Τρίτη ημέρα σήμερα που δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου και θα συνεχίσω έτσι για μια εβδομάδα συνολικά.
Σε αυτή την εβδομάδα θα έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου για την κατάσταση και τη συμπεριφορά του ρολογιού

Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις αλλά και καινούργια πράγματα που έμαθα είναι τα εξής.
Την πρώτη στιγμή που το φόρεσα,συγχρονισα την ώρα και ξεκίνησα τον χρονογράφο. Παρατήρησα πως ενώ ξεκίναγε κανονικά ο χρονογράφος,κλωτσαγε..κατά κάποιο τρόπο μισό δευτερόλεπτο στο ξεκίνημα τού η στην αλλαγή λεπτών.
Παρατήρησα επίσης ότι δεν μπορούσε να κρατήσει με ακρίβεια,έστω και στο χάσιμο των δευτερολέπτων,την ώρα. Δηλαδή σε δύο ώρες είχε χάσει 3 δεύτερα σε 5 ώρες 15 δεύτερα.
Έτσι κύλησε η πρώτη μου ημέρα.
Δεύτερη ημέρα
Δουλεύει 26 ώρες χωρίς σταματημό. Η ακρίβεια του ρολογιού έχει σταθεροποιηθεί στα 2 δευτερόλεπτα την ημέρα και η λειτουργία του χρονογράφου εξαφάνισε το κλώτσημα ,άφησα τον χρονογράφο να δουλεύει 12 ώρες συνεχόμενα με συγχρονισμό με τα δευτερόλεπτα του ρολογιού.
3 ημέρα σήμερα.
Η ακρίβεια παραμένει στα 2 δευτερόλεπτα, οφείλω να πω ότι είμαι γοητευμένος από την ακρίβεια του. Ο χρονογράφος του απροβληματιστος.
Αυτά συμβαίνουν σε ένα ρολόι όταν είναι πολύ καιρό σε ακινησία. Ήξερα ότι το ρολόι είχε να δουλέψει, έστω και για λίγο,λίγο παραπάνω από ένα χρόνο και για αυτό μου παρουσίαζε αυτα τα ατοπήματα.
Έπρεπε να επιβεβαιώσω όσα ηξεραυμε το πέρασμα των ημερών και σε πλήρη λειτουργία μιας εβδομάδας θα είμαι σίγουρος

τοις

και όχι 90 όπως είμαι μέχρι τώρα..
Επίσης ο μηχανισμός του επειδή δεν χακαρετε είναι απόλαυση να τον ρυθμίζεις όταν πας να συγχρονισεις το ρολόι

. Δεν είχα ποτέ ρολόι,παρόλες τις αλλαγές μου,με μηχανισμό τέτοιας φύσης και το ευχαριστιεμαι.
Μέχρι τώρα συμπεράσματά.
Τέλειο ρολόι και... τα ρολόγια πρέπει να δουλεύουν όχι να κάθονται.
Στην εβδομάδα θα επανέλθω για να κλείσω το θέμα, ελπίζω αισιόδοξα

.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk