Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 13177772 φορές)

makfil και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #140475 στις: Ιούνιος 24, 2024, 15:13:27 μμ »
Tι διαβάζουμε εδώ μέσα ώρες ώρες...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ευτυχώς που προκαλούν μόνο γέλιο!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140476 στις: Ιούνιος 24, 2024, 15:17:27 μμ »
Πριν τα blogs και τον πακτωλό χρημάτων που έδωσε η ωμέγα για διαφήμιση και πλύση εγκεφάλου μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα,το speedmaster ήταν απλά το πιο οικονομικό από τα iconic ρολόγια των μεγάλων εταιριώ,το entry level, που κανείς δεν προτιμούσε έναντι των άλλων iconic.

Κάτι ανάλογο δηλαδή σαν αρκετά - μην πω όλα - iconic μοντέλα των υπόλοιπων εταιριών...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140477 στις: Ιούνιος 24, 2024, 15:20:44 μμ »
Μόνο και μόνο που ο Hayek πίστεψε στο Co-Axial του Daniels και σήμερα τα σύγχρονα Ω φέρουν αυτούς τους όμορφους και ιδιαίτερα ακριβείς μηχανισμούς, να ένα πρώτο επιχείρημα που μας κάνει να σεβόμαστε την Ω ως πολύ σημαντική εταιρεία.

Από 'κει και πέρα τo Σεληνορόλογο ούτε όμορφο είναι ούτε κάτι το 'iconic', κατ'εμέ.

Συμφωνώ απόλυτα, με το πρώτο μέρος της τοποθέτησης σου.. ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140478 στις: Ιούνιος 24, 2024, 15:41:53 μμ »
Εννοείται αυτό. Σεβαστές όλες οι απόψεις, όπως και η δική μου, να διαφωνήσω με αυτά που έγραψες. Η Omega είναι τεράστια εταιρεία και από τις πιο σημαντικές στην ωρολογοποιία διαχρονικά...και το Μoonwatch είναι overhyped μέσω marketing, όπως συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα μοντέλα σε όλες τις εταιρείες πλέον. Όσον αφορά στο 3861 που έχω στην κατοχή μου και έχω ολοκληρωμένη άποψη, είναι ρολογάρα.
Επιχειρήματα στο γιατί η Ω είναι από τις πιο σημαντικές εταιρείες διαχρονικά όπως είπες? Για να μάθω ρωτάω, όχι για να διαφωνήσω. Τι το σημαντικό έχει προσφέρει?
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
jimis,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140479 στις: Ιούνιος 24, 2024, 15:42:31 μμ »
Κάτι ανάλογο δηλαδή σαν αρκετά - μην πω όλα - iconic μοντέλα των υπόλοιπων εταιριών...
Σε έχασα η αλήθεια είναι.Τι κάτι ανάλογο με τα αλλά iconic μοντέλα;Δε γίνεται όλα τα iconic να είναι το entry level στο χώρο των iconic των μεγάλων εταιριών.Το speedmaster ήταν αυτό από ετσιριες tag,breitling omega και πάνω και το οποίο speedmaster δεν πούλαγε καλά ούτε εντός του καταλόγου της omega.Απο αυτά έχουμε φτάσει στο σήμερα που θεωρείται ο πιο σπουδαίος χρονογράφος,το πιο σπουδαίο ρολόι,το πιο iconic και δεν ξερω εγώ ποια άλλη υπερβολή.Ποιο άλλο ρολόι έχει αυτή την εξέλιξη τα τελευταία χρόνια;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #140480 στις: Ιούνιος 24, 2024, 15:53:01 μμ »
Κέρδισε τα τεστ,από όλες τις άλλες εταιρείες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140481 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:15:44 μμ »
Επιχειρήματα στο γιατί η Ω είναι από τις πιο σημαντικές εταιρείες διαχρονικά όπως είπες? Για να μάθω ρωτάω, όχι για να διαφωνήσω. Τι το σημαντικό έχει προσφέρει?

Είσαι μεγαλύτερος ηλικιακά και με αρκετά περισσότερα χρόνια και βαθύτερη εμπειρία στο χόμπι των ρολογιών από εμένα, συνεπώς είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις να μάθεις κάτι παραπάνω από εμένα. Υπάρχει ένας ωκεανός ιστορικών και τεχνικών πληροφοριών στο διαδίκτυο όπου μπορείς να ανατρέξεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Omega και συγκριτικά με άλλες εταιρίες. Στην τελική, έχει πολλή σημασία να σου πω; Φόρουμ είναι δω, την άποψη μου εκφράζω και συ τη δική σου. Παρεμπιπτόντως, θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τη συλλογή σου, με εξαίρεση τα Aventi φυσικά. Σε προλαβαίνω, είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για τη δική μου :P
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140482 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:20:14 μμ »
Είσαι μεγαλύτερος ηλικιακά και με αρκετά περισσότερα χρόνια και βαθύτερη εμπειρία στο χόμπι των ρολογιών από εμένα, συνεπώς είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις να μάθεις κάτι παραπάνω από εμένα. Υπάρχει ένας ωκεανός ιστορικών και τεχνικών πληροφοριών στο διαδίκτυο όπου μπορείς να ανατρέξεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Omega και συγκριτικά με άλλες εταιρίες. Στην τελική, έχει πολλή σημασία να σου πω; Φόρουμ είναι δω, την άποψη μου εκφράζω και συ τη δική σου. Παρεμπιπτόντως, θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τη συλλογή σου, με εξαίρεση τα Aventi φυσικά. Σε προλαβαίνω, είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να πεις το ίδιο και για τη δική μου :P
Το εκλαμβάνω ως "τελικά έχουμε την ίδια γνώμη και η Ω δεν έχει κάτι σημαντικό να επιδείξει"

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δεν ξέρω τη συλλογή σου επομένως δεν έχω άποψη!
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Georgefosk,
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140483 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:24:53 μμ »
Το εκλαμβάνω ως "τελικά έχουμε την ίδια γνώμη και η Ω δεν έχει κάτι σημαντικό να επιδείξει"

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δεν ξέρω τη συλλογή σου επομένως δεν έχω άποψη!
Tώρα που τα λέμε εδώ και πάει να γίνει λίγο ''bonding'', μπας και έχεις κανα κονέ να βρω κανένα Panda σε φιλική τιμή; Το'χω σκυλοβαρεθεί το σαβούρικο το Speedmaster, θέλω να κάνω upgrade.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140484 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:33:29 μμ »
Tώρα που τα λέμε εδώ και πάει να γίνει λίγο ''bonding'', μπας και έχεις κανα κονέ να βρω κανένα Panda σε φιλική τιμή; Το'χω σκυλοβαρεθεί το σαβούρικο το Speedmaster, θέλω να κάνω upgrade.
Panda? Γιατί δεν κοιτάς σε αντρικό τίποτα; Εκτός αν είναι για τη σύζυγο
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Georgefosk,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140485 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:36:52 μμ »
Και από απλή περιέργεια, πως συμπέρανες ότι είσαι πιο μικρός από μένα ;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140486 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:43:26 μμ »
Και από απλή περιέργεια, πως συμπέρανες ότι είσαι πιο μικρός από μένα ;;
Κοίταξα την ταυτότητα μου. Έπειτα θυμήθηκα κάποιες φώτο που έχεις αναρτήσει με ρολόγια. Είναι ρολόγια με στάτους 50άρη τουλάχιστον :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140487 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:45:41 μμ »
Κοίταξα την ταυτότητα μου. Έπειτα θυμήθηκα κάποιες φώτο που έχεις αναρτήσει με ρολόγια. Είναι ρολόγια με στάτους 50άρη τουλάχιστον :D
Έχουν και ηλικία τα ρολόγια; Στα 23 φορούσα ολόχρυσο blue sub

Έχω κονέ για panda αν στ αλήθεια θελήσεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #140488 στις: Ιούνιος 24, 2024, 16:52:14 μμ »
Όχι εντάξει είμαι να είσαι καλά maestro, βαστάω με το Speedmaster μέχρι στιγμής, ευχαριστώ πάντως !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140489 στις: Ιούνιος 24, 2024, 17:12:10 μμ »
Σε έχασα η αλήθεια είναι.Τι κάτι ανάλογο με τα αλλά iconic μοντέλα;Δε γίνεται όλα τα iconic να είναι το entry level στο χώρο των iconic των μεγάλων εταιριών.Το speedmaster ήταν αυτό από ετσιριες tag,breitling omega και πάνω και το οποίο speedmaster δεν πούλαγε καλά ούτε εντός του καταλόγου της omega.Απο αυτά έχουμε φτάσει στο σήμερα που θεωρείται ο πιο σπουδαίος χρονογράφος,το πιο σπουδαίο ρολόι,το πιο iconic και δεν ξερω εγώ ποια άλλη υπερβολή.Ποιο άλλο ρολόι έχει αυτή την εξέλιξη τα τελευταία χρόνια;

Εννοώ ως προς τον πακτωλό χρημάτων που έχουν δαπανηθεί από τις εκάστοτε εταιρίες για τα iconic  μοντέλα τους..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions