Αποστολέας Θέμα: Seiko Marine Master vs Breitling Heritage  (Αναγνώστηκε 24791 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Seiko Marine Master vs Breitling Heritage
« Απάντηση #90 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 15:54:43 μμ »
αληθεια.. το prestige το κληρονομει ενα ρολοι η το κερδιζει?
Το κληρονομει,οπως οι γαλαζοαιματοι,ασχετως προσοντων  :-X
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 15:57:10 μμ »
τοτε εχω νοοτροπια αντι prestige. προτιμω την ψαγμενη επιλογη, παρα τις δαφνες του ονοματος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 15:59:34 μμ »
τοτε εχω νοοτροπια αντι prestige. προτιμω την ψαγμενη επιλογη, παρα τις δαφνες του ονοματος

το mm seiko m@m@ei kai
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:00:29 μμ »
Εγω δεν ειχα ποτε τετοια θεματα,ουτε με απασχολησε ποτε το prestige...αισθανομαι την ιδια ικανοποιηση με ενα καλο ρολοι,ειτε ειναι Casio ειτε ειναι Breitling...το καλο ρολοι μιλαει απο μονο του  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:04:08 μμ »
...αισθανομαι την ιδια ικανοποιηση με ενα καλο ρολοι,ειτε ειναι Casio ειτε ειναι Breitling...το καλο ρολοι μιλαει απο μονο του  ;)

ΥΓ
Πρέπει να φτιαχτεί ένα ξεχωριστό topic για το συγκεκριμένο θέμα prestige/αναγνωρισιμότητα/ποιος φοράει τι κτλ...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:07:25 μμ από desmo16 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:08:22 μμ »
Εγω δεν ειχα ποτε τετοια θεματα,ουτε με απασχολησε ποτε το prestige...αισθανομαι την ιδια ικανοποιηση με ενα καλο ρολοι,ειτε ειναι Casio ειτε ειναι Breitling...το καλο ρολοι μιλαει απο μονο του  ;)
ακριβως αυτο θελω να πω. το θεμα ειναι το αντικειμενο σαν αντικειμενο, και οχι αν ενας μακρινος προγονος του εγινε γνωστος για κατι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Jr. Member
  • *
  • B01: The mechanical chronograph has a new name!
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:40:59 μμ »
Το Seiko στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πιο δομημένο στη κάσα! Εγώ σου λέω ότι είναι ρολόι tool, δε λέω το αντίθετο. Δε μπορείς να συγκρίνεις το Heritage με το Marine Master. Superocean Vs Marine Master ναί. Steelfish Vs Marine Master ναί. Avenger Seawolf Vs Marine Master ναί. Heritage Vs Submariner ναί.

Άλλο παράδειγμα: Δε συγκρίνεται το Submariner με το DeepSea. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ένα είναι Legendary μοντέλο, με 300m στεγανότητα και triplock system πώς το λένε, ενώ το DeepSea έχει πάχος περίπου μισή κάσα Sub παραπάνω, Original Gas Escape Valve, Ring Lock System, Titanium Caseback, κεντρικό διαφορικό LSD και δε συμμαζεύεται.

Το Heritage στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι αναβίωση του παλαιού μοντέλου με ελαφρώς ανώτερα χαρακτηριστικά ( το τωρινό ). Όπως και το Submariner παλαιά δεν είχε 300m στεγανότητα. Άλλο το παλαιό Sub και άλλο το καινούργιο Sub. Το Seiko δε γνωρίζω αν είναι παλαιό μοντέλο ή όχι, αυτό που θέλω να αναφέρω είναι πως άλλο "σασί" έχει το Β και άλλο σασί το Seiko. ( Και δεν αναφέρομαι στο θέμα design, αλλα στη δομή . )

Τέλος στο θέμα prestige: Οτιδήποτε και να κάνει ο Ιάπωνας. Όσο και να εξελίξει το ρολόι του, ότι πολυπλοκότητες και να βγάλει, το ρολόι θα παραμείνει Ιαπωνέζικο. Πχ.  Seiko = Toyota  Breitling = Audi. Έχουμε Seiko, απο τις κορυφές της: Ananta, Grand Seiko, Spring Drive μηχανές κ.α = Land Cruiser, Sequoia, Tundra ... μη πώ και Grand Seiko = Lexus! Σε καμία περίπτωση δε ρίχνω τη Seiko με όλα αυτά που λέω, απλα το ρολόι επειδή τυχαίνει να μοιάζει σε πολλά με το αυτοκίνητο, κι επειδή είμαι μεγάλος fan της Toyota ( άρα των japanese cars ), γι'αυτό το συγκρίνω. Θαυμάζω Seiko, δε λέω, απλά τη στιγμή που ξέρω πως το ρολόι δεν έχει τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες και όλα τα γ......α, διαλέγω σαφώς το prestige. Αν πάλι πλήρωνα ασφάλειες και τέλη, θα φορούσα Seiko. ( Και επισημαίνω, ΔΕ το λέω για να ρίξω τη Seiko. Γι'αυτό τη σύγκρινα με Toyota. ;) Η Breitling = Audi, ξεκινάει απο A1 1.2, 1.4 cc και φτάνει σε R8 και δεν έχει σταματημό.  Τώρα θα μου πείς: Ναί ρε Κων/νε, αλλα το B στοιχίζει μαλλιά. Δε στοιχίζουν όλα τα Β πολλά λεφτά. Το Superocean Professional του 2002 που έχω, το βρίσκεις και με 700 ευρώ, μη πώ και πιο κάτω. Και το ρολόι είναι κουκλάρα, όχι αστεία. Με τα ζαφείρια, με τις βαλβίδες, με τη κάσα τη χοντροκομμένη, με 41,5 μέγεθος, 1524m στεγανότητα και δεν έχει σταματημό. Έχω κάπου άδικο? ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Breitling Chronomat Evolution
"     "      "     "       "      B01
Omega Seamaster Planet Ocean
Rolex Datejust Rolesor 36mm Ref. 116231

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #97 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:47:40 μμ »
οκ. εγω παντος διαλεξα αυτο αντι
 και ας εχω γιαπωνεζικη καρδια
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:49:47 μμ από SYZo »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:48:26 μμ »
Τέλος στο θέμα prestige: Οτιδήποτε και να κάνει ο Ιάπωνας. Όσο και να εξελίξει το ρολόι του, ότι πολυπλοκότητες και να βγάλει, το ρολόι θα παραμείνει Ιαπωνέζικο. Πχ.  Seiko = Toyota  Breitling = Audi. Έχουμε Seiko, απο τις κορυφές της: Ananta, Grand Seiko, Spring Drive μηχανές κ.α = Land Cruiser, Sequoia, Tundra ... μη πώ και Grand Seiko = Lexus! Σε καμία περίπτωση δε ρίχνω τη Seiko με όλα αυτά που λέω, απλα το ρολόι επειδή τυχαίνει να μοιάζει σε πολλά με το αυτοκίνητο, κι επειδή είμαι μεγάλος fan της Toyota ( άρα των japanese cars ), γι'αυτό το συγκρίνω. Θαυμάζω Seiko, δε λέω, απλά τη στιγμή που ξέρω πως το ρολόι δεν έχει τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες και όλα τα γ......α, διαλέγω σαφώς το prestige. Αν πάλι πλήρωνα ασφάλειες και τέλη, θα φορούσα Seiko. ( Και επισημαίνω, ΔΕ το λέω για να ρίξω τη Seiko. Γι'αυτό τη σύγκρινα με Toyota. ;) Η Breitling = Audi, ξεκινάει απο A1 1.2, 1.4 cc και φτάνει σε R8 και δεν έχει σταματημό.  Τώρα θα μου πείς: Ναί ρε Κων/νε, αλλα το B στοιχίζει μαλλιά. Δε στοιχίζουν όλα τα Β πολλά λεφτά. Το Superocean Professional του 2002 που έχω, το βρίσκεις και με 700 ευρώ, μη πώ και πιο κάτω. Και το ρολόι είναι κουκλάρα, όχι αστεία. Με τα ζαφείρια, με τις βαλβίδες, με τη κάσα τη χοντροκομμένη, με 41,5 μέγεθος, 1524m στεγανότητα και δεν έχει σταματημό. Έχω κάπου άδικο? ;)

Εγω απ'αυτα που διαβασα συμπερανα οτι αφου δεν εχεις λεφτα για Audi,αγοραζεις Breitling....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #99 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:55:18 μμ »
ψηφισα mm
το β πανεμορφο δεν μπορω να πω αλλα ολιγον γιαλαντζι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:57:51 μμ »

Εγω απ'αυτα που διαβασα συμπερανα οτι αφου δεν εχεις λεφτα για Audi,αγοραζεις Breitling....
Audi βρίσκεις και με 3.000. Και ΤΤ Coupe κιόλας. Το θέμα service και κερατιάτικων είναι το θέμα. Γι'αυτό μ'αρέσει και η Toyota = Υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος παραγωγής. Φιλοσοφία Ιάπωνα.

Ναί τώρα που είμαι 20 χρονών δε μπορώ να συντηρήσω ένα Audi. Όταν πάρω το πτυχίο μου και καταφέρω κάποια στιγμή να βγάλω πολλά λεφτά, έχω πάρει C Class! :D ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #101 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 16:59:23 μμ »
δηλαδη rolex  ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 17:00:08 μμ »
δηλαδη rolex  ;D ;D ;D

εεεετσι,να μη ξεχνιομαστε  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 17:03:44 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δεκέμβριος 06, 2011, 18:02:29 μμ »
Πχ.  Seiko = Toyota  Breitling = Audi. Έχουμε Seiko, απο τις κορυφές της: Ananta, Grand Seiko, Spring Drive μηχανές κ.α = Land Cruiser, Sequoia, Tundra ... μη πώ και Grand Seiko = Lexus

δηλαδη σχεδιαστικα αδιαφορο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions