Αποστολέας Θέμα: Omega Speedmaster professional ή όχι  (Αναγνώστηκε 22159 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Omega Speedmaster professional ή όχι
« Απάντηση #45 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 07:45:50 πμ »
Σε λίγο θα έρθει νέο μοντελο ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 09:19:02 πμ »
1) Δεν υπάρχει αυτή η τιμή για καινούργιο. Ούτε κάν.
2) Το Ορις και το σινν δεν με αγγίζουν σαν ρολόγια,είχα και από τις δύο μάρκες μοντέλα τούς.
3) Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι 2 πολύ σημαντικα πράγματα. Ένα ότι υπάρχει λόγος που είναι κουρδιστό,δύο ότι ο ΠΕΛΑΤΗΣ το θέλει κουρδιστό λόγω αυτού που εκπροσωπεί σαν ρολόι,όπως οι πιο πολλοί το θελουν με ακρυλικό τζαμακι.
4) Πως ακριβώς λες δεν τα δείχνει τα λεφτά τού;; Με τι κριτιρια;;
Είναι μακράν το πιο διάσημο ρολόι στο πλανήτη Γη,και δεν δείχνει τα λεφτά τού;
Η ποιότητα του είναι απαράμιλλη.
Μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!
Καταρχάς, η τιμή του ειναι αυτή που σου λέω, αν ψάξεις βρίσκεις...Ο,τι λέω είναι εγγύηση και επιβεβαιωμένο (εκτός κι αν κάνω τυπογραφικό λάθος  ;D ;D )
Όσον αφορά για τα χαρακτηριστικά του ομεγκα,
σε ποιους είναι αναγνωρίσιμο και διάσημο ρολόι;;;;; :D :D Σε μενα, σε εσένα, στους λάτρεις των ρολογιων, δηλ στο 0,5% του ενήλικου πληθυσμού!!  ::) Πέρα από εμάς δεν το ξέρουν ούτε οι..πανσοφοι ταξιτζηδες.. :D Το submariner φέρει τον τίτλο του πιο αναγνωρισιμου ρολογιού ever..
Όταν λέω δεν δείχνει τα λεφτά του, εννοώ ότι δεν εκπέμπει σταριλικι, είναι classic old fashion βρε παιδί μου, μουντιζει και γενικα κρατάει χαμηλούς τόνους..Πολλοί το βρίσκουν βαρετό και αν ρωτήσεις δέκα άσχετους θα το περάσουν για seiko quartz χρονογραφο (αν δεν δουν το σήμα της ομεγκα)..Αρκετοί κάτοχοι είτε το έχουν δώσει ή το κρατούν ως ρολόι συλλογής..
Όσον αφορά την ποιότητα του δεν αντιλέγω, η ομεγκα σ αυτά είναι ΚΥΡΙΑ, όλα της τα μοντέλα είναι προσεγμενα..
ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτά που λέω ΔΕΝ το κάνουν κακό ρολοι και ΟΥΤΕ το θεωρω κακό ρολοι.. Έχει διαχρονική σχεδίαση, είναι εξαιρετικό σε διαστασεις, έχει την βαρυσημαντη σφραγίδα της ομεγκα και φυσικά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι τουλάχιστον εύπεπτο στο μάτι, αν όχι ενδιαφέρον..Είναι ένα ρολόι που θα περάσει απαρατήρητο στις πλειστες των περιπτώσεων και αυτό ΔΕΝ είναι μειονεκτήμα, αλίμονο...Δηλ το εξαιρετικό 39αρι explorer i που το βρίσκω γεροντιστικο (είμαι 40 ακόμα  ;D ) είναι κακο;;Όχι βέβαια...
Για παράδειγμα, το ΜΑΥΡΟ  42αρι explorer ii (όχι το 39αριμε τον κόκκινο gmt δείκτη) είναι το ακριβώς αντίθετο του submariner... :) Το κάνει κακο ρολοι? Αξίζει τα 7 χιλιαρικα? Αν δεν ελεγε ρολεξ θα το ξανακοιτουσε κάποιος, έστω μια τρίτη φορά? 

Φίλε Αλέξανδρε όλα είναι σχετικά, απ' τα δέκα ρολογια της συλλογής μας ισως τα περισσότερα να μην είναι καν αρεστά σε τρίτους, την ΠΡΩΤΗ φορά που τα δουνε..Εμείς που είμαστε εδώ, εχουμε άλλη οπτική, εγώ και συ θα δούμε το moon υπο άλλο πρίσμα και θα εκτιμήσουμε αυτά που προσφερει...Ένα ΜΗ εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να το προσπερασει..Ε και;
Είναι κάποια ρολογια που τα φοράμε ΜΟΝΟ για την πάρτη μας και κάποια άλλα για να δείξουμε κάτι... Εύχομαι υγεία!! :) :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος koyfos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 10:21:06 πμ »
Η αλήθεια είναι πως στις φωτογραφίες θεωρώ πως «γράφει» πολύ καλύτερα από ότι από κοντά . Είναι σίγουρα όμορφο και κλασικό αλλά επειδή θέλω το ρολόι να μπορώ να το φοράω και καθημερινά νομίζω πως τελικά θα το προσπεράσω

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 10:44:06 πμ »
Χάρη,δυνατό ποστ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 10:44:33 πμ »
Έχω συναδέλφους που το φορούν καθημερινά και είναι το μοναδικό τους ρολόι.

Αν σου αρέσει δεν βλέπω γιατί να το προσπεράσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 10:51:41 πμ »
Θεωρω το κουρδισμα του πολυ σπαστικο.Τα δαχτυλα βρισκουν συνεχεια στα μπουτον και δεν προλαβαινει να γυρισει μιση στροφη.Ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους.Γνωμη μου

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 11:10:41 πμ »
Για να μην παρεξηγηθω, ΔΕΝ Α-Σ-Κ-Ω κακη κριτικη στο moon, το ρολοι ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ μπορει να αποτελει το ΕΝΑ και μοναδικο ρολοι καποιου...Εγω θα θελα παααααρα πολυ να εχω ενα speedy tuesday (με τα λευκα subdials) στην συλλογη μου..Το παραπανω επετειακο του Αλεξανδρου (και του Πετρου) ειναι πραγματικα μοναδικα (και ομορφα) με το χρυσο εμβλημα και σπαει την "μουνταδα" του μαυρου!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 11:13:59 πμ »
Η μικρή μου εμπειρία πάνω στα ρολόγια μέχρι στιγμής μου έχει δείξει
ότι αν θέλεις να το προσέξει κάποιος τρίτος άσχετος ή φοράς κάποιο Ρόλεξ
ή κάποιο εντυπωσιακό χρυσοποίκιλτο και διαμαντοστρωμένο (και καλά) 48+
fashion τύπου Michael Kors, Loisir ή Diesel. Το θέμα είναι κατά πόσο μας
ενδιαφέρει η γνώμη όλων αυτών...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 11:46:26 πμ »
Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι το τελευταίο διάστημα και εγώ σε σκέψεις για την αγορά ενός καλού ρολογιού τό οποίο δεν θα είναι για καθημερινή χρήση αλλά γιορτές εξαιρετικές περιπτώσεις και άντε και καμιά Κυριακή δλδ για 10-20 φορές το χρόνο και αν.
Στο θέμα τώρα η τιμή που σκέφτομαι είναι για 4000 max 4500 αν βρω κάτι που πραγματικά να αξίζει να φτάσω έως εκεί.
Εχω ξεχωρίσει το moonwatch σαν ένα ξεχωριστό ρολόι στη κατηγορία τιμής που έχω ορίσει.
Διαβάζω πιο πάνω για τιμές αρκετά χαμηλότερες και θα ήθελα αν είναι εύκολο μια πληροφόρηση για τα καταστήματα που μπορώ να βρω αυτές τις τιμές έστω και με πμ. Επίσης υπάρχουν άλλες αξιόλογες προτάσεις που πρέπει να κοιτάξω; Προς στιγμήν έχω κάποια ρολόγια από Hamilton Seiko citizen και longines και θέλω να κάνω την υπέρβαση για κάτι ανώτερο που θα είναι ας πούμε το καλό..
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 11:52:05 πμ »
Επίσης να προσθέσω ότι ο καρπός μου είναι αρκετά λεπτός..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 12:03:33 μμ »
Καλημέρα και χρόνια πολλά είμαι το τελευταίο διάστημα και εγώ σε σκέψεις για την αγορά ενός καλού ρολογιού τό οποίο δεν θα είναι για καθημερινή χρήση αλλά γιορτές εξαιρετικές περιπτώσεις και άντε και καμιά Κυριακή δλδ για 10-20 φορές το χρόνο και αν.
Στο θέμα τώρα η τιμή που σκέφτομαι είναι για 4000 max 4500 αν βρω κάτι που πραγματικά να αξίζει να φτάσω έως εκεί.
Εχω ξεχωρίσει το moonwatch σαν ένα ξεχωριστό ρολόι στη κατηγορία τιμής που έχω ορίσει.
Διαβάζω πιο πάνω για τιμές αρκετά χαμηλότερες και θα ήθελα αν είναι εύκολο μια πληροφόρηση για τα καταστήματα που μπορώ να βρω αυτές τις τιμές έστω και με πμ. Επίσης υπάρχουν άλλες αξιόλογες προτάσεις που πρέπει να κοιτάξω; Προς στιγμήν έχω κάποια ρολόγια από Hamilton Seiko citizen και longines και θέλω να κάνω την υπέρβαση για κάτι ανώτερο που θα είναι ας πούμε το καλό..
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα!
Για τη χρήση που το θες, θεωρώ ότι ένα κουρδιστό, χωρίς ημερομηνία εξυπηρετεί πολύ. Το "φορτίζεις" και το ρυθμίσεις άμεσα κάθε φορά που το θες. Αρα με το moon είσαι μέσα 100%.
Αν είσαι Αθήνα, πες μου να σου στείλω π.μ. με το κατάστημα στο οποίο αναφέρθηκα εγώ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 12:05:31 μμ »
Επίσης να προσθέσω ότι ο καρπός μου είναι αρκετά λεπτός..
Και το bb58 κοίταξε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 12:11:45 μμ »
Το σκέφτηκα αλλά δεν το έχω δεί ποτέ από κοντά και δεν ξέρω αν συγκρίνετε σάν μέγεθος η omega με την tudor ιδανικά θα ήθελα να δω rolex αλλά οι τιμές είναι αλλού
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 12:21:09 μμ »
Απλά ενημερωτικά, πριν ακριβώς ενάμιση χρόνο, το πήρε φίλος καινούριο από κεντρικό κατάστημα στα 3.200, χωρίς να κάνει το παραμικρό παζάρι (Δεν του αρέσει να παζαρεύει). Μου είπε ότι εύκολα αν έλεγε μια κουβέντα ή δεν έδειχνε τόσο αποφασισμένος, η τιμή θα έπεφτε στα 3.000.
Ωστόσο, αυτό ήταν το 2018. Δεν ξέρω αν έχει τσιμπήσει η τιμή καταλόγου μέσα στο 2019.
Το κακό, είναι ότι από τότε έχει πάει 3 φορές, για αρκερο καιρό καθε φορα, στην εταιρία το ρολόι γιατί σταματούσε. Την τελευταία μάλιστα το έστειλαν Ελβετία.

Καπου εχασα τη συζητηση στο αρχικο ερωτημα / ζητημα που εθεσε ο φιλος koyfos, πολλα ακουστηκαν, Sinn κτλ που δεν υπαρχουν για δοκιμη στην Ελλαδα μαλλον μπερδευουν το φιλο που απο τις ερωτησεις του συμπεραινω οτι πιθανον να μην τα εχει υποψη του( σαφως και δεν το λεω με καποιο υφος- απλα να το διευκολυνουμε θελω).
Το μονο που θελω ειναι οσον αφορα στις τιμες, να επιβεβαιωσω το φιλο Βασιλη, και για το 2019
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 12:23:42 μμ »
Το σκέφτηκα αλλά δεν το έχω δεί ποτέ από κοντά και δεν ξέρω αν συγκρίνετε σάν μέγεθος η omega με την tudor ιδανικά θα ήθελα να δω rolex αλλά οι τιμές είναι αλλού
Για καθημερινό ρολόι τι φοράς...?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions