Να τοποθετηθώ κι εγώ που το χα 2 χρόνια και μόλις το πούλησα με πολύ δισταγμό.
Όσον αφορά την τιμή, με καλό παζάρι πάει σίγουρα παρακάτω, πολλοί στο φόρουμ έχουν πάρει προσφορά για 3.5χ. Έγκειται στο ποσο καλό παζάρι κάνεις.
Ο μηχανισμός είναι δοκιμασμένος και φουλ αξιόπιστος. Αυτό είναι ένα συν κατ εμέ. Η έννοια του μηχανικού ρολογιού είναι άλλωστε από μόνη της ενάντια στην πρακτικη/ σύγχρονη εποχή, αλλά αυτό είναι το γούστο του.
Όχι, θεωρώ ότι ούτε σε πολλαπλάσια πόσα δεν έχει αντίπαλο.
Ναι, ο χρονογράφος είναι ακριβός στο σέρβις, ειδικά άμα είναι σε σέρβις μεγάλης εταιρείας. Αυτό ισχύει ανεξαιρέτως για όλους τους μηχανικούς χρονογραφους, εκτός ίσως από κάποιους πολύ κοινούς άμα τους πας σε ανεξάρτητο κτλ. Αλλά θεωρώ υπερβολή το σέρβις ανά 3ετια.
Στην καθημερινότητα δεν είχα ΚΑΝΈΝΑ απολυτως θέμα.
Να ξεκαθαρίσω ότι τα ρολόγια μου τα φοράω, δεν τα χω σε θυρίδα η με το πανάκι συνέχεια από πίσω. Έτσι και το ομεγκα, και με βροχή το φόρεσα πολλάκις, και μιλάμε για μπόρα, και συνέχεια το χα και σε ταξίδια, πάρτι, εκδρομές, δεν του κάνα baby sitting. Δεν είχε το παραμικρό. Είναι αδιάβροχο στα 50μ, που σημαίνει πρακτικά ότι μια χαρά βρέχεται, αλλά δεν το βουτάς. Αλλά και οι περισσότεροι που χουν και ακριβά καταδυτικά, δεν τα βουταν. Σίγουρα θα προτιμούσα να είναι στα 100μ, για peace of mind, αλλα Ενδεχομένως θα έπρεπε να έχει βιδωτή κορώνα, που ναι κακό εργονομικά για κουρδιστό ρολόι, και βιδωτα pusher για το χρονογράφος, που επίσης θεωρώ μη πρακτικό. Το κούρδισμα δε μ ενόχλησε ποτέ, ίσα ίσα το απολάμβανα, γιατί ήταν μεγάλο απωθημένο αυτό το ρολόι και το χαιρόμουν. Επίσης, το ότι είναι κουρδιστό το κάνει πιο λεπτό, έχει απίθανη αίσθηση στο χέρι. Η έλλειψη ημερομηνίας έχει το μείον ως ένδειξη, αλλά όσοι εναλλασσουμε συχνά ρολόγια, πολλές φορές βλαστημαμε να θέλει 4 φορές τη βδομάδα να ρυθμίζεις ημερομηνία στο εκάστοτε ρολόι που θα βάλεις.
Εν κατακλείδι, από προσωπική πείρα το προτείνω ανεπιφύλακτα, το χάρηκα απίστευτα, το φορούσα πάρα πολύ συχνά και έχω να πω ότι δεν είναι κάνα ευαίσθητο ρολόι, το ακρυλικό δεν είχε το παραμικρό μετά από 2 χρόνια (κι αν κάνεις γρατσουνιές, γυαλίζουν εύκολα. Η δε αντικατάσταση έχει μικρό κόστος νομίζω). Παρτο και θα με θυμηθείς.