Αποστολέας Θέμα: Seiko SKX009k2  (Αναγνώστηκε 5197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giorgosr32

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Seiko SKX009k2
« στις: Απρίλιος 08, 2019, 02:20:34 πμ »
Καλησπερα, ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ρολοι και θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις
1) Αξιζει να το παρω απο το creation watches ?
2) Ποσο ποιοτικος ειναι ο μπρασελες του?

Ευχαριστω

https://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-automatic-90/seiko-automatic-divers-200m-jubilee-bracelet-skx009k2-mens-watch-712.html

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος foten21

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Seiko SKX009k2
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 08, 2019, 02:30:18 πμ »
Νομιζω δεν αξιζει η αγορα του απο creation
με το τελωνειο θα σου βγει ιδια τιμη με τα εδω καταστηματα
Για το μπρασελε δεν γνωριζω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ακομα και ενα χαλασμενο ρολοι,λεει την σωστη ωρα 2 φορες την ημερα...

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 08, 2019, 12:03:45 μμ »
Νομιζω δεν αξιζει η αγορα του απο creation
με το τελωνειο θα σου βγει ιδια τιμη με τα εδω καταστηματα
Για το μπρασελε δεν γνωριζω
Θα πληρωσω τελωνειο? Για ενα Οριεντ των 185 ευρω που ειχα παρει απο creation δεν πληρωσα παντως

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Hippopotamodon

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 08, 2019, 12:05:02 μμ »
Καλημέρα,

Έχω το 007 (μαύρη πλάκα και στεφάνη). Είναι εξαιρετικό ρολόι. Το μπρασελέ του θεωρείται από πολλούς κακής ποιότητας ωστόσο είναι πολύ άνετο στον καρπό. Εγώ προσωπικά το φόρεσα για περίπου ένα χρόνο στο μπρασελέ και μετά το άλλαξα στο λουράκι. Αρχικά πήρα το Z22, στη συνέχεια δοκίμασα NATO και τελικά κατέληξα στο DAL1BP της Seiko που στο προτείνω με κλειστά μάτια!
Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να το δεις το ρολόι πριν το αγοράσεις γιατί οι δύτες της Seiko είναι γνωστοί για τα προβλήματα που έχουν με την ευθυγράμμιση των στεφανών τους. Επίσης, πριν αγοράσεις πρόσεξε τους δείκτες αν ευθυγραμμίζονται όπως πρέπει (πχ όταν το ρολόι δείχνει 6:00 ο ωροδείκτης είναι ακριβώς στο 6 ή αποκλίνει;).
Πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακρίβεια όσον αφορά τη χρονομετρία στα οικονομικότερα Seiko. Αυτό δεν μπορείς να το προλάβεις, είναι θέμα τύχης. Το 007 μου είναι εξαιρετικά ακριβές, αλλά έχω ακούσει ιστορίες για αποκλίσεις της τάξης των 30+ δευτερολέπτων τη μέρα.
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Αριστείδης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 08, 2019, 12:17:20 μμ »
Καλημέρα,

Έχω το 007 (μαύρη πλάκα και στεφάνη). Είναι εξαιρετικό ρολόι. Το μπρασελέ του θεωρείται από πολλούς κακής ποιότητας ωστόσο είναι πολύ άνετο στον καρπό. Εγώ προσωπικά το φόρεσα για περίπου ένα χρόνο στο μπρασελέ και μετά το άλλαξα στο λουράκι. Αρχικά πήρα το Z22, στη συνέχεια δοκίμασα NATO και τελικά κατέληξα στο DAL1BP της Seiko που στο προτείνω με κλειστά μάτια!
Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να το δεις το ρολόι πριν το αγοράσεις γιατί οι δύτες της Seiko είναι γνωστοί για τα προβλήματα που έχουν με την ευθυγράμμιση των στεφανών τους. Επίσης, πριν αγοράσεις πρόσεξε τους δείκτες αν ευθυγραμμίζονται όπως πρέπει (πχ όταν το ρολόι δείχνει 6:00 ο ωροδείκτης είναι ακριβώς στο 6 ή αποκλίνει;).
Πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ακρίβεια όσον αφορά τη χρονομετρία στα οικονομικότερα Seiko. Αυτό δεν μπορείς να το προλάβεις, είναι θέμα τύχης. Το 007 μου είναι εξαιρετικά ακριβές, αλλά έχω ακούσει ιστορίες για αποκλίσεις της τάξης των 30+ δευτερολέπτων τη μέρα.

Αριστείδης
Σε ευχαριστω πολυ, η αληθεια ειναι οτι με φοβισαν αυτα που ειπες, μιας και θεωρουσα ποιοτικα τα σεικο. Γνωριζεις αν υπαρχει.καποιο καταστημα στην Θεσσαλονικη που να μπορω να το δω λιβε?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος foten21

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 08, 2019, 12:31:06 μμ »
Προσφατα που αγορασα ενα citizen το ειχε στην βιτρινα του
Περνα μια βολτα μα δεις
https://www.casiowatchcenter.gr
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ακομα και ενα χαλασμενο ρολοι,λεει την σωστη ωρα 2 φορες την ημερα...

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 08, 2019, 13:43:59 μμ »
Καλημέρα,

Αριστείδης
Σε ευχαριστω πολυ, η αληθεια ειναι οτι με φοβισαν αυτα που ειπες, μιας και θεωρουσα ποιοτικα τα σεικο. Γνωριζεις αν υπαρχει.καποιο καταστημα στην Θεσσαλονικη που να μπορω να το δω λιβε?

Κινούμαι στην περιοχή της Αθήνας, οπότε δεν ξέρω που θα το βρεις στη Θεσσαλονίκη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 08, 2019, 16:57:32 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ θα παω στο καταστημα που προτεινε ο φιλος για να το δω απο κοντα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 08, 2019, 17:41:28 μμ »
Θα ηθελα να ρωτησω κατι τελευταιο, αξιζει να δωσω το οριεντ, για να παρω το σεικο?

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Egreekwatchforum%2Egr%2Findex%2Ephp%3Ftopic%3D9724%2E0&share_tid=9724&share_fid=45616&share_type=t

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 08, 2019, 18:11:35 μμ »
Επισης τι λετε για Orient Mako 2 Pepsi vs Seiko SKX009K2 ?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος abator

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 08, 2019, 18:43:05 μμ »
Επειδή ρωτησες για Orient.βγηκαν καινούργια μοντέλα mako Ray με κρύσταλλο και αρκετά πιο φρέσκα με καλές τιμές.τσεκαρε τα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 09, 2019, 16:27:19 μμ »

Καλησπέρα,

Έχω το Mako I και όπως έγραψα χθες το 007. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο. Το Seiko είναι πολύ καλύτερο. Πρόκειται για πιστοποιημένο δύτη με τεράστια ιστορία πίσω του. Το Mako είναι ένα πολύ ωραίο ρολόι σε στυλ δύτη και τίποτα περισσότερο. Τώρα που η Seiko υποβαθμίζει το skx από επαγγελματικό δύτη στη σειρά 5 θεωρώ πιθανό να ανέβει και η αξία του. Αν μπορείς να το βρεις γύρω στα 200€ μην το σκεφτείς. Η μόνη εναλλακτική στα χρήματα αυτά που αξίζει να δεις είναι το Citizen NY0040, που υστερεί λίγο αισθητικά κατά τη γνώμη μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 09, 2019, 18:31:12 μμ »

Καλησπέρα,

Έχω το Mako I και όπως έγραψα χθες το 007. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο. Το Seiko είναι πολύ καλύτερο. Πρόκειται για πιστοποιημένο δύτη με τεράστια ιστορία πίσω του. Το Mako είναι ένα πολύ ωραίο ρολόι σε στυλ δύτη και τίποτα περισσότερο. Τώρα που η Seiko υποβαθμίζει το skx από επαγγελματικό δύτη στη σειρά 5 θεωρώ πιθανό να ανέβει και η αξία του. Αν μπορείς να το βρεις γύρω στα 200€ μην το σκεφτείς. Η μόνη εναλλακτική στα χρήματα αυτά που αξίζει να δεις είναι το Citizen NY0040, που υστερεί λίγο αισθητικά κατά τη γνώμη μου.
Στα 200 το βρισκω απο Αμερικη, φοβαμαι ομως το τελωνειο

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος abator

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 09, 2019, 20:44:31 μμ »
Δεν είπαμε να το συγκινεί με το mako 1 αλλά με το 3 το καινούριο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Tudor58

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 09, 2019, 21:48:03 μμ »

Καλησπέρα,

Στα 200 το βρισκω απο Αμερικη, φοβαμαι ομως το τελωνειο

Link;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions