Βλέπω με χαρά πολύ, ότι το μικρόβιο του καφέ έχει εισχωρήσει...Το ξινό αποτελέι μια εξαιρετική επιλογή αφαλάτωσης και δεν δημιουργεί πρόβλημα στις τσιμούχες. Ανάλογα τη χρήση και την σκληρότητα του νερού της περιοχής σας (καλύτερα να πάρετε test από ενυδρεία για να δείτε πρακτκά τη σκληρότητα στο σπίτι σας) μπορείτε να επιλέξετε φίλτρο ή και άλλες επιλογές προκειμένου να συντηρήσετε καλύτερα τη μηχανή σας και να έχετε καλύτερο φλιτζάνι.
Μηχάνη με μύλο με πολλές διακυμάνσεις για ρύθμιση κοψίματος είναι must για ποιοτικό καφεδάκι.