Αποστολέας Θέμα: Oris  (Αναγνώστηκε 132017 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mikap765

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Oris
« Απάντηση #450 στις: Μάρτιος 03, 2019, 22:45:44 μμ »
Πιστευω πως ειναι vfm ρολογακι, ποιοτικο και εγνωσμενης αξιας εταιρειας..
Ναι είναι vfm, αν και δεν το επέλεξα μόνο με  το κριτήριο αυτό, μου άρεσε σε σχέση με άλλα που φυσικά ήταν και ακριβότερα  για πολύ συγκεκριμένους λόγους...

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φανταστικό το Κλίπερτον. Να το χαρείς.
Για πες και τους άλλους λόγους αλλά και ποια άλλα ανταγωνιστικά ή ακριβότερα μοντέλα δοκίμασες.
1. Omega seamaster 300 το προηγούμενο μοντέλο. Φανταστικό, πανεμορφο, το απόλυτο ρολόι, είχα αποφασίσει να μαζέψω τα λεφτά και να το πάρω όσο καιρό και να μου πάρει... Μόλις το έβαλα στο χέρι μου όμως απογοητεύτηκα.. Πολύ μικρό για το χοντρό χέρι μου... Το καινούριο που είναι ελάχιστα μεγαλύτερο έχει αυτά τα νερά που δεν μου αρέσουν καθόλου... Το μπρασελέ του Oris μου αρέσει περισσότερο.
2. Tag Heuer aquaracer. Πανέμορφο ρολόι ταίριαζε στο χέρι μου γάντι, δεν έβρισκα κάτι να μη μου αρέσει εκτός ίσως από το ανάγλυφο που κάνει στο καντράν. Παρά την ομορφιά του μου έβγαζε μια υπερβολή στο μάτι και την αίσθηση ότι θα το βαρεθώ.
3. Tudor pelagos μπλε. Μπορώ να καταλάβω όσους τρώνε κόλλημα μαζί του, όμως δεν είμαι φαν του δείκτη snowflake (το λέω σωστά?) και το μπλε του είναι πολύ περίεργο, δεν μου άρεσε στην αρχή, τώρα νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική εκτέλεση.... Αποφεύγω να το κοιτάω μη κολλήσω (χαχαχαχα).
3. Breitling superocean heritage II. Τι να πει κανείς γι αυτό το έργο τέχνης... Μου άρεσε στην πορεία περισσότερο από όλα μου ταίριαζε περισσότερο από όλα, αλλά με το καουτσούκ λουράκι. Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω τους mesh μπρασελεδες αν και καταλαβαίνω ότι θα είναι φανταστικός γι αυτούς που τους αρέσουν.
4. Longines hydroconquest. Πολύ καλό φαντάζομαι, το κοίταξα κάποια στιγμή μήπως πάρω κάτι πιο φτηνό και ποιο αναγνωρίσιμο σα μάρκα, δεν μου αρέσουν τα νούμερα στο καντράν του και οι δείκτες του.

Αυτά είναι τα ρολόγια που ασχολήθηκα περισσότερο πριν κάνω την επιλογή μου. Με τις μηχανές δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα γιατί δεν έχω θέμα προσωπικά αν φοράει inhouse μηχανή το ρολόι μου αλλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Οκ το Oris φοράει σελιτα και είναι στο 
+2, σε ένα μήνα μπορει είναι στο - 5 δεν με νοιάζει, αν θέλω ακρίβεια βάζω το Garmin μου.
 Φυσικά ολα αυτά είναι υποκειμενικά και εννοείται ότι δέχομαι τις αντίθετες απόψεις.
Συγνώμη αν σας κούρασα.

Έγραφα από κινητό και μου ξέφυγε κάτι στο συντακτικό. Για τις μηχανές εννοούσα ότι δεν έχω θέμα αν είναι inhouse ή όχι και ποιος ο λόγος να έχω inhouse αν δεν μου αρέσει 100% εμφανισιακά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Μάρτιος 03, 2019, 22:47:24 μμ »
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Να το χαρείς και πάλι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος mikap765

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Μάρτιος 03, 2019, 22:53:44 μμ »
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Να το χαρείς και πάλι!
Σε ευχαριστώ πολύ!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Μάρτιος 03, 2019, 23:12:01 μμ »
Αιτιολογημενη απαντηση μικαρ765, θα συμφωνησω σε αρκετα μαζι σου!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Μάρτιος 04, 2019, 11:42:28 πμ »
.............................
Συγνώμη αν σας κούρασα.
.............................

Δεν κουράζουν οι παραθέσεις απόψεων και εμπειριών ΙΜΟ. Για τον λόγο αυτό είμαστε εδώ εξ' άλλου, για να μαθαίνουμε, να ανταλλάσουμε γνώμες.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Μάρτιος 04, 2019, 23:15:58 μμ »
Ναι είναι vfm, αν και δεν το επέλεξα μόνο με  το κριτήριο αυτό, μου άρεσε σε σχέση με άλλα που φυσικά ήταν και ακριβότερα  για πολύ συγκεκριμένους λόγους...

Για πες και τους άλλους λόγους αλλά και ποια άλλα ανταγωνιστικά ή ακριβότερα μοντέλα δοκίμασες.
1. Omega seamaster 300 το προηγούμενο μοντέλο. Φανταστικό, πανεμορφο, το απόλυτο ρολόι, είχα αποφασίσει να μαζέψω τα λεφτά και να το πάρω όσο καιρό και να μου πάρει... Μόλις το έβαλα στο χέρι μου όμως απογοητεύτηκα.. Πολύ μικρό για το χοντρό χέρι μου... Το καινούριο που είναι ελάχιστα μεγαλύτερο έχει αυτά τα νερά που δεν μου αρέσουν καθόλου... Το μπρασελέ του Oris μου αρέσει περισσότερο.
2. Tag Heuer aquaracer. Πανέμορφο ρολόι ταίριαζε στο χέρι μου γάντι, δεν έβρισκα κάτι να μη μου αρέσει εκτός ίσως από το ανάγλυφο που κάνει στο καντράν. Παρά την ομορφιά του μου έβγαζε μια υπερβολή στο μάτι και την αίσθηση ότι θα το βαρεθώ.
3. Tudor pelagos μπλε. Μπορώ να καταλάβω όσους τρώνε κόλλημα μαζί του, όμως δεν είμαι φαν του δείκτη snowflake (το λέω σωστά?) και το μπλε του είναι πολύ περίεργο, δεν μου άρεσε στην αρχή, τώρα νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική εκτέλεση.... Αποφεύγω να το κοιτάω μη κολλήσω (χαχαχαχα).
3. Breitling superocean heritage II. Τι να πει κανείς γι αυτό το έργο τέχνης... Μου άρεσε στην πορεία περισσότερο από όλα μου ταίριαζε περισσότερο από όλα, αλλά με το καουτσούκ λουράκι. Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω τους mesh μπρασελεδες αν και καταλαβαίνω ότι θα είναι φανταστικός γι αυτούς που τους αρέσουν.
4. Longines hydroconquest. Πολύ καλό φαντάζομαι, το κοίταξα κάποια στιγμή μήπως πάρω κάτι πιο φτηνό και ποιο αναγνωρίσιμο σα μάρκα, δεν μου αρέσουν τα νούμερα στο καντράν του και οι δείκτες του.

Αυτά είναι τα ρολόγια που ασχολήθηκα περισσότερο πριν κάνω την επιλογή μου. Με τις μηχανές δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα γιατί δεν έχω θέμα προσωπικά αν φοράει inhouse μηχανή το ρολόι μου αλλά δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Οκ το Oris φοράει σελιτα και είναι στο 
+2, σε ένα μήνα μπορει είναι στο - 5 δεν με νοιάζει, αν θέλω ακρίβεια βάζω το Garmin μου.
 Φυσικά ολα αυτά είναι υποκειμενικά και εννοείται ότι δέχομαι τις αντίθετες απόψεις.
Συγνώμη αν σας κούρασα.

Έγραφα από κινητό και μου ξέφυγε κάτι στο συντακτικό. Για τις μηχανές εννοούσα ότι δεν έχω θέμα αν είναι inhouse ή όχι και ποιος ο λόγος να έχω inhouse αν δεν μου αρέσει 100% εμφανισιακά.

Να το χαίρεσαι..
Βεβαια..σε θαυμάζω που ενω ήσουν γύρω-γύρω απο ολα αυτα τα ρολογακια και πηρες το oris
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος mikap765

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Μάρτιος 05, 2019, 16:44:04 μμ »

Συγνώμη αν σας κούρασα.

Να το χαίρεσαι..
Βεβαια..σε θαυμάζω που ενω ήσουν γύρω-γύρω απο ολα αυτα τα ρολογακια και πηρες το oris
Ευχαριστώ... Γιατί με θαυμάζεις? Με τα κριτήρια που είχα μου άρεσε και μου ταίριαζε  περισσότερο... Αν μου άρεσε περισσότερο στη συγκεκριμένη φάση το Longines θα το έπαιρνα... Αν μου άρεσαν οι mesh μπρασελέδες και δε μπορούσα να δω άλλο ρολόι, θα έκανα υπομονή ένα χρόνο ή και παραπάνω να πάρω το Breitling...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Μάρτιος 06, 2019, 12:32:19 μμ »
Που με τοσα ρολογακια σκέφτηκες με καθαρο μυαλο...
Θα πηγαινα σε Ω ή B μονο και μονο για το ονομα Εγώ (και ισως το μετανιώνα μετα)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος RedarT

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Μάρτιος 07, 2019, 01:08:17 πμ »
Με γειά το νέο απόκτημα, πολύ καλή επιλογή. Ως πρώην κάτοχος έχω να σχολιάσω ότι σε θέμα φινιρίσματος ειδικά, κοιτάζει μία κατηγορία πάνω. Η έκδοση της Sellita SW200-1 που φοράει μπορεί να μην είναι top grade όπως είναι αναμενόμενο σε αυτή την τιμή, έχει όμως incabloc και είναι αξιόπιστη με πολύ καλή χρονομετρία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mikap765

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Μάρτιος 08, 2019, 00:37:35 πμ »
Με γειά το νέο απόκτημα, πολύ καλή επιλογή. Ως πρώην κάτοχος έχω να σχολιάσω ότι σε θέμα φινιρίσματος ειδικά, κοιτάζει μία κατηγορία πάνω. Η έκδοση της Sellita SW200-1 που φοράει μπορεί να μην είναι top grade όπως είναι αναμενόμενο σε αυτή την τιμή, έχει όμως incabloc και είναι αξιόπιστη με πολύ καλή χρονομετρία.
Σε ευχαριστώ, ποιο όρις είχες, το πούλησες? Τι έχεις τώρα?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Μάρτιος 26, 2019, 13:31:02 μμ »
Oris 40th Squadron Limited Edition

Limited Edition of 500 Pieces

Oris is proud to announce the 40th Squadron Limited Edition, a watch that celebrates a new partnership with 40th Squadron Heli, the Belgian Air Force search and rescue team.

The case, in stainless steel gun metal grey PVD, measures 45mm. It has a domed AR-coated sapphire crystal, an engraved caseback, and it is water resistant to 100 meters.

2,150 Swiss Francs
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Μάρτιος 26, 2019, 13:33:07 μμ »
The case, in stainless steel, measures 43.5mm. It has a domed AR-coated sapphire crystal, a display back, and it is water resistant to 300 meters. Bi-directional rotating bezel engraved with a 24-hour scale.

Movement is the Swiss automatic Oris caliber 798 (base Sellita SW330-1) with 25 jewels, 28,800 vph and a power reserve of 42 hours. Functions are: hours, minutes, central seconds and second timezone. Personalized Oris red rotor

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions