Αποστολέας Θέμα: Seiko Marine Master vs Breitling Heritage  (Αναγνώστηκε 24789 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Seiko Marine Master vs Breitling Heritage
« Απάντηση #120 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 01:05:00 πμ »
Για μια εταιρεια που δεν ανηκει σε γκρουπ,το να βγαλει δικο της χρονογραφο δεν ειναι μικρο πραγμα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Jr. Member
  • *
  • B01: The mechanical chronograph has a new name!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 01:14:17 πμ »
Για μια εταιρεια που δεν ανηκει σε γκρουπ,το να βγαλει δικο της χρονογραφο δεν ειναι μικρο πραγμα...
Είχε τύχει να μιλήσω πριν 2 βδομάδες, με την τεχνικό του Β01 στην Ελλάδα. Δε φαντάζεσαι τί μανίκι έχει φάει. Είχαμε συζητήσει λίγο στο τηλ. και τη ρωτούσα για τον Β01. Αν είναι δύσκολη μηχανή, αν είναι ανώτερη της 7750 και η απάντηση: 2 μήνες σχεδόν κάθε μέρα, κάνω εκπαίδευση πάνω στον Β01 κι ακόμα δε τον έχω μάθει καλά. Και μάλιστα της λέω: Ααα, δηλαδή αν ( λέεμε τώρα ), χρειαστώ ένα Overhaul, θα σας το στείλω να το κάνετε εσείς, έτσι? Και η κορυφαία απάντηση: Δε θέλω, δε θέλω...!  :D :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Breitling Chronomat Evolution
"     "      "     "       "      B01
Omega Seamaster Planet Ocean
Rolex Datejust Rolesor 36mm Ref. 116231

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 13:23:22 μμ »
Είχε τύχει να μιλήσω πριν 2 βδομάδες, με την τεχνικό του Β01 στην Ελλάδα. Δε φαντάζεσαι τί μανίκι έχει φάει. Είχαμε συζητήσει λίγο στο τηλ. και τη ρωτούσα για τον Β01. Αν είναι δύσκολη μηχανή, αν είναι ανώτερη της 7750 και η απάντηση: 2 μήνες σχεδόν κάθε μέρα, κάνω εκπαίδευση πάνω στον Β01 κι ακόμα δε τον έχω μάθει καλά. Και μάλιστα της λέω: Ααα, δηλαδή αν ( λέεμε τώρα ), χρειαστώ ένα Overhaul, θα σας το στείλω να το κάνετε εσείς, έτσι? Και η κορυφαία απάντηση: Δε θέλω, δε θέλω...!  :D :D :D :D :D :D

Ωχ....γυναικα ειναι?
Απο την εμπειρια μου,γυναικες+μηχανικη=

Γι αυτο δυο μηνες κι ακομη δεν εμαθε....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #123 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 13:26:23 μμ »

Ωχ....γυναικα ειναι?
Απο την εμπειρια μου,γυναικες+μηχανικη=(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Γι αυτο δυο μηνες κι ακομη δεν εμαθε....
γυναικες + μηχανημα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #124 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 13:30:08 μμ »
Καλά, ας είχα τη δυνατότητα να έχω μια μηχανούλα από τα χεράκια της Kasapi και δεν θα με πείραζε καθόλου το φύλο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 15:05:53 μμ »
Καλά, ας είχα τη δυνατότητα να έχω μια μηχανούλα από τα χεράκια της Kasapi και δεν θα με πείραζε καθόλου το φύλο.
Kasapi?  ::)
Ποια ειναι,ορολογοποιος?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gsb

• Sr. Member
  • ..no date times!!
    • Προφίλ
    • http://www.polite.gr/
« Απάντηση #126 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 15:16:33 μμ »
ολα τα θεματα εδω θα συζητηθουν!!!!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
το 'πε και το 'κανε!!

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 15:34:40 μμ »
Carole Forestier-Kasapi
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 16:36:21 μμ »
Έγραψα νωρίτερα την γνώμη μου υπερ του Β με κύριο επιχείρημα οτι το ΜΜ είναι 45mm αλλά προφανώς το μπερδεψα με το μεγαλύτερο αδερφάκι του. Ζητώ συγνώμη, λάθος, παρόλα αυτά θα διαλέξω παλι το Β αλλά πλέον μετά δυσκολίας.

Για τους inhouse πάντως που προαναφέρατε είναι θετικό που όλες οι σοβαρές εταιρείες κάνουν προσπάθειες .....αλλά στις τιμές που ζητάνε και το ρίσκο που αναλαμβάνει ο καταναλωτής είναι απαράδεκτο. ΕΤΑ κ παλι ΕΤΑ. Σκεφτείται να αγοράζατε αυτοκίνητο πανάκριβο και να έπρεπε 2-3 φορές να πάει ταξιδάκι για επισκευή στην Γερμανία αφού πρώτα θα σας είχε παρατήσει στην μέση του δρόμου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, γιατί το δεχόμαστε όμως στα ρολόγια και δεχόμαστε να γίνουμε beta testers;; ...... άγνωστο.

Σαν εταιρείες Seiko με Β για μένα είναι η μέρα με την νύχτα. Αλλά τα "φύκια" που προωθούν οι Ελβετοί είναι και παραισθησιογόνα με αποτέλεσμα να μας μαγεύουν. Άβυσσος του καταναλωτή η ψυχή.

Για την δε κυρία του ελληνικού B service είναι κάκιστη επαγγελματίας, μόνη δικαιολογία για την συζήτηση που έκανε είναι αν προκειται για κολλητή σου που δεν νομίζω. Το μόνο που αποδεικνύει είναι το επίπεδο των τεχνιτών που προσλαμβάνουν και τί μισθούς θέλουν να πληρώσουν στην Β.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 07, 2011, 16:39:03 μμ από TheseusGR »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #129 στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 18:50:40 μμ »

Αλλά τα "φύκια" που προωθούν οι Ελβετοί είναι και παραισθησιογόνα με αποτέλεσμα να μας μαγεύουν. Άβυσσος του καταναλωτή η ψυχή.

Φοβερή ατάκα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions