Αλεξ εγώ νομίζω ότι απλά βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο να βγάλουν κάποια απο τα έξοδα της αποστολής/διαφήμισης..!
Όπως και να έχει... τα fortis είναι ρολογαρες..!
Πάντως από ότι έχω καταλάβει τα περισσότερα ρολόγια μπορούν να πάνε στο διάστημα χωρίς πρόβλημα..!
Τα υπόλοιπα είναι marketing..!
Πόσο λάθος είσαι Φάνη μου. Είναι άσχημο πράμα να μειώνουμε ενέργειες από ανθρώπους παθιασμενους. Επίσης, είναι ακόμα πιο άσχημο να λέμε κάτι χωρίς να έχουμε διαβάσει.
Τι εννοώ.
Στη 1η φώτο βλέπουμε τον ιδιοκτήτη της Fortis,πριν 5 χρόνια την αγόρασε. Ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη χρημάτων, την πήρε από αγάπη,από πάθος και από τρέλα.
Έγραψες Φάνη μου ,ότι όλα τα ρολόγια μπορούν να πάνε πάνω κάτω,στο διάστημα.
Και αν και είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που είπες,είναι ένας άλλος κόσμος τελείως να φοράς ένα ρολόι στο χέρι, από το να είναι ένα ρολόι ακουμπισμένο σε ένα μεταλλικό δοχείο.
Στο χέρι προστατευεται από κραδασμούς,σχεδόν από τα πάντα. Στο μεταλλικό δοχείο όμως, το ρολόι, δέχεται την πλήρη πίεση των Gs,των απίστευτων κραδασμών και ότι άλλο,συνεπάγεται από έναν πύραυλο που εκτοξεύεται στο διάστημα.
Το συγκεκριμένο event, δεν ειναι ούτε διαφήμιση, ούτε promotion.
Απαγορευοντουσαν οι φωτογραφίες και η χρήση κινητών.
Αυτό το event ήταν πιστοποίηση για τη Fortis ότι φτιάχνει ρολογαρες.
Ότι υπάρχει πάθος και θέληση. Μη τα γκρεμίσουμε όλα
.
Η γνώμη μου πάντα είναι,είμαστε τυχεροί που η λέξη πάθος υπάρχει ακόμα σε ελάχιστες εταιρίες.
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk