Και λίγα για τον καφε...
Πρώτος σε καφεΐνη και πιο δυνατός καφές είναι ο φίλτρου ή αλλιώς "γαλλικος",ακολουθεί ο εσπρεσσο που είναι ηπιοτερος και για το στομάχι,έπεται ο ελληνικός και καταλήγουμε στον στιγμιαίο για στομάχια που αντέχουν, ο οποίος γίνεται με τα κατάλοιπα όλων των προηγουμενων (τσοφλια, κλαδιά,φύλλα και λίγο καρπο),ενδιαφέρον έχει για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει και πως ανακαλύφθηκε ο στιγμιαιος καφές από τον χημικό Nestle και την ιστορία του.
Οι καλύτερες ποικιλίες καφέ πρωτίστως πάνε για εσπρεσσο και ακολουθούν οι υπολοιποι