καλησπέρα παίδες,
Όσο φοράω αυτό το ρολόι τόσο περισσότερο μου αρέσει και τόσο περισσότερο ακατανόητος μου φαίνεται ο τρόπος που το αντιμετωπίζει η IWC.
Το 3239 στην εποχή του ήταν το απολυτο μου iwc για αγορά και όταν λέω το απολυτο μου iwc για αγορά εννοώ και το απολυτο μου ρολόι γενικά αφού η στοχοπροσήλωση μου τότε ήταν αποκλειστικά στην iwc.
Σε σχέση με αυτό που λες Δημήτρη έχεις απολυτο δίκιο.Πιο ανεξήγητες και χαζές κινήσεις δεν έχω δει από άλλη εταιρία.Κατ’ αρχας δεν έπρεπε ποτέ να έχουν καταργήσει το απολυτο 3227,όπως είπα έρωτας τότε το 3239 αλλά το 3227 ήταν άλλη κλάση.Δε θα έπρεπε να έχει καταργηθεί τότε και απλά θα έπρεπε να δουλέψουν για να του βάλουν μια πιο λεπτή in-house όταν θα ήταν έτοιμη.Κακώς το καταργήσανε αλλά το έκαναν και το αντικατέστησαν με το 3239 που ναι μεν πανέμορφο και πιο genta αισθητικής διαστάσεις αλλά με eta calibre… πανέμορφο όμως!Και όταν τα genta αισθητικής ρολόγια έφτασαν να είναι το απολυτο must και όλες οι εταιρίες άρχισαν να δημιουργούν τέτοια ρολόγια η iwc που ήταν η μια από τις 3 με original genta design αποφάσισε να το καταργήσει και να κάνει την ingenieur σειρά με αισθητική του 666 χωρίς να είναι καν αντιμαγνητικα…Ανεξήγητες κινήσεις.Ενώ το μόνο που έπρεπε να κάνουν είναι να συνεχίσουν το 3239 χωρίς τα crown guards για μένα.