Πιστευω πως ειναι vfm ρολογακι, ποιοτικο και εγνωσμενης αξιας εταιρειας..
Ναι είναι vfm, αν και δεν το επέλεξα μόνο με το κριτήριο αυτό, μου άρεσε σε σχέση με άλλα που φυσικά ήταν και ακριβότερα για πολύ συγκεκριμένους λόγους...
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φανταστικό το Κλίπερτον. Να το χαρείς.
Για πες και τους άλλους λόγους αλλά και ποια άλλα ανταγωνιστικά ή ακριβότερα μοντέλα δοκίμασες.
1. Omega seamaster 300 το προηγούμενο μοντέλο. Φανταστικό, πανεμορφο, το απόλυτο ρολόι, είχα αποφασίσει να μαζέψω τα λεφτά και να το πάρω όσο καιρό και να μου πάρει... Μόλις το έβαλα στο χέρι μου όμως απογοητεύτηκα.. Πολύ μικρό για το χοντρό χέρι μου... Το καινούριο που είναι ελάχιστα μεγαλύτερο έχει αυτά τα νερά που δεν μου αρέσουν καθόλου... Το μπρασελέ του Oris μου αρέσει περισσότερο.
2. Tag Heuer aquaracer. Πανέμορφο ρολόι ταίριαζε στο χέρι μου γάντι, δεν έβρισκα κάτι να μη μου αρέσει εκτός ίσως από το ανάγλυφο που κάνει στο καντράν. Παρά την ομορφιά του μου έβγαζε μια υπερβολή στο μάτι και την αίσθηση ότι θα το βαρεθώ.
3. Tudor pelagos μπλε. Μπορώ να καταλάβω όσους τρώνε κόλλημα μαζί του, όμως δεν είμαι φαν του δείκτη snowflake (το λέω σωστά?) και το μπλε του είναι πολύ περίεργο, δεν μου άρεσε στην αρχή, τώρα νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική εκτέλεση.... Αποφεύγω να το κοιτάω μη κολλήσω (χαχαχαχα).
3. Breitling superocean heritage II. Τι να πει κανείς γι αυτό το έργο τέχνης... Μου άρεσε στην πορεία περισσότερο από όλα μου ταίριαζε περισσότερο από όλα, αλλά με το καουτσούκ λουράκι. Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω τους mesh μπρασελεδες αν και καταλαβαίνω ότι θα είναι φανταστικός γι αυτούς που τους αρέσουν.
4. Longines hydroconquest. Πολύ καλό φαντάζομαι, το κοίταξα κάποια στιγμή μήπως πάρω κάτι πιο φτηνό και ποιο αναγνωρίσιμο σα μάρκα, δεν μου αρέσουν τα νούμερα στο καντράν του και οι δείκτες του.
Αυτά είναι τα ρολόγια που ασχολήθηκα περισσότερο πριν κάνω την επιλογή μου. Με τις μηχανές δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα γιατί δεν έχω θέμα προσωπικά αν φοράει inhouse μηχανή το ρολόι μου αλλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Οκ το Oris φοράει σελιτα και είναι στο
+2, σε ένα μήνα μπορει είναι στο - 5 δεν με νοιάζει, αν θέλω ακρίβεια βάζω το Garmin μου.
Φυσικά ολα αυτά είναι υποκειμενικά και εννοείται ότι δέχομαι τις αντίθετες απόψεις.
Συγνώμη αν σας κούρασα.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk