Αποστολέας Θέμα: Omega Speedmaster professional ή όχι  (Αναγνώστηκε 22117 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koyfos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Omega Speedmaster professional ή όχι
« Απάντηση #180 στις: Ιανουάριος 04, 2020, 13:25:50 μμ »
Και το moon έχει ακριβύνει πολύ πάντως...! Κάθε πέρσι και καλύτερα στα ελβετικά Ρολόγια απ ότι φαίνεται...!
Εφόσον πωλείται μπορεί να ακριβαίνει ελεύθερα ...

Εγώ βάσει χαρακτηριστικών θα το θεωρούσα κοντά στα 2500€ αλλά άλλοι έχουν διαφορετική άποψη και φαίνεται πως έχουν δίκιο εκ του αποτελέσματος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος watchman

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιανουάριος 04, 2020, 13:46:51 μμ »
Φίλε μου επειδή πολλά γράφονται θα σου πω τη γνώμη μου και όχι συμβουλή
Πρώτον οι αγορές των περισσότερων γνωρίζοντας καλά πάνε αναλόγως μπάτζετ πχ..αν σου περισσεύουν ή κανείς οικονομία για sub τότε οκ εγώ προσωπικά προτιμώ να τα δώσω αύριο για το παιδί μου(προτεραιότητες)
Κατά δεύτερον ένα μπάτζετ από 1500€ εώς 3,5 με 4Κ θεωρώ ότι πέρνεις ρολογάρες σύμφωνα πάντα με το δικό μου μπάτζετ - γούστο
Δεν πέρνεις ένα ακριβό ρολόι για κανέναν αλλά μόνο για ΕΣΈΝΑ άρα άμα σου πχ αρέσει ένα Q&Q περισσότερο από ένα AP απλά πέρνεις το q&q
Σημαντικό ρόλο παίζει το μέγεθος του καρπού και το στυλ σου σαν άντρας-προσωπικότητα.
Επίσης τα diver ενίοτε δεν χρησιμοποιούνται πάντα για καταδύσεις πχ ένας συνάδελφος μου που έχει ένα mm και ένα BB δεν τα έχει βρέξει ούτε στη βρύση!(για "νεράκι"υπάρχει πληθώρα επιλογών πιο φτηνού μπάτζετ)
Τέλος αυτό που μετράει είναι πάνω απ'όλα η αγάπη για τα ρολόγια και η αγορά να σε "γεμίσει"σαν άνθρωπο(έστω προσωρινά)και να τα χαίρεσαι.
 Και προς θεού..στην αγορά..ΟΧΙ ΒΙΑΣΎΝΕΣ!!!!!
Κοίτα να χαρείς τη ρολογάρα πραγματικά που πήρες και βλέπεις στο μέλλον για επικείμενη αγορά.
Να σε καλά και συγνώμη αν σε κούρασα με όλο αυτό το κατεβατό

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Izdranis

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Ιανουάριος 04, 2020, 14:38:37 μμ »
Φίλε μου επειδή πολλά γράφονται θα σου πω τη γνώμη μου και όχι συμβουλή
Πρώτον οι αγορές των περισσότερων γνωρίζοντας καλά πάνε αναλόγως μπάτζετ πχ..αν σου περισσεύουν ή κανείς οικονομία για sub τότε οκ εγώ προσωπικά προτιμώ να τα δώσω αύριο για το παιδί μου(προτεραιότητες)
Κατά δεύτερον ένα μπάτζετ από 1500€ εώς 3,5 με 4Κ θεωρώ ότι πέρνεις ρολογάρες σύμφωνα πάντα με το δικό μου μπάτζετ - γούστο
Δεν πέρνεις ένα ακριβό ρολόι για κανέναν αλλά μόνο για ΕΣΈΝΑ άρα άμα σου πχ αρέσει ένα Q&Q περισσότερο από ένα AP απλά πέρνεις το q&q
Σημαντικό ρόλο παίζει το μέγεθος του καρπού και το στυλ σου σαν άντρας-προσωπικότητα.
Επίσης τα diver ενίοτε δεν χρησιμοποιούνται πάντα για καταδύσεις πχ ένας συνάδελφος μου που έχει ένα mm και ένα BB δεν τα έχει βρέξει ούτε στη βρύση!(για "νεράκι"υπάρχει πληθώρα επιλογών πιο φτηνού μπάτζετ)
Τέλος αυτό που μετράει είναι πάνω απ'όλα η αγάπη για τα ρολόγια και η αγορά να σε "γεμίσει"σαν άνθρωπο(έστω προσωρινά)και να τα χαίρεσαι.
 Και προς θεού..στην αγορά..ΟΧΙ ΒΙΑΣΎΝΕΣ!!!!!
Κοίτα να χαρείς τη ρολογάρα πραγματικά που πήρες και βλέπεις στο μέλλον για επικείμενη αγορά.
Να σε καλά και συγνώμη αν σε κούρασα με όλο αυτό το κατεβατό

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φίλε μου για χόμπι δίνω μόνο από το περίσσευμα λεφτά επίσης και εγώ δεν έχω βρέξει ποτέ κανένα ρολόι μου πέρα από την βρύση το sub μου αρέσει από την εποχή που ήταν λογική η τιμή του αλλά τότε δεν είχα την ηλικία και την άνεση να το πάρω τώρα που μπορώ θεωρώ παράλογη την τιμή του αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο παράλογη απλά κάποια ρολόγια όπως και το ομεγα και και άλλα τα θέλω για εμένα αλλά αξίζουν να τα κρατήσεις και για τα παιδιά μελλοντικά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιανουάριος 04, 2020, 15:28:23 μμ »
....Είναι σαν να ήθελες Ferrari αλλά τελικά πήρες Audi...!

Κάποτε, σε ένα ταξίδι στην Ιταλία το 2006, ο εκεί συνεργάτης, θα μας περιέφερε στα διάφορα εργοστάσια που έπρεπε να επισκευτούμε.

Ηρθε λοιπόν ο τύπος, στο ξενοδοχείο με ένα Audi 8, μπήκαμε οι 3 και αυτός 4, και αρχίσαμε τις γύρες.

Τι γκάζια έπεφταν, τι χαμός, τι 250 χιλ/ώρα συνεχώς, φρένα αλεξίπτωτα, ο Ολλανδός που ήταν μαζί είχε χ@στεί, και όταν φθάσαμε στην επόμενη επίσκεψη ρώτησα. Τι πράμα είναι αυτό ρε παιδιά ?   ???

Audi S 8. 5,2 λίτρα, και 450 ίπποι. Ποια Φερράρι ? Αν οδηγήσει κάποιος την Φερράρι έτσι, σκοτώθηκε. Δεν κρατιέται.

Την επόμενη μέρα, που θα πηγαίναμε λίγο πιο μακρυά, από Ρώμη στο Μπάρι, ο Ολλανδός δεν ήρθε.  :D :D :D :D :D Ουτε την επόμενη που πήγαμε Μιλάνο.  ;D Γύρισε από Ρώμη στο Αμστερνταμ, και εμείς από το Μιλάνο.  ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιανουάριος 04, 2020, 15:39:38 μμ »
Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα,κάτι σε Τζέιμς Μποντ,ένα πραμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιανουάριος 04, 2020, 17:26:29 μμ »
Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα,κάτι σε Τζέιμς Μποντ,ένα πραμα

Γιώργο, μου έκανε εντύπωση το ότι πήγαινε τόσο γρήγορα. Δεν ήξερα ότι στην Ιταλία ξεπερνούσαν τα 140.

Και περνάγαμε κάτι διόδια, με 100-120, το "μπίπ" ( e-pass ) ήτανε 50-60 μέτρα πιο πρίν, και στον διάδρομο άνοιγε η μπάρα χωρίς να κόψει πολύ.

Και σε όλους τους δρόμους, και επαρχιακούς, πήγαινε γρήγορα, 160-180, στην οτοστράτα δε, έδινε ρέστα.

Και σε άλλα ταξίδια πήγαιναν άλλοι συνεργάτες, βασικά με Μερτσέντες σχετικά γρήγορα, 160-180. Αλλά τόσο γρήγορα όχι.

Το όργιο, γινόταν στην Γερμανία, αλλά εκεί ήταν φυσιολογικό.

Να ένας λόγος αγοράς Ω, για τις χρονομετρήσεις  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιανουάριος 05, 2020, 00:05:17 πμ »
...

Audi S 8. 5,2 λίτρα, και 450 ίπποι. Ποια Φερράρι ? Αν οδηγήσει κάποιος την Φερράρι έτσι, σκοτώθηκε. Δεν κρατιέται.

Αυτό είναι το νόημα, να μην κρατιέται...άμα οδηγείς δυνατό ή δύστροπο αυτοκίνητο στα όρια τίποτα δεν 'κρατιέται' είτε στα 250 είτε στα 100...το θέμα είναι λίγο και ο fun factor. . . .κάτι που έχουμε ξεχάσει.

Kάθε πράγμα έχει τα όριά του αλλά και ους οπαδούς του.   Εγώ θα προτιμούσα την πιο φτηνή  Ferrari από το πιο ακριβό Αudi. . . .

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kostasantzas

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιανουάριος 06, 2020, 18:43:15 μμ »
Καλή χρονιά!Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου με την 10ετή συμβίωση μαζί του.Το τζάμι γρατζουνιέται εύκολα,περίπου 10 χρόνια το πρόσεχα και μία απροσεξία πριν ένα μήνα με ξενέρωσε.Πολλή προσοχή θέλει.Άψογο κατά τα άλλα ρολόι .Το μπρασελέ δεν το έχω φορέσει ποτέ λόγω άλλου μπρασελάτου ρολογιού.ΝΑΤΟ STRAP και δείχνει τέλειο.Τώρα τελευταία βέβαια του έχω πετάξει κροκό λουράκι και έχει απογειωθεί.Όσον αφορά τώρα σέρβις κλπ υποτίθεται ότι θέλεις να πάρεις ένα ρολόι εμπορικό και όπως έχουν πει παραπάνω οι φίλοι το πουλάς αύριο αν θες με σχεδόν μηδενική χασούρα.PREMIUM είναι μην περιμένεις τώρα να κάνεις και οικονομία.Βέβαια υπάρχουν αξιόλογοι ρολογάδες που στα κάνουν όλα με 150 ευρώ περίπου.Είχα πάει παλιά ένα ROLEX SEADWELLER και με 300 το έκαναν καινούργιο και ήταν πολύ ταλαιπωρημένο.Πάρτο και αυτά τα σκέφτεσαι όταν έρθει η ώρα.Αυτά τα ρολόγια δεν τα παίρνεις με βάση την λιγοκή αλλά με την καρδιά σου.Πάρτο και να το ευχαριστηθείς όπως αξίζει σε σένα και στο ρολόι.Αυτά από μένα ελπίζω να σου έβαλα λίγο φωτιά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιανουάριος 06, 2020, 18:55:30 μμ »
Αυτά τα ρολόγια δεν τα παίρνεις με βάση την λιγοκή αλλά με την καρδιά σου.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.