0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 27, 2019, 14:00:07 μμΊσως απο τους λίγους που ειναι Οντως ιδεολόγοιΘα ήθελα να σε πιστέψω, επειδή σε εκτιμώ, αλλά......................... Η όλη "παρουσία", δεν μου δίνει τέτοια εντύπωση. Μόνον και μόνον από την φωτό και την σχέση, συμπεραίνονται άλλα.Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, οπότε οι προσλαμβάνουσές μου είναι από τα διάφορα δημοσιεύματα. Και μόνον.
Ίσως απο τους λίγους που ειναι Οντως ιδεολόγοι
Η συγκεκριμενη ειναι τρελη με τον αλεξη...Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάρτιος 27, 2019, 15:03:55 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 27, 2019, 14:00:07 μμΊσως απο τους λίγους που ειναι Οντως ιδεολόγοιΘα ήθελα να σε πιστέψω, επειδή σε εκτιμώ, αλλά......................... Η όλη "παρουσία", δεν μου δίνει τέτοια εντύπωση. Μόνον και μόνον από την φωτό και την σχέση, συμπεραίνονται άλλα.Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, οπότε οι προσλαμβάνουσές μου είναι από τα διάφορα δημοσιεύματα. Και μόνον.Χαχαχαχαχα Ειρωνικό ητσν το σχόλιο μου.Απο την αλλη επιχειρήσεις εχει... την δουλεια του κοιτάει Μην εκπλαγούμε αν τον δούμε και σε βουλευτικές καποια στιγμη...
Οχι δεν παει.Θα ηθελε και αυτη βεβαια.Ειναι γλυκα τα 15000(τουλαχιστον) τον μηνα για να παλευεις την κακια ευρωπη και τον καπιταλισμοΣτάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάρτιος 28, 2019, 10:14:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.