Αποστολέας Θέμα: Omega Speedmaster professional ή όχι  (Αναγνώστηκε 22155 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: Omega Speedmaster professional ή όχι
« Απάντηση #30 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:37:05 μμ »
Βαγγέλη με τον νέο B01 μηχανισμό που έχει ,το κλασσικό navitimer ακουμπάει τα 5000 ευρώ

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:37:22 μμ »
Πάμε άλλη μια,η lemania δεν είναι στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, τι σχέση έχει η 7750 στη σύγκριση και ένα ακριβό Sinn?Καμία σχέση
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:39:32 μμ »
Πάμε άλλη μια,η lemania δεν είναι στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, τι σχέση έχει η 7750 στη σύγκριση και ένα ακριβό Sinn?Καμία σχέση
Πάμε άλλη μία, τα καινούργια Sinn, σαν αυτό που έβαλα παραπάνω δε φοράνε lemania. SW500 φοράνε sellita based χρονογράφο. Και κοστίζουν 3590€. Έβαλα και link. Τι άλλο να γράψω;  ???

SINN movement construction based on the SW 500, το γράφει στο site τους, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω διαφορετικά...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:41:02 μμ »
7750 στην ουσία,κάνεις σύγκριση με μια lemania,αυτή του moonwatch, ότι πιο ασχετο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:43:02 μμ »
Θες συγκριτικό με τιμές τις εποχής,για να μην παίζουμε λοιπόν,το 157 ατσάλι ήταν κάπου στα 1300 ευρώ,το moonwatch κάπου στα 3000 χιλιαρικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:53:27 μμ »
Έγραψα για χρονογράφους στη σημερινή εποχή και ποιες είναι οι τιμές του ανταγωνισμού.
Ειλικρινα, δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά...

Εκτός κι αν θεωρείς τη Valjoux 7750 ακριβή μηχανή. Γιατί υπάρχουν χρονογράφοι Hamilton με Valjoux στα 1000€...
Τέσπα, δε θα συζητήσω άλλο, δε βγάζω άκρη.

7750 στην ουσία,κάνεις σύγκριση με μια lemania,αυτή του moonwatch, ότι πιο ασχετο
Το αφήνω να τα πεις εσύ που είσαι σχετικός... Εγώ είμαι άσχετος. Άσε που δε γουστάρω να με προσβάλλουν και ούτε θα πέσω στο επίπεδό σου...
Καλές γιορτές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:55:45 μμ »
Για μέχρι τα 2400€ το ρολόι είναι μια χαρά...Από κει και πάνω αρχίζει να εξασθενεί το "μια χαρά" με γεωμετρική πρόοδο...Ποιοτικο και διαχρονικό ρολοι με βαρύ όνομα και ιστορία..Το κούρδισμα, προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε...
2000 ευρώ πουλιούνται τα entry level ελβετικά luxury ρολόγια,και εσύ λες ότι ο πιο γνωστός χρονογράφος του κόσμου,και ένας από τους καλύτερους, είναι για μέχρι 2400;

Πρόσεξε τι συγκρίνεις, θα σε πουν και σένα άσχετο...  Άσε, που συμφωνώ κι εγώ μαζί σου και αυτό δε σε τιμάει... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 17:59:18 μμ »
Για μέχρι τα 2400€ το ρολόι είναι μια χαρά...Από κει και πάνω αρχίζει να εξασθενεί το "μια χαρά" με γεωμετρική πρόοδο...Ποιοτικο και διαχρονικό ρολοι με βαρύ όνομα και ιστορία..Το κούρδισμα, προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε...
2000 ευρώ πουλιούνται τα entry level ελβετικά luxury ρολόγια,και εσύ λες ότι ο πιο γνωστός χρονογράφος του κόσμου,και ένας από τους καλύτερους, είναι για μέχρι 2400;

Πρόσεξε τι συγκρίνεις, θα σε πουν και σένα άσχετο...  Άσε, που συμφωνώ κι εγώ μαζί σου και αυτό δε σε τιμάει... :D
Αχαχαχαχαχα,δεν έχουμε τέτοια θέματα,ειμαστε ελεύθερα πνεύματα εμείς . Ακόμα και να διαφωνούμε ,μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 18:01:44 μμ »
Αχαχαχαχαχα,δεν έχουμε τέτοια θέματα,ειμαστε ελεύθερα πνεύματα εμείς . Ακόμα και να διαφωνούμε ,μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε .

:D   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 18:13:42 μμ »
Δεν έχουν σχέση,αλλά και πάλι Αφού θες να κάνεις σύγκριση,βρες ένα πιο δημοφιλές και οικονομικό μοντελο,όπως το sinn 103.

Με λουράκι ξεκινά στα 1670 ευρώ,1850 με μπρασελε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 23:15:39 μμ »

1) Το ομεγκα καινούργιο κούτα το παίρνεις 3000-3100...και πολλά τα βρίσκω..
2) Το sinn που ανέφερε ο Βαγγέλης το χει φάει το μαύρο σκότος, και αμφιβάλλω αν έχει δέκα πωλήσεις τον χρόνο..Το oria 65 chrono με 30% και βάλε έκπτωση άνετα πας στα 2500...Είναι και αρχη, περίμενε σε κανα 2 χρονακια θα πέσει ακόμα περισσότερο..
3) Για κουρδιστο ομεγκα που ΔΕΝ τα δείχνει τα λεφτά του, είναι plain, πως να το κανουμε, πιστεύω τα 2500€ είναι μια οκ τιμή...Πριν μερικα χρόνια,  το moon κόστιζε στα 2και κάτι ψιλά τελική και με ένα ντιβανι-κουτι πηρε 500+€...Ε όχι...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 23:53:00 μμ »
1) Δεν υπάρχει αυτή η τιμή για καινούργιο. Ούτε κάν.
2) Το Ορις και το σινν δεν με αγγίζουν σαν ρολόγια,είχα και από τις δύο μάρκες μοντέλα τούς.
3) Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι 2 πολύ σημαντικα πράγματα. Ένα ότι υπάρχει λόγος που είναι κουρδιστό,δύο ότι ο ΠΕΛΑΤΗΣ το θέλει κουρδιστό λόγω αυτού που εκπροσωπεί σαν ρολόι,όπως οι πιο πολλοί το θελουν με ακρυλικό τζαμακι.
4) Πως ακριβώς λες δεν τα δείχνει τα λεφτά τού;; Με τι κριτιρια;;
Είναι μακράν το πιο διάσημο ρολόι στο πλανήτη Γη,και δεν δείχνει τα λεφτά τού;
Η ποιότητα του είναι απαράμιλλη.
Μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 24, 2019, 23:54:34 μμ »
Πριν μερικά χρόνια δεν είχαμε κρίση. Πριν μερικά χρόνια ο Τραμπ δεν ήταν πρόεδρος,πριν μερικά χρόνια σχεδόν όλοι μας μπορούσαμε να αγοράσουμε Ρολεξ...
Τι σχέση έχει το πριν μερικά χρόνια;
Και το 1980 είχε π.χ 500.000 δραχμές.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 00:20:59 πμ »
harolagoha πρίν μερικά χρόνια είχα πάρει το Fortis b42 chronograph 1.700 κούτα και έβρισκα μεταχειρισμένο σε μαγαζί R GMT master ii 4.800....! Αλλά και γενικά έχω την εντύπωση πως τα πάντα έχουν ακριβύνει γύρω μας και οχι μόνο τα Ρολόγια ..!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 25, 2019, 07:12:35 πμ »
Απλά ενημερωτικά, πριν ακριβώς ενάμιση χρόνο, το πήρε φίλος καινούριο από κεντρικό κατάστημα στα 3.200, χωρίς να κάνει το παραμικρό παζάρι (Δεν του αρέσει να παζαρεύει). Μου είπε ότι εύκολα αν έλεγε μια κουβέντα ή δεν έδειχνε τόσο αποφασισμένος, η τιμή θα έπεφτε στα 3.000.
Ωστόσο, αυτό ήταν το 2018. Δεν ξέρω αν έχει τσιμπήσει η τιμή καταλόγου μέσα στο 2019.
Το κακό, είναι ότι από τότε έχει πάει 3 φορές, για αρκερο καιρό καθε φορα, στην εταιρία το ρολόι γιατί σταματούσε. Την τελευταία μάλιστα το έστειλαν Ελβετία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions