Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 13050184 φορές)

0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #131025 στις: Απρίλιος 06, 2023, 07:58:23 πμ »
Ολοχρυση Daytona που ακριβώς συναντάς δεξιά και αριστερά.. Στο Manhattan ή στο Dubai?
Γιατί προσωπικά δεν έχω δει ποτέ live μπροστά μου φορεμένη....

Η Daytona δεν δανείζει, ούτε δανείζεται στοιχεία από άλλο ρολόι... Είναι μοναδική και αυτός είναι ο λόγος που ενώ κάθε χρονιά όλοι προβλέπουν αλλαγές (41 ή 42 mm, ημερομηνία κτλ), η rolex σέβεται το ότι είναι η ζωντανή ιστορία του brand και κάνει μικρές και ανεπαίσθητες παρεμβάσεις...

Το daydate έχει κοινά στοιχεία με datejust και sky..

Πχ αυτό είναι ένα datejust...

28αρι;; 28αρι.. Αλλά μοιάζει με σμίκρυνση του daydate...

Εξαιρετικό ρολόι, επαναλαμβάνω... Αλλά στα 7 μέτρα μοιάζει με ένα datejust που πήρε αναβολικά

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Πράγματι το DD μοιάζει με DJ, είναι η ποιοτική εξέλιξη του DJ.
H Daytona είναι τελείως διαφορετικό ρολόι και δεν μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση.
Εχω δει περισσότερες Daytona, ακόμα και χρυσές, στην ζωή μου πάρα DD. Έχει περισσότερο hype η Daytona.
Μου αρεσουν περισσότερο τα μαζεμένα ρολόγια γι’ αυτό, γενικά, προτιμώ το DD από την Daytona.
Μεγαλη σημασία παίζει το χρωμα και υπάρχουν κάποιοι χρωματικοί συνδυασμοί πολύ πετυχημένοι, κάποιοι αδιάφοροι και κάποιοι απαράδεκτοι.
Το συγκεκριμένο DD μαζί με DD πλατίνα - γαλάζιο dial είναι τα πιο όμορφα της σειράς …
… αλλά υπάρχει και Daytona πλατίνα με καφέ bezel και γαλάζιο dial που στα δικά μου μάτια είναι το ομορφότερο Rolex όλων.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131026 στις: Απρίλιος 06, 2023, 08:36:03 πμ »
Νομίζω πως είναι ανούσιο να συγκρίνουμε δυο διαφορετικά ρολόγια…

Η Daytona σε ρολόι έχει το μεγαλύτερο hype από οποιοδήποτε άλλο ρολοι… Την Daytona δεν τη βρίσκεις εύκολα (καμία Daytona) σε αντίθεση με τα daydate που υπάρχουν αρκετά… Μπορεί όχι το συγκεκριμένο η το μπλε με την πλατίνα αλλά αρκετά. Σε κάθε μου επίσκεψη συναντάω daydate. Daytona ποτέ! Σε καταστήματα πάντα αναφέρομαι…

Από εκεί και πέρα έχοντας δοκιμάσει τα πάντα θα έλεγα ότι πράγματι το dd είναι πολύ κοντά σε ένα datejust… Ακόμα και το sky έχει κάποια στοιχεία από αυτά τα δυο, λίγα αλλά έχει. Προσωπικά είμαι λάτρης του συγκεκριμένου dd για το μπρασελέ του, το ροζ χρυσό και το συνδυασμό με το olive dial. Είναι ότι πιο όμορφο έχω δει συνδυαστικά!

Τώρα ότι βλέπουμε περισσότερα Daytona σε καρπούς  είναι καθαρά θέμα hype πιστεύω γιατί οποίος έχει τα φράγκα να πάρει ολόχρυσο ρολόι εύκολα παίρνει και τα δυο, από οικονομικής άποψης. Τώρα για να μπορέσει να το φοράει κάποιος το dd αν έχει στυλ και δε φοβάται μην του κόψουν το χέρι, άνετα το φορούσα καθημερινά…

ΥΓ. Παναγιώτη αν μπορείς να τραμπαρεις, στη θέση σου θα προχωρούσα χωρίς δεύτερες σκέψεις όμως από το λίγο που σε ξέρω, επειδή το Dj δε σε τρελαίνει ιδιαίτερα, μην το κανείς! Εγώ λατρεύω τα dj και grail μου είναι το συγκεκριμένο dd…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος KOSST

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #131027 στις: Απρίλιος 06, 2023, 08:40:42 πμ »
Ολοχρυση Daytona που ακριβώς συναντάς δεξιά και αριστερά.. Στο Manhattan ή στο Dubai?
Γιατί προσωπικά δεν έχω δει ποτέ live μπροστά μου φορεμένη....

Η Daytona δεν δανείζει, ούτε δανείζεται στοιχεία από άλλο ρολόι... Είναι μοναδική και αυτός είναι ο λόγος που ενώ κάθε χρονιά όλοι προβλέπουν αλλαγές (41 ή 42 mm, ημερομηνία κτλ), η rolex σέβεται το ότι είναι η ζωντανή ιστορία του brand και κάνει μικρές και ανεπαίσθητες παρεμβάσεις...

Το daydate έχει κοινά στοιχεία με datejust και sky..

Πχ αυτό είναι ένα datejust...

28αρι;; 28αρι.. Αλλά μοιάζει με σμίκρυνση του daydate...

Εξαιρετικό ρολόι, επαναλαμβάνω... Αλλά στα 7 μέτρα μοιάζει με ένα datejust που πήρε αναβολικά

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Είναι πολύ απλουστευμένη προσέγγιση αυτή που λες.
1. Το daydate είναι πιο σημαντικό μοντέλο για την ρόλεξ, το έχουν φορέσει πόσες προσωπικότητες και πρόεδροι της Αμερικής κτλ. Έχει το president bracelet, το βγάζει μόνο σε πολύτιμο μέταλλο και όχι ατσάλι. Είναι η ναυαρχίδα της σαν να λέμε S-Class. Είναι iconic, δεν το αλλάζει βάζοντας μια ceramic bezel, μια με μεταλλικό, μια συνδιασμο μετάλλου/ceramic, ούτε το βγάζει σε κάποια φτηνή ατσάλινη έκδοση.
Εδώ για τα 60 Χρόνια της Daytona φέτος δεν έκανε τίποτα το σπέσιαλ. Έβγαλε το puzzle Daydate και όλοι μιλούσαν γι´αυτό αντί την νέα Daytona που είχε γενέθλια.

2. Από τα 7 μέτρα που λες τουλάχιστον το Day-Date δείχνει Ρόλεξ, ενώ η Oysterflex Daytona σαν τι δείχνει; Μήπως σαν κάποιος νεωτερισμός τύπου Nautica;  :D

3. Σίγουρα θα αντάλλαζα την oysterflex με ένα DayDate. Δν το συζητάω καν. Κατά την άποψη μου διαχρονικά rolex = μπρασελέ.
Αν ήθελα κάτι σε rubber θα έβλεπα κάποιο μοντέλο από ένα brand που έχει μεγαλύτερη ιστορία σε αυτό το υλικό, πχ AP offshore, Hublot Big Bang. H Daytona δεν έχει φτιαχτεί για rubber, το έριξαν μεταγενέστερα  πάνω της για να τραβήξουν πωλήσεις από την τότε τάση της αγοράς με τα rubber ρολόγια. Είναι ένα μικρό ρολοι που αν του βαλεις λουρακι το κανείς να δείχνει ακόμα μικρότερο. Επίσης όταν φτάνεις σε αυτά τα χρήματα  θέλεις να πάρεις κάτι που να μπορεί να σταθεί διαχρονικά.

4. Όλα είναι θέμα γούστου. Κατά την άποψη μου, το απόλυτο χρυσό ρόλεξ είναι το Day-Date.
Η σωστή έκδοση για την daytona είναι η ατσάλινη! Διαχρονικά η ατσάλινη ήταν ειναι και θα ειναι η σημαντική έκδοση της.
Οι χρυσές και μισές μισές κατέληγαν στο τελος σε γυναικείους καρπούς, και όχι τυχαία.

Υπεροχο ρολόι. Ο συνδυασμός rose gold με πράσινο dial είναι πανέμορφος.

Ευχαριστώ. Ναι είναι φοβερό. Αυτό και το πλατινένιο με το γαλάζιο dial 👊

Με παρακάλεσε ο KKOST να γράψω δύο γενικές κουβέντες, οπότε θα το κάνω.

Δεν υπάρχει κάποια σχέση με το DJ. Τα έχω δοκιμάσει όλα, και χρυσό DJ με oyster bracelet, και DD, με/χωρίς διαμάντια σε dial ή/και στεφάνη.
To μόνο που ίσως συνδέει τα δύο references είναι το γενικό και κλασικό σχήμα της κάσας, που ούτως ή άλλως είναι σήμα-κατατεθέν της εταιρείας εδώ και 90 χρόνια.

Το Day-Date είναι ένα reference που απαιτεί να είσαι έτοιμος να το φορέσεις.
Έτοιμος ηλικιακά, έτοιμος αγοραστικά, και κυρίως έτοιμος στο πώς το φοράς (ή αν θέλετε καλύτερα στο πώς ΔΕΝ σε φορά).

Τα complications που έχει επάνω δεν είναι καθόλου τυχαία.
Τη δεκαετία του '50 και του '60 δεν έβρισκες εύκολα perpetual calendars, κι η ζωή κυλούσε διαφορετικά - η ημέρα της εβδομάδος ήταν σημαντική.

Τώρα τα έχουμε κάνει όλα ένα.
Παίρνεις ένα Samsung και σου λέει ακόμη και τα διαστήματα στα οποία είχες ροχαλητό τη νύκτα.

Όπως η Mercedes-Benz έχει την S-Class, που ανέκαθεν ήταν η 'ναυαρχίδα' στον κατάλογό της, έτσι και η Rolex έχει το Day-Date.
Γι'αυτό και το συγκεκριμένο δεν βγαίνει ποτέ σε ατσάλι. Είναι το αστέρι της εταιρείας, είναι το μοντέλο που έχει προνομιακή θέση στον κατάλογο.

Για τον ίδιο λόγο επίσης είναι το μόνο που έχει αυτό το μπρασελέ.
Όσοι το έχουν φορέσει ή δοκιμάσει, παραμιλούν με τη χάρη και την ομορφιά στη χρήση του.

Το μόνο μπρασελέ που μπορεί να πει κανείς ότι ίσως μπορεί να συναγωνιστεί το 'Προεδρικό' μπρασελέ της Rolex, είναι το μπρασελέ που σχεδίασε ο Gerald Genta για το Patek Philippe Nautilus. To μπρασελέ του Ναυτίλου είναι πραγματικά σαν μεταξένιο σεντόνι πάνω στον καρπό, γλιστρά με τέτοιο τρόπο που είναι σαν να σε χαϊδεύει - είτε σε ατσάλι, είτε σε χρυσό.

Όμως την ευκολία και άνεση στη χρήση που έχει το Presidential bracelet της Rolex δύσκολα την πιάνει άλλο μπρασελέ (για παράδειγμα, η ευκολία με την οποία αερίζεται ο καρπός ακριβώς όσο χρειάζεται είναι χαρακτηρηστική).

Συνολικά είναι σχεδιαστικά ώριμο design, δοκιμασμένο, πολύ ισορροπημένο, παραδοσιακά ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση όντας ταυτόχρονα υπερ-πολυτελές, και γι'αυτό κατέχει τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Δεν είναι για όλους, αλλά δικαίως έτσι είναι κάποια πράγματα.

Ευχαριστώ Tangerine Dream.
Ήθελα να γράψεις την άποψη σου γιατί γνωρίζω πως κατα καιρούς ειχες και Daytona και DJ και Nautilus και έχεις φορέσει Day-Date. Άρα η άποψη σου θα ήταν αντικειμενική.
Συμφωνώ απολύτως με αυτά που λες για το 'Προεδρικό' μπρασελέ. Τέτοια μοναδική αίσθηση δεν έχω νιώσει σε κανένα άλλο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Chameleon

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131028 στις: Απρίλιος 06, 2023, 08:53:33 πμ »
Κάναμε το "τι φορέσαμε σημερα" thread για τη Rolex (παλι)   

Το συγκεκριμενο daydate προφανως και ειναι σπεσιαλ κομματι..δεν το συζηταμε....
ΑΛΛΑ..αυτο δεν αναιρεί οτι μοιραζεται ιδια ακριβως parts με αλλα 2 ρολογια της rolex..

καλως ή κακως , εχει το ιδιο σουλούπι με το datejust....και εν μερει με το sky

Η daytona ειναι daytona...το αν προσπαθουν αλλα microbrands να αντιγραψουν την daytona ειναι ασχετο θεμα....την κορυφη παντα θα αντιγραψεις  :)

στα 5 μετρα παντως , το daydate μοιαζει με datejust ή sky.....

δε γινεται και διαφορετικα....μοιραζονται ιδια parts

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131029 στις: Απρίλιος 06, 2023, 08:55:53 πμ »
και ειναι αυτη ακριβως η "ομοιότητα" που με κραταει πισω και δεν κανω κινηση....

η προταση που εχω ειναι εξαιρετική οικονομικα (αναλογικά) και αυτο γιατι προφανως η daytona τιμολογειται υψηλά σαν ρολοι...δεν επεσα σε καλο Χριστιανό...προφανως και θα βγαλει πολλά απο την oysterflex..

αλλα οταν βλεπω το rose gold datejust το 28αρι να ειναι ιδιο.......ξενερωνω λιγο......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος KOSST

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #131030 στις: Απρίλιος 06, 2023, 08:59:01 πμ »
Νομίζω πως είναι ανούσιο να συγκρίνουμε δυο διαφορετικά ρολόγια…

Η Daytona σε ρολόι έχει το μεγαλύτερο hype από οποιοδήποτε άλλο ρολοι… Την Daytona δεν τη βρίσκεις εύκολα (καμία Daytona) σε αντίθεση με τα daydate που υπάρχουν αρκετά… Μπορεί όχι το συγκεκριμένο η το μπλε με την πλατίνα αλλά αρκετά. Σε κάθε μου επίσκεψη συναντάω daydate. Daytona ποτέ! Σε καταστήματα πάντα αναφέρομαι…

Από εκεί και πέρα έχοντας δοκιμάσει τα πάντα θα έλεγα ότι πράγματι το dd είναι πολύ κοντά σε ένα datejust… Ακόμα και το sky έχει κάποια στοιχεία από αυτά τα δυο, λίγα αλλά έχει. Προσωπικά είμαι λάτρης του συγκεκριμένου dd για το μπρασελέ του, το ροζ χρυσό και το συνδυασμό με το olive dial. Είναι ότι πιο όμορφο έχω δει συνδυαστικά!

Τώρα ότι βλέπουμε περισσότερα Daytona σε καρπούς  είναι καθαρά θέμα hype πιστεύω γιατί οποίος έχει τα φράγκα να πάρει ολόχρυσο ρολόι εύκολα παίρνει και τα δυο, από οικονομικής άποψης. Τώρα για να μπορέσει να το φοράει κάποιος το dd αν έχει στυλ και δε φοβάται μην του κόψουν το χέρι, άνετα το φορούσα καθημερινά…

ΥΓ. Παναγιώτη αν μπορείς να τραμπαρεις, στη θέση σου θα προχωρούσα χωρίς δεύτερες σκέψεις όμως από το λίγο που σε ξέρω, επειδή το Dj δε σε τρελαίνει ιδιαίτερα, μην το κανείς! Εγώ λατρεύω τα dj και grail μου είναι το συγκεκριμένο dd…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όλα είναι μια ιδέα. Είναι και το προσωπικό γούστο που παίζει σημασία οπως λες. Έχω δοκιμάσει τρεις daytona. Μετά από την πρώτη εβδομάδα κάτι μου έλειπε και έψαχνα να τα δώσω.
Ισως το μικρό μέγεθος σε συνδιασμο με το φαρδύ bezel που δεν αφήνει μεγάλο χώρο για το dial;
Ίσως το bezel που δεν έχει δοντάκια και άρα δεν κάνει το εφέ που κανουν στο ήλιο αυτά και τα flutted ?
Ίσως που μέσα το βλέπω ψιλό νεκρό ακουνητο; Ίσως πως δεν έχει ημερομηνία;
Ίσως όλα αυτά μαζί;
Δεν ξέρω τι ειναι αλλά μετά το νιώθω φουλ βαρετό και  στο τελος κάτι με χαλάει και καταλήγω να μην το κρατάω.  Άλλος μπορεί να το πήρε και να ξετρελάθηκε…  όλα ειναι σχετικά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #131031 στις: Απρίλιος 06, 2023, 09:05:22 πμ »
friendly
0
funny
0
like
9
wow
3
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Kelek,Beastaras,Taylor 1981,chris70,Georgefosk,mic,jo.sa,Ef.orange,
antsio100,
Members reacted wow:
Thodorisklm,^Deadly_Sin^,Ef.orange,

Αποσυνδεδεμένος KOSST

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #131032 στις: Απρίλιος 06, 2023, 09:13:41 πμ »
και ειναι αυτη ακριβως η "ομοιότητα" που με κραταει πισω και δεν κανω κινηση....

η προταση που εχω ειναι εξαιρετική οικονομικα (αναλογικά) και αυτο γιατι προφανως η daytona τιμολογειται υψηλά σαν ρολοι...δεν επεσα σε καλο Χριστιανό...προφανως και θα βγαλει πολλά απο την oysterflex..

αλλα οταν βλεπω το rose gold datejust το 28αρι να ειναι ιδιο.......ξενερωνω λιγο......

Γιατί να ξενερώνεις ; Το συγκεκριμένο DJ το 28αρι που λες κάνει 30k
Επίσης το προεδρικό μπρασελέ η ρόλεξ το φοράει μόνο στα ολόχρυσα
Οποιοσδήποτε δει προεδρικό μπρασελέ θα πει εδώ έχουμε ολοχρυσο, ακόμα και από τα 7 μέτρα που λες.
Αντιθέτως δεν ξενερώνεις να φοράς ένα κομμάτι πλαστικού και να έχεις δώσει 33Κ αντί ενός ολόχρυσου president που η αίσθηση στον καρπό είναι μια μοναδική εμπειρία;
To θέμα είναι πως φτάσαμε να συγκρίνουμε το βατραχοπέδιλο που σε 10 χρόνια δεν ξέρουμε καν πως θα είναι με την  επετειακή έκδοση ενος ολόχρυσου μοντέλου σαν το διαχρονικό Day-Date  :P :D
Βέβαια ολα είναι θέμα γούστου χαχαχαχαχ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131033 στις: Απρίλιος 06, 2023, 09:32:07 πμ »
δηλαδη και το aquanaut το rose gold βατραχοπεδιλο ειναι;;

μην τα πεις αυτα παραεξω plz... :D :D

παντως η ιδια η rolex ,μεχρι την εκθεση της Βασιλειας , στο site της την oysterflex διαφημιζε....

ειχα την ευκαιρια (το ξερεις) να παρω και rose και yellow gold daytona (ειχες δει φωτος) και το προσπερασα γιατι "χτυπούσε" ασχημα..

το daydate παντως το συγκεκριμενο ειναι οντως το πιο ωραιο datejust της αγορας :P
πρεπει να το αναγνωρίσω.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131034 στις: Απρίλιος 06, 2023, 09:36:45 πμ »
To θέμα είναι πως φτάσαμε να συγκρίνουμε το βατραχοπέδιλο που σε 10 χρόνια δεν ξέρουμε καν πως θα είναι με την  επετειακή έκδοση ενος ολόχρυσου μοντέλου σαν το διαχρονικό Day-Date  :P :D

Φτάσαμε σε τέτοιες συγκρίσεις επηρεασμένοι από την μόδα και την τάση της εποχής. Η Daytona πουλάει περισσότερο από το DD και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει τον περισσότερο κόσμο.
Εάν είμασταν ανεπηρέαστοι από το hype και την χρηματιστηριακή αξία των ρολογιών, θα συζητούσαμε για άλλα ρολόγια από άλλες εταιρείες σε παρόμοιο επίπεδο τιμών, που προσφέρουν πολλά περισσότερα σε αισθητικό, σχεδιαστικό, ποιοτικό και τεχνολογικό επίπεδο.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #131036 στις: Απρίλιος 06, 2023, 09:57:05 πμ »
Ας δούμε μερικά εντελώς διαφορετικα ρολογια μεταξύ τους..

Δηλαδή.. Τα βλέπεις και δεν πιστεύεις καν πως είναι από τη Rolex όλα αυτά...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος KOSST

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #131037 στις: Απρίλιος 06, 2023, 10:07:01 πμ »
δηλαδη και το aquanaut το rose gold βατραχοπεδιλο ειναι;;

μην τα πεις αυτα παραεξω plz... :D :D

παντως η ιδια η rolex ,μεχρι την εκθεση της Βασιλειας , στο site της την oysterflex διαφημιζε....

ειχα την ευκαιρια (το ξερεις) να παρω και rose και yellow gold daytona (ειχες δει φωτος) και το προσπερασα γιατι "χτυπούσε" ασχημα..

το daydate παντως το συγκεκριμενο ειναι οντως το πιο ωραιο datejust της αγορας :P
πρεπει να το αναγνωρίσω.....

Γιατί τι είναι το aquanaut? Θα το συγκρίναμε ποτε  με Nautilus με bracelet ;
Τα aquanaut θυμαμαι δεν τα έδιναν καν σημασία το 2006, όλοι τα θεωρούσαν αδιάφορα, μόνο nautilus κοιτούσαν. Ενώ αντίθετα το 2006 κ 2000 κ 1999 και παει λέγοντας πάντα ένα daydate ήταν διαχρονικά το τοπ χρυσό ρόλεξ. Και πάντα η καλύτερη έκδοση της Daytona ήταν η ατσάλινη.

Μα αυτό λέω αν θέλεις ολόχρυσο ρόλεξ δεν πας σε ολόχρυση Daytona αλλά σε ολόχρυσο Daydate!
Γιατί ; Επειδή βγάζει άλλη κλάση άλλη φινέτσα, είναι άλλο πράγμα. Πόσο μάλλον αν είναι επετειακή έκδοση.
Είσαι daytonakias ; Παρε ατσάλινη! Που είναι η σωστή Daytona,  να την δώσεις και στα παιδιά σου μετά που λέει ο λόγος.

Φτάσαμε σε τέτοιες συγκρίσεις επηρεασμένοι από την μόδα και την τάση της εποχής. Η Daytona πουλάει περισσότερο από το DD και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει τον περισσότερο κόσμο.
Εάν είμασταν ανεπηρέαστοι από το hype και την χρηματιστηριακή αξία των ρολογιών, θα συζητούσαμε για άλλα ρολόγια από άλλες εταιρείες σε παρόμοιο επίπεδο τιμών, που προσφέρουν πολλά περισσότερα σε αισθητικό, σχεδιαστικό, ποιοτικό και τεχνολογικό επίπεδο.

Τα πράγματα είναι απλά, η daytona ήταν διαχρονικα η εύκολη επιλογή αυτού που ήθελε να διαφοροποιηθεί από τα sub/gmt αλλά χωρίς να θέλει να δώσει πολλά. ( γιατί τα daydate ήταν διαχρονικά  ακριβά αφού η ρόλεξ τα έβγαζε μόνο σε πολύτιμα μέταλλα ).

Οποίος δεν μπορούσε να πάρει ατσάλινη αγόραζε μια μιση μιση κ έκανε την δουλειά του χωρίς να μπορεί ή να θελει να πάρει daydate. Η ρόλεξ παράγει περισσότερες daytona από daydate
Γενικά daytona φοράνε και πολλές γυναίκες, άλλο 43κ ρολοι κ άλλο ένα ρολοι που μπορείς να βρεις 18κ μισό μισό. Απευθύνονται σε άλλο κοινό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions