Αποστολέας Θέμα: Αγορά από Chrono24  (Αναγνώστηκε 10567 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Αγορά από Chrono24
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 03, 2019, 18:22:16 μμ »
Ναι κουριερ. Ο συγκεκριμένος πωλητής μέσω Fedex μου το έστειλε.Το πρωτο και μάλλον τελευταιο μου ρολεξ και μόλις το είδε η γυναικα μου η αντίδραση της ηταν ε καλό αλλά λίγο μικρο μου φαίνεται στο χερι σου.Ποτε είναι εκείνη η συνάντηση για καφέ να το δουν άνθρωποι που καταλαβαινουν :P

Λιγο μικρό για το χέρι σου. ::)

Κλαφτα. Το έβαλε στο μάτι. Στο δικό της προφανώς θα είναι. ......κανονικό.

Ετοιμάσου και για άλλη αγορά.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Sakism

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 03, 2019, 18:30:09 μμ »
Φιλέ μου για να σε καθησύχασω μόλις παρέλαβα μέσω της chrono 24 το Ρολεξ που παρήγγειλα προχτες απο Ιταλία.Έβαλα τα χρήματα μέσω κάρτας στον καταπιστευματικο λογαριασμό της και μόλις δώσω το οκ τοτε θα μεταφερθούν στον πωλητη.Αύριο θα το πάω για έλεγχο γνησιότητας και καταστασης(τοσα λεφτά έδωσα) αν και το ρολόι είναι αφορετο.

Για ελεγχο γνησιότητας πρέπει να το πας μονο στην ρολεξ η μπορουν να το δουν και αλλα καταστήματα? Μεχρι ποσες  μερες εχεις περιθώριο ωστε να δωσεις το οκ απο την στιγμή που το παραλαβεις;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Μεταλας

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 03, 2019, 18:34:56 μμ »
Ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος :D.Η αληθεια ειναι οτι με εχει συνηθισει με μεγαλυτερα ρολογια.Τελοσπαντων δεν θα μου μετριασει την χαρα μου οτι και αν πει.Το ρολεξ παιδια ειναι στην κυριολεξια ΑΦΟΡΕΤΟ.Τι στην ευχη,ουτε μια φορα δεν το εβαλε ο πρωην κατοχος;;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 03, 2019, 18:42:48 μμ »
Το αφορετο φαίνεται από το μπρασελε. Είναι σφικτο στις κινήσεις.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 04, 2019, 04:42:57 πμ »
Fellow Μεταλά σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Από Ευρώπη πήρες?
Καλορίζικο και να το χαρείς με υγεία. Φωτογραφίες ευπρόσδεκτες :) Τι πήρες αν επιτρέπεται?
Όσο για τη σύζυγο να ξέρεις είναι όπως τα λέει ο Γιώργος. Και η δικιά μου τα ίδια κάνει. Και δεν σου πάει, και κατσε να δω σε μένα πως είναι κλπ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Μεταλας

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 04, 2019, 05:08:00 πμ »
Να σαι καλά φιλέ μου.Τον λογο που σου απαντώ τετοια ωρα τον υποψιαζεσαι, το φοραω στο χερι μου και το χαζευω.Πήρα το datejust two tone( χρυσο ατσάλι) με ouster μπρασελε και κωδικό 16233 του 2000.Το ρολόι είναι ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ.Το πήρα απο Ιταλία και παρότι ο πωλητής είχε μονο 5 αξιολογήσεις,αλλά καλες,δεν δίστασα στιγμη, λόγω του οτι ψάχνω πολύ καιρό να βρω αυτό που θέλω(καθότι μεγαλος ψείρας).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 04, 2019, 05:16:37 πμ »
Να σαι καλά φιλέ μου.Τον λογο που σου απαντώ τετοια ωρα τον υποψιαζεσαι, το φοραω στο χερι μου και το χαζευω.Πήρα το datejust two tone( χρυσο ατσάλι) με ouster μπρασελε και κωδικό 16233 του 2000.Το ρολόι είναι ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ.Το πήρα απο Ιταλία και παρότι ο πωλητής είχε μονο 5 αξιολογήσεις,αλλά καλες,δεν δίστασα στιγμη, λόγω του οτι ψάχνω πολύ καιρό να βρω αυτό που θέλω(καθότι μεγαλος ψείρας).

Μια χαρούλα! Και πάλι να το χαίρεσαι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 04, 2019, 08:27:19 πμ »
36 αρι ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Christos13

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 19, 2023, 19:37:21 μμ »
Παιδια καλησπερα και απο εμενα … ειπα να συνεχισω στο συγκεκριμενο τοπικ μιας και το ενδιαφερον μου εχει να κανει με το chrono24.
Σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου αγορα.και ενω πανω κατω καταλαβαινω τι πρεπει να τσεκαρω στον πωλητη να ειναι trusted seller να εχει καλες κριτικες και να πληρωσω με προστασια εν τουτοις δισταζω.Ειναι απο την μια το ποσο και απο την αλλη λεω μην πληρωσω τοσα λεφτα και ερθει καμια μαιμου…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 19, 2023, 20:04:29 μμ »
Παιδια καλησπερα και απο εμενα … ειπα να συνεχισω στο συγκεκριμενο τοπικ μιας και το ενδιαφερον μου εχει να κανει με το chrono24.
Σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου αγορα.και ενω πανω κατω καταλαβαινω τι πρεπει να τσεκαρω στον πωλητη να ειναι trusted seller να εχει καλες κριτικες και να πληρωσω με προστασια εν τουτοις δισταζω.Ειναι απο την μια το ποσο και απο την αλλη λεω μην πληρωσω τοσα λεφτα και ερθει καμια μαιμου…
Έχει πουληθεί μαϊμού R πέρσι από τεράστιο έμπορο του chrono24 εδώ στην Ελλάδα, επειδή πολύ απλά, πλέον δεν τις γνωρίζουν τις μαϊμούδες ούτε οι ίδιοι. Φυσικά ο άνθρωπος το πήρε πίσω και ζήτησε συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι εγγύηση ότι θα το πάρουν όλοι πίσω αν κάτσει στραβή. Υπάρχει ρίσκο, από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 19, 2023, 20:19:06 μμ »
Ξέρετε τι λέω;
Αφού τις μαϊμούδες δεν τις ξεχωρίζουν πλέον ούτε οι ειδικοί, να αγοράζουμε άφοβα μαϊμούδες. Σίγουρα δεν θα χάσουμε. Δεν ξέρεις καμιά φορά. Μπορεί και να μας βγει γνήσιο.
friendly
1
funny
2
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Giorgos_I,
Members reacted funny:
Giorgos_I,pugman,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 19, 2023, 20:22:56 μμ »
Όταν μιλάμε για επαγγελματίες, απλά πρέπει να ανοίξουν το ρολόι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 19, 2023, 20:23:25 μμ »
Όταν παραλάβεις το ρολόι σου από το chrono24 έχεις πάντα ένα χρονικό περιθώριο να το ελέγξεις στην εδώ αντιπροσωπεία η σε κάποιον έμπιστο τεχνίτη πριν δώσεις την εντολή τα χρήματα σου να πιστωθούν στον πωλητή .Αρχικά πληρώνεις το Chrono24 και αυτό μεταφέρει στον πωλητή το ποσό που συμφωνήθηκε μείον το ποσοστό τους.
Εάν για κάποιον λόγο δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος από το ρολόι μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω με χασούρα βέβαια κάποια μεταφορικά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 19, 2023, 20:43:03 μμ »
Δεν έχω εμπειρία αλλά οι περισσότεροι από ότι ακούω γύρω μου είναι ευχαριστημένοι..! Τώρα όσον αφορά τα R το πρόβλημα είναι τα franken.. ενώ στις υπόλοιπες εταιρείες δεν έχεις τέτοια προβλήματα..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Συνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αγορά από Chrono24
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 19, 2023, 20:44:57 μμ »
Όταν παραλάβεις το ρολόι σου από το chrono24 έχεις πάντα ένα χρονικό περιθώριο να το ελέγξεις στην εδώ αντιπροσωπεία η σε κάποιον έμπιστο τεχνίτη πριν δώσεις την εντολή τα χρήματα σου να πιστωθούν στον πωλητή .Αρχικά πληρώνεις το Chrono24 και αυτό μεταφέρει στον πωλητή το ποσό που συμφωνήθηκε μείον το ποσοστό τους.
Εάν για κάποιον λόγο δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος από το ρολόι μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω με χασούρα βέβαια κάποια μεταφορικά.
Ακριβώς έτσι. Καλό είναι επίσης να τραβήξεις βίντεο από τη στιγμή που χτυπάει το κουδούνι η μεταφορική μέχρι την ώρα που ανοίγεις το πακέτο και βγάλεις έξω το ρολόι. Αυτό είναι κάτι που κάνω ΠΑΝΤΑ. Και πριν το ανοίξω ζουμάρω και στον αριθμό φορτωτικής. Διότι εάν το ρολόι έχει κλαπεί και δεις καμιά πέτρα μέσα, άντε να το αποδείξεις ότι δεν την έβαλες εσύ.

Έχω κανένα δυο τέτοια βίντεο από το παρελθόν, εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του στείλω.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,