0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασε τους καταρρακτες, Θέλω να ποσταρεις φωτογραφία με την μπλούζα την καλη Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Βαγγέλης να το κανει υπογραφή.Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 30, 2014, 22:33:59 μμΟ Βαγγέλης να το κανει υπογραφή.Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkυπάρχει περίπτωση να βρει τέτοια φωτο με ...πράσινο φόντο;αυτοί ρε συ στα συνθήματα τους απευθύνονται σε οπαδούς άλλων ομάδων στον...πληθυντικό!
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 30, 2014, 22:36:13 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 30, 2014, 22:33:59 μμΟ Βαγγέλης να το κανει υπογραφή.Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkυπάρχει περίπτωση να βρει τέτοια φωτο με ...πράσινο φόντο;αυτοί ρε συ στα συνθήματα τους απευθύνονται σε οπαδούς άλλων ομάδων στον...πληθυντικό! Για ποια μπλούζα μιλάτε ρε αλάνια;Κοίτα ρε που έβγαλε γλώσσα και το μονίμως τριτοτέταρτο παοκάκι...
Τρελό respect στην μπλούζα!!!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Βαγγέλη έχω τρελαθεί με την μπλούζα, δεν αντεχω, θα την ποσταρω Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.