Αποστολέας Θέμα: PAM00773VsTudor58  (Αναγνώστηκε 5171 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: PAM00773VsTudor58
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 02:21:08 πμ »
....απελθέτω απ΄ εμού το ποτήριον τούτο :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος foten21

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 02:41:02 πμ »
Panerai
Το αλλο ειναι σαν ενα ακομα που μοιαζει με εκεινο
της ακατανομαστης :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ακομα και ενα χαλασμενο ρολοι,λεει την σωστη ωρα 2 φορες την ημερα...

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 10:08:51 πμ »
To Panerai.

Δεν αμφισβητω την πορεια της Tudor αλλα προσωπικα παντα θα την βλεπω (αδικα ισως) σαν την poor man's Rolex.

Δεν συμπαθησα ποτε επισης τα Snowflake hands.

Τελος, απο τοτε που ο κ. Γιωργος εκανε αναφορα σε τριγωνα, κυκλους, τετραγωνα μαρκς, ολα μαζι ενας αχταρμας, δεν μπορω να σταματησω να παρατηρω μια ελλειψη αρμονιας... 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kounkoun

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 12:38:15 μμ »
Αισθητικά και μόνο το Tudor
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 13:11:09 μμ »
Μιας και εχω το bb μπορω να πω πως και γω στην αρχη διατηρουσα σοβαρες αμφιβολιες πως μπορει να υπερασπιστει τον ρολο του και να εδραιωθει στον χωρο ως εναλλακτικη επιλογη του sub...Επειδη ομως το bb παραπεμπει στα βινταζιαρικα 60’s submariner και ουδεμια σχεση εχει με τα συγχρονα 6ψηφια, μπορω να πω πλεον πως ανετοτατα στεκεται ως ξεχωριστο ρολοι με την δικη του ταυτοτητα..Απ τα παραπανω δυο θα επελεγα και παλι bb, ως το πιο all around μεταξυ των δυο, αν και ημουν στο τσακ να κυνηγησω το αδελφο luminor marina 776...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 14:25:09 μμ »
 Έπιασες την ουσία
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 14:35:56 μμ »
Μιας και εχω το bb μπορω να πω πως και γω στην αρχη διατηρουσα σοβαρες αμφιβολιες πως μπορει να υπερασπιστει τον ρολο του και να εδραιωθει στον χωρο ως εναλλακτικη επιλογη του sub...Επειδη ομως το bb παραπεμπει στα βινταζιαρικα 60’s submariner και ουδεμια σχεση εχει με τα συγχρονα 6ψηφια, μπορω να πω πλεον πως ανετοτατα στεκεται ως ξεχωριστο ρολοι με την δικη του ταυτοτητα..Απ τα παραπανω δυο θα επελεγα και παλι bb, ως το πιο all around μεταξυ των δυο, αν και ημουν στο τσακ να κυνηγησω το αδελφο luminor marina 776...

Σωστότατος, αλλά θα πολύ θέλω ένα Panerai.

PANERAI από εμένα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 15:09:37 μμ »

Οταν ειχα δοκιμασει το bb εφυγα απο το καταστημα πολυ απογοητευμενος. Ο λογος ηταν οτι δεν ειχε να ζηλεψει απολυτως τιποτα απο την μαμα εταιρια. Το αισθημα που αφηνει στο χερι ειναι ακριβως το ιδιο , η ποιοτητα ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη (αυτη ενος μη ειδικου) ιδια με ενα nd και στεκεται παρα πολυ ομορφα στον καρπο.

Εκει λοιπον ξεκινουσε και η απογοητευση μου. Οτι για εναν εντελως απροσδιοριστο λογο στο μυαλο μου, ζει στην σκια της μαμας εταιριας και μου αφηνε ενα καθαρα ψυχολογικο αισθημα μη ολοκληρωσης.

Στην πραγματικοτητα ειναι η απολυτα λογικη επιλογη για καποιον που ψαχνει τα ποιοτικα, τεχνολογικα και ιστορικα χαρακτηριστικα μια ελβετικης εταιριας, σε πραγματικα ρεαλιστικες τιμες.

Δεν θεωρω το Πανερι καλυτερο η πιο ποιοτικο. Αυτο που το ξεχωριζει στα ματια μου ειναι η μοναδικοτητα του που δεν το κανει να μοιαζει σε τιποτε αλλο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 15:12:00 μμ »
Οταν ο Wilsdorf ιδρυσε την Tudor το 1926,δεν ηταν παρα η μικρη αδερφη για να φτιαχνει ενα πιο φτηνο αλλα ποιοτιο προιον.Τα πραγματα σημερα αλλαξαν,η ΕΤΑ εκοψε την παροχη μηχανων σε τριτους και η Rolex το πηρε στα σοβαρα,ετσι επενδυσε στην μικρη αδερφη της με πολυ εξυπνο τροπο και επιθετικη πολιτικη.Νεα δικη της μηχανη στα βηματα της Rolex

MT5402 has a 70-hour power reserve, non-magnetic silicon hairspring and a free-sprung, adjustable mass balance wheel. It’s also COSC-certified.

Με επιθετικη τιμολογιακη πολιτικη,σιγουρα δημιουργησε πονοκεφαλο σε πολλους ανταγωνιστες της

Επειδη ομως το bb παραπεμπει στα βινταζιαρικα 60’s submariner και ουδεμια σχεση εχει με τα συγχρονα 6ψηφια, μπορω να πω πλεον πως ανετοτατα στεκεται ως ξεχωριστο ρολοι με την δικη του ταυτοτητα..Απ τα παραπανω δυο θα επελεγα και παλι bb

Χαρη,αυτο ειναι η ουσια!Δες το ιδιο μοντελο και ποσο κοντα ειναι με διαφορα δεκαετιων!Δεν ισχυει το ιδιο με τα Rolex!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 15:13:36 μμ »
Στην πραγματικοτητα ειναι η απολυτα λογικη επιλογη για καποιον που ψαχνει τα ποιοτικα, τεχνολογικα και ιστορικα χαρακτηριστικα μια ελβετικης εταιριας, σε πραγματικα ρεαλιστικες τιμες.

H Tudor,περασε απο μια παραγωγη καπου στις 120 χιλιαδες κομματια,σε πανω απο 200 χιλιαδες,δεν εναι τυχαιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 15:17:30 μμ »
Αλλα ειναι ενα  Vs,τι προσφερει ο ανταγωνιστης?

Meccanico a carica manuale, calibro Panerai P.6000, interamente realizzato da Panerai, 15 ½ linee, spessore 4,5 mm, 19 rubini, 21.600 alternanze/ora. Dispositivo antiurto Incabloc®. Riserva di carica di 3 giorni, un bariletto. 110 componenti.

Diametro 44mm

10 bar

Μηχανη αργη ,44 κασα αφου ειναι μεγαλα ρολογια,10 atm,δεν εχει πιστοποιηαη cosc
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 16:52:16 μμ »
To Panerai.

Δεν αμφισβητω την πορεια της Tudor αλλα προσωπικα παντα θα την βλεπω (αδικα ισως) σαν την poor man's Rolex.

Δεν συμπαθησα ποτε επισης τα Snowflake hands.

Τελος, απο τοτε που ο κ. Γιωργος εκανε αναφορα σε τριγωνα, κυκλους, τετραγωνα μαρκς, ολα μαζι ενας αχταρμας, δεν μπορω να σταματησω να παρατηρω μια ελλειψη αρμονιας...

:)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 17:48:37 μμ »

Οταν ειχα δοκιμασει το bb εφυγα απο το καταστημα πολυ απογοητευμενος. Ο λογος ηταν οτι δεν ειχε να ζηλεψει απολυτως τιποτα απο την μαμα εταιρια. Το αισθημα που αφηνει στο χερι ειναι ακριβως το ιδιο , η ποιοτητα ειναι κατα την προσωπικη μου αποψη (αυτη ενος μη ειδικου) ιδια με ενα nd και στεκεται παρα πολυ ομορφα στον καρπο.

Εκει λοιπον ξεκινουσε και η απογοητευση μου. Οτι για εναν εντελως απροσδιοριστο λογο στο μυαλο μου, ζει στην σκια της μαμας εταιριας και μου αφηνε ενα καθαρα ψυχολογικο αισθημα μη ολοκληρωσης.

Δεν θεωρω το Πανερι καλυτερο η πιο ποιοτικο. Αυτο που το ξεχωριζει στα ματια μου ειναι η μοναδικοτητα του που δεν το κανει να μοιαζει σε τιποτε αλλο.

Εχεις δικιο, ειναι απο ποια οπτικη θα το δει καποιος και τι θα νιωσει...Εχουν περασει πολλα sub ομαζ απ το χερι μου και μονο στο tudor δεν μου χει δημιουργηθει η αισθηση «κατωτεροτητας» ή  αυτο που λενε το ρολεξ του φτωχου...Εχει καταφερει να μου απαλειψει την ιδεα αυτη και δεν νιωθω οτι φοραω κατι κατωτερο..Συμφωνω για το πανερι, ειναι κατι μοναδικο σαν κασα και ειναι κατι που προσδοκω να αποκτησω στο μελλον..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Fanshow

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 07, 2019, 19:58:35 μμ »
Τudor 58 απο μενα.Τα 39mm ειναι η η ιδανικη διασταση για οποιοδηποτε ρολοι κατα τη γνωμη μου (με εξαιρεση τα καταδυτικα)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions