1) Δεν υπάρχει αυτή η τιμή για καινούργιο. Ούτε κάν.
2) Το Ορις και το σινν δεν με αγγίζουν σαν ρολόγια,είχα και από τις δύο μάρκες μοντέλα τούς.
3) Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι 2 πολύ σημαντικα πράγματα. Ένα ότι υπάρχει λόγος που είναι κουρδιστό,δύο ότι ο ΠΕΛΑΤΗΣ το θέλει κουρδιστό λόγω αυτού που εκπροσωπεί σαν ρολόι,όπως οι πιο πολλοί το θελουν με ακρυλικό τζαμακι.
4) Πως ακριβώς λες δεν τα δείχνει τα λεφτά τού;; Με τι κριτιρια;;
Είναι μακράν το πιο διάσημο ρολόι στο πλανήτη Γη,και δεν δείχνει τα λεφτά τού;
Η ποιότητα του είναι απαράμιλλη.
Μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!
Καταρχάς, η τιμή του ειναι αυτή που σου λέω, αν ψάξεις βρίσκεις...Ο,τι λέω είναι εγγύηση και επιβεβαιωμένο (εκτός κι αν κάνω τυπογραφικό λάθος
)
Όσον αφορά για τα χαρακτηριστικά του ομεγκα,
σε ποιους είναι αναγνωρίσιμο και διάσημο ρολόι;;;;;
Σε μενα, σε εσένα, στους λάτρεις των ρολογιων, δηλ στο 0,5% του ενήλικου πληθυσμού!!
Πέρα από εμάς δεν το ξέρουν ούτε οι..πανσοφοι ταξιτζηδες..
Το submariner φέρει τον τίτλο του πιο αναγνωρισιμου ρολογιού ever..
Όταν λέω δεν δείχνει τα λεφτά του, εννοώ ότι δεν εκπέμπει σταριλικι, είναι classic old fashion βρε παιδί μου, μουντιζει και γενικα κρατάει χαμηλούς τόνους..Πολλοί το βρίσκουν βαρετό και αν ρωτήσεις δέκα άσχετους θα το περάσουν για seiko quartz χρονογραφο (αν δεν δουν το σήμα της ομεγκα)..Αρκετοί κάτοχοι είτε το έχουν δώσει ή το κρατούν ως ρολόι συλλογής..
Όσον αφορά την ποιότητα του δεν αντιλέγω, η ομεγκα σ αυτά είναι ΚΥΡΙΑ, όλα της τα μοντέλα είναι προσεγμενα..
ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτά που λέω ΔΕΝ το κάνουν κακό ρολοι και ΟΥΤΕ το θεωρω κακό ρολοι.. Έχει διαχρονική σχεδίαση, είναι εξαιρετικό σε διαστασεις, έχει την βαρυσημαντη σφραγίδα της ομεγκα και φυσικά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι τουλάχιστον εύπεπτο στο μάτι, αν όχι ενδιαφέρον..Είναι ένα ρολόι που θα περάσει απαρατήρητο στις πλειστες των περιπτώσεων και αυτό ΔΕΝ είναι μειονεκτήμα, αλίμονο...Δηλ το εξαιρετικό 39αρι explorer i που το βρίσκω γεροντιστικο (είμαι 40 ακόμα
) είναι κακο;;Όχι βέβαια...
Για παράδειγμα, το ΜΑΥΡΟ 42αρι explorer ii (όχι το 39αριμε τον κόκκινο gmt δείκτη) είναι το ακριβώς αντίθετο του submariner...
Το κάνει κακο ρολοι? Αξίζει τα 7 χιλιαρικα? Αν δεν ελεγε ρολεξ θα το ξανακοιτουσε κάποιος, έστω μια τρίτη φορά?
Φίλε Αλέξανδρε όλα είναι σχετικά, απ' τα δέκα ρολογια της συλλογής μας ισως τα περισσότερα να μην είναι καν αρεστά σε τρίτους, την ΠΡΩΤΗ φορά που τα δουνε..Εμείς που είμαστε εδώ, εχουμε άλλη οπτική, εγώ και συ θα δούμε το moon υπο άλλο πρίσμα και θα εκτιμήσουμε αυτά που προσφερει...Ένα ΜΗ εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να το προσπερασει..Ε και;
Είναι κάποια ρολογια που τα φοράμε ΜΟΝΟ για την πάρτη μας και κάποια άλλα για να δείξουμε κάτι... Εύχομαι υγεία!!