0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως έχουν κάνει την ημερομηνία ; Πού είναι το date wheel ;
Γι αυτο μιλαω για καινοτομιες Βασιλη.Ειναι εκπληκτικο, αλλα ομολογω οτι κανεις μας δεν το καταλαβε και καλα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειναι εντυπωσιακότατο ! Ειμαι πολυ περίεργος να δω πως το έχουν κάνει .
Αν θυμάμαι καλά παίζουν με την πόλωση του dial και του date wheel. Γιαυτο δεν φαίνεται από πίσω παρά μόνο όταν περνάει από το άνοιγμα.
Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα!Too much για μενα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εντυπωσιακο ρολοι, ελαφρυ, με καινοτομιες, αλλα δεν ειναι αυτη η «δικη» μου Panerai ρε παιδια!!Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει κατι.Και τα 2 Β παρεα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Και πες ότι το παίρνεις και το φοράς με καμάρι.Αν (λέμε ΑΝ) θέλεις να δεις και τι ώρα είναι, τι κάνεις; Από το κινητό πάλι;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ποιος βλέπει την ώρα από το ρολόι βρε παιδιά?
Δεν έλαβα πρόσκληση για τα θυρανοίξια! Διαμαρτύρομαι.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.