Αποστολέας Θέμα: Seiko Marine Master vs Breitling Heritage  (Αναγνώστηκε 24800 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Seiko Marine Master vs Breitling Heritage
« Απάντηση #60 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 20:24:02 μμ »
Βασικα μου φανηκε περιεργη η υπαρξη αυτου του versus...αλλα αφου υπαρχει σαφως και breitling .....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 20:44:05 μμ »
Γιατί σου φάνηκε περίεργο; Και γιατί σαφώς breitling; (στις λίγες μέρες που είσαι μέλος έχουμε δει ότι γράφεις με ωραία επιχειρηματολογία και θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε κάτι περισσότερο)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 21:55:23 μμ »
Εχεις δικιο,ημουν απασχολημενος και με κατι αλλο και γι αυτο απαντησα ετσι ξερα....Σε αυτα τα συγκριτικα δε θελω να λαμβανω υπ οψιν μου τη τιμη των προιοντων που συγκρινονται.θελω να τα κρινω σαν ενα προς ενα,σαν να στο πω κι αλλιως πιο θα προτιμουσα αν ηταν να μου κανουν δωρο ενα απο τα δυο και να μη μπορω να το μεταπουλησω....Αν ειναι να βαζω το παραγοντα τιμης στη μεση ειναι σαν να λεω προτιμω το omega po για  απο το audemars divers γιατι για audemars δεν εχω....Οτι αφορα τωρα τα δυο μοντελα...η εμφανιση ειναι υποκειμενικη(προτιμω το heritage αλλα δε θα επιμεινω)η ποιοτητα αναμφισβητητα παρα πολυ καλη και απο τα δυο ,και τα δυο ανετα μια ζωη μπορουν να μας συντροφευουν χωρις κανενα προβλημα,δε θεωρω καποιος που λεει οτι ειναι πιο σκυλι το seiko να εχει σκοπο να του κανει χρηση στην οποια να μην αντεξει το B...Οποτε παμε στο παραγοντα ονομα....Ε κακα τα ψεμματα,δε θα συγκρινω τη seiko σα πρεστιζ με τη breitling...( και αν μου πει καποιος για την ιστορια της seiko δε θα διαφωνησω,αν θελω να εχω κατι απο την ιστορια αναπασα στιγμη μπορω να δωσω 100ευρω να παρω ενα μοντελο της)Περα απο το πρακτικο κοματι δεν ειναι το ιδιο ψυχολογικα του να φορας ενα seiko με το να φορας ενα breitling,ενα omega,ενα iwc ....(απλως η αποψη μου,διαφωνιες σεβαστες)και ιδιως ενα seiko που στη τελικη δεν εχει να επιδειξει και κατι τεχνολογικα,να ηταν κανα ananta να πω παει κι ερχεται ας μπω στη διαδικασια να το σκεφτω σε σχεση με εναν χρονογραφο  επιπεδου των γνωστων εταιρειων....Σε αυτα τα λεφτα κοιτας προς ελβετια μερια....Αντε και προς γερμανια  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 04, 2011, 22:13:16 μμ από Argo982001 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 23:44:24 μμ »
Σε αυτα τα λεφτα κοιτας προς ελβετια μερια....Αντε και προς γερμανια
μπορει να συμφωνουσα με αυτο που λες, αν ειχα στην συλογη μου ρολογια τετοιας αξιας. ομως εχω καταλαβει οτι για να παρεις την ποιοτητα που σου δινει η ιαπωνια απο την ευρωπη, πρεπει να δωσεις τα διπλα χρηματα τουλάχιστον.
και ενα σχολιο πανω στο prestige, προτιμω το seiko για τον λογω οτι οποιος καταλαβει τι φοραω, θα γνωριζει απο ρολογια.(αυτο το λεω για αρκετους λογους)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκέμβριος 04, 2011, 23:58:57 μμ »
Γειά σου ρε SYZo....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 00:27:24 πμ »
Εγώ πάλι -αν και χαρακτηρισμένος σαν seikόφιλος, μερικές φορές- ταυτίζομαι σε πολλά με τον Argo. Το prestige το δίνουν οι "άλλοι, οι τρίτοι" και η  seiko δεν το έχει κερδίσει όσο θα έπρεπε. Ακόμα και το γεγονός ότι με 100-150 ευράκια παίρνεις ρολόι, τουλάχιστον όπως το εννοώ εγώ, ρίχνει πολύ το prestige των ακριβότερων σειρών.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 00:33:51 πμ »
και ιδιως ενα seiko που στη τελικη δεν εχει να επιδειξει και κατι τεχνολογικα,να ηταν κανα ananta να πω παει κι ερχεται ας μπω στη διαδικασια να το σκεφτω...

Αν και ειμαι απο τους μεγαλυτερους φαν της Breitling(αλλα και της Seiko) ,μεταξυ αυτων των δυο το Seiko εχει πολυ μεγαλυτερη τεχνολογια και ''ψαξιμο'' σαν καταδυτικη επιλογη απο το Β.Ειναι σχεδιασμενο με γνωμονα την καταδυση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 01:03:05 πμ »
και ιδιως ενα seiko που στη τελικη δεν εχει να επιδειξει και κατι τεχνολογικα,να ηταν κανα ananta να πω παει κι ερχεται ας μπω στη διαδικασια να το σκεφτω...

Αν και ειμαι απο τους μεγαλυτερους φαν της Breitling(αλλα και της Seiko) ,μεταξυ αυτων των δυο το Seiko εχει πολυ μεγαλυτερη τεχνολογια και ''ψαξιμο'' σαν καταδυτικη επιλογη απο το Β.Ειναι σχεδιασμενο με γνωμονα την καταδυση.
Σε αυτο ισως και να ημουν υπερβολικος διοτι οντως το mm ειναι καταπληκτικο εργαλειο (αν και τεχνολογια σε καταδυτικο θα πω οτι εχει το x fathoms,το deepsea,το deeptwo....)αλλα και παλι οι οποιες τεχνολογικες ελειψεις του heritage σε σχεση με το mm στο καταδυτικο τους προσανατολισμο εμενα δε μου στερουν κατι...ισα ισα....( αν και το heritage ποτε δε λανσαριστηκε σαν ΤΟ καταδυτικο μοντελο της B...)
Εγώ πάλι -αν και χαρακτηρισμένος σαν seikόφιλος, μερικές φορές- ταυτίζομαι σε πολλά με τον Argo. Το prestige το δίνουν οι "άλλοι, οι τρίτοι" και η  seiko δεν το έχει κερδίσει όσο θα έπρεπε. Ακόμα και το γεγονός ότι με 100-150 ευράκια παίρνεις ρολόι, τουλάχιστον όπως το εννοώ εγώ, ρίχνει πολύ το prestige των ακριβότερων σειρών.
:) ακριβως...και δεν αναφερομαι μονο στους αλλους...και κανενας να μη βλεπει τι φοραω,εγκεφαλικα,ψυχολογικα εγω προσωπικα πιο ωραια θα αισθανομουν με ενα B στο χερι απο οτι με ενα seiko....χωρις να θελω να μειωσω τα seiko,ισα ισα...
Σε αυτα τα λεφτα κοιτας προς ελβετια μερια....Αντε και προς γερμανια
μπορει να συμφωνουσα με αυτο που λες, αν ειχα στην συλογη μου ρολογια τετοιας αξιας. ομως εχω καταλαβει οτι για να παρεις την ποιοτητα που σου δινει η ιαπωνια απο την ευρωπη, πρεπει να δωσεις τα διπλα χρηματα τουλάχιστον.
και ενα σχολιο πανω στο prestige, προτιμω το seiko για τον λογω οτι οποιος καταλαβει τι φοραω, θα γνωριζει απο ρολογια.(αυτο το λεω για αρκετους λογους)
Δε θα διαφωνησω μαζι σου αλλα πιστευω πως αυτος που θα σε δει με το mm και θα καταλαβει τι ρολοι φορας αρα και θα γνωριζει απο ρολογια(προσωπικα πιο πολυ θα εντυπωσιαζομουν αν εβλεπα ενα uts,ενα doxa pro,ενα sinn u1000,ενα ennebi...σα <<ψαγμενη>> επιλογη αλλα αυτος ειναι υποκειμενικο) πιο πολυ θα ηθελε το ρολοι του απεναντι με το iwc,breitling,panerai,omega κτλπ....Και εν κατακλιδει συμφωνω οτι το seiko mm ειναι καταπληκτικο αλλα στη τελικη δεν επρεπε καν να μπει vs με το heritage..Ειναι αλλου προσανατολισμου ρολογια....vs seawolf ok,vs superocean 44 ok,Vs omega po ok ,vs sinn u1 ok αλλα οχι vs superocean heritage μονο και μονο επειδη εχουν μαυρο bezel,διοτι αλλη ομοιοτητα δε βλεπω για να τα συγκρινω.....Το heritage ειναι αναβιωση ιστορικου μοντελου της breitling και μαλιστα αν δεν κανω λαθος,που δε νομιζω να κανω ,και το πρωτο απο τα συγχρονα μοντελα με mesh bracelet και ολοι γνωριζουμε πλεον τι ακολουθησε καιι με πολλες αλλες εταιριες με αυτου του τυπου το bracelet....Και στη τελικη αν δεν παινεψω και το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει..... ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2011, 12:50:42 μμ από Argo982001 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 08:53:28 πμ »
το brietling, θα το δεις σε αρκετους γαμους και αραβωνες,(αν καταλαβαινεις τι θελω να πω) απο αυτους που το φορανε το prestige θα το αξιζουν μονο οσοι το αγορασαν μονοι τους, και κατα δικη τους επιλογη, οχι αυτοι που μεχρι χτες δεν φορουσαν ρολοι και αημερα φορανε heritage. (δεν ξερω αν καταλαβες την σκεψη μου) το seiko απο την αλλη, για να το εχεις εδω Ελλαδα, πρεπει να εισαι τρελο αλανι, θα περασεις χιλιες δοκιμασιες,(διαθεσημοτητα, online παραγγελια, τελωνιο)
i prefer the hard way ..... ειμαι μαζοχα  :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 09:06:08 πμ »
το brietling, θα το δεις σε αρκετους γαμους και αραβωνες,(αν καταλαβαινεις τι θελω να πω) απο αυτους που το φορανε το prestige θα το αξιζουν μονο οσοι το αγορασαν μονοι τους, και κατα δικη τους επιλογη, οχι αυτοι που μεχρι χτες δεν φορουσαν ρολοι και αημερα φορανε heritage. (δεν ξερω αν καταλαβες την σκεψη μου) το seiko απο την αλλη, για να το εχεις εδω Ελλαδα, πρεπει να εισαι τρελο αλανι, θα περασεις χιλιες δοκιμασιες,(διαθεσημοτητα, online παραγγελια, τελωνιο)
i prefer the hard way ..... ειμαι μαζοχα  :D :D
Καταλαβαινω πως το εννοεις αν και δε θεωρω πως η breitling ειναι κλασικη εταιρια που εχει καθιερωθει στην Ελλαδα σα δωρο γαμου...αλλες εχουν αυτη τη πρωτια...Οσο για εμενα συγκεκριμενα απο το 2000 φορουσα το old navitimer(breitling) και απο το 2007 το heritage ,σαφως με δικα μου λεφτα και σαφως με πληρη γνωση ολης της αγορας....αλλα καταλαβαινω τι θελεις να πεις...Υγ  κι εγω πριν απο 9 χρονια ειχα κανει δωρο στο γαμπρο μου breitling...το παλιο superocean... ;D Αλλα γενικα δεν εχω δει πολλα breitling σα δωρα γαμου,συνηθως tag βλεπεις,tissot,raymond weil και πιο πανω omega..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #70 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 09:16:16 πμ »
φιλε εγω ειδα, και ο γαμπρος δεν ηξερε ουτε να προφερει το ονομα :D anyway διαφωνουμε και στο τελος συμφωνουμε,
δεν τα ειπα αυτα προσωπικα για καποιον εδω, εννοειτε οτι την σεβομαι σαν εταιρεια και μου αρεσουν αρκετα τα μοντελα της
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 09:27:30 πμ »
Φιλε μου δε θεωρω οτι διαφωνουμε γενικα ,ανταλλαγη αποψεων κανουμε και αντιθετως δεν εχω διαβασει και κατι που να με βρισκει τελειως αντιθετο και χαιρομαι γι αυτο....ισως να διαφωνησω με το πως θα προσεγγισει καποιος ενα θεμα αλλα ως εκει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 16:38:09 μμ »
Καθαρα και μόνο με αισθητικό κριτήριο Heritage 42mm ή και 38mm με mesh. Το μόνο Β που μου αρέσει ακριβώς επειδή δεν μοιάζει με Β.

To seiko ένα εργαλείο αξιώσεων, ασχημόπαπο μεν, απολυτο tool δε. Και ως τοολ πρέπει να συνοδεύεται από θάλασα και ανάλογα εργαλεία.Όταν το βλέπω μέσα σε πουκάμισα και σε γραφεία δεν κολλάει. 45mm και 17mm υψος είναι απλά too much. Παρέα για τους αγοραστές των TW Steel και αν κόστιζε μέχρι 1000,00 θα το αγόραζε το ίδιο κοινό και θα είχε γεμίσει ο τόπος με πραγματικους deskDivers.Ευτυχώς είναι ακριβό και δύσκολο και καταλήγει μόνο στους κατάλληλους.

Σε κάθε περίπτωση με το S ΜΜ χρειάζεσαι και δεύτερο dress ρολόι ή θα κοιτάς το κινητό σου όταν φοράς γραβάτα.

Αν ήτανε μεταξύ Heritage 46mm και Seiko θα επέλεγα Seiko με κλειστά μάτια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Δεκέμβριος 05, 2011, 17:18:44 μμ »
Όταν το βλέπω μέσα σε πουκάμισα και σε γραφεία δεν κολλάει. 45mm και 17mm υψος είναι απλά too much. Παρέα για τους αγοραστές των TW Steel και αν κόστιζε μέχρι 1000,00 θα το αγόραζε το ίδιο κοινό και θα είχε γεμίσει ο τόπος με πραγματικους deskDivers.Ευτυχώς είναι ακριβό και δύσκολο και καταλήγει μόνο στους κατάλληλους.
Σε κάθε περίπτωση με το S ΜΜ χρειάζεσαι και δεύτερο dress ρολόι ή θα κοιτάς το κινητό σου όταν φοράς γραβάτα.

42mm διαμετρος στη στεφανη και 14,6mm υψος.Δεν το λες ''γκουμουτσα''.Το εχω το ρολοι.
Μαλλον το μπερδευευεις με το SpringDrive 600m.

-Αυτο ειναι το ΜΜ300:
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions