0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ ωραίες φωτογραφίες φιλαράκι. Εντυπώσεις από το βάτραχο;
Παράθεση από: mitsman στις Ιούνιος 30, 2013, 23:24:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έλα τι έγινε; Μη μου πεις! Επιτέλους.Το ήθελες εδώ και πολύ καιρό ή λανθάνω; Καλοφόρετο φίλε με υγεία!
μας μαμησες πρωινιατικα
Γιωργο να ξετομαριασω κανενα μπλε ζωο να κανουμε καμμια κατασκευη?
το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι κατι τετοιο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos mg στις Ιούλιος 01, 2013, 11:22:13 πμ το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι κατι τετοιο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Επ, πού μπορεί κανείς να βρει ένα τέτοιο λουρί;!
Παράθεση από: ennea στις Ιούλιος 02, 2013, 13:16:26 μμΠαράθεση από: Giorgos mg στις Ιούλιος 01, 2013, 11:22:13 πμ το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι κατι τετοιο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Επ, πού μπορεί κανείς να βρει ένα τέτοιο λουρί;!ελα ντε...
ελα ντε...
Παράθεση από: Giorgos mg στις Ιούλιος 02, 2013, 13:27:40 μμελα ντε... Γιώργο μπορείς να φτιάξεις σαν κι αυτό;
Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε. Cheerio.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.