Ουτοπικο. Συνηθως ενα ακριβο ρολοι ειναι ο στοχος των πολλων που τους αρεσει το αθλημα. Υπαρχουν και εξαιρέσεις βεβαια που μπορουν να παρουν περισσοτερα. Εκτος και εννοεις ρολογια κατω του χιλιάρικου.
Ουτοπικό δεν είναι καθόλου.. υπομονή θέλει και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Πέρυσι τέτοιο καρό ήμουν σε μεγάλο δίλημμα, ήταν να κλείσω ρολόι και έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο JLC Reverso και στο Hublot Classic fusion. Εν τέλει επέλεξα και πήρα το JLC. Η επιλογή μου φυσικά δεν έγινε βάσει της μεταπολιτικής του αξίας μιας και δεν με ενδιαφέρει να το πουλήσω, αλλά έγινε γιατί θέλω να το χαρίσω στον μονάκριβο γιο μου όταν μεγαλώσει με μια προσωπικά χάραξη στο case back.. Έμεινε όμως πίσω η μεγάλη καψούρα... δεν πειράζει όμως, να είμαι καλά και κάποια στιγμή θα φορεθεί στον καρπό μου κι ας χάνει την μισή του αξία, μόλις βγω από τον AD και ας φοράει Sellita και ας το κοστολογούν πια 8400 με μηχανισμό της σειράς!!! Ποσώς με ενδιαφέρει, μιας και όταν το κοιτάω θα λιώνω. Οπότε για να γίνει απαιτείται υπομονή και μόνο..
Υ.γ. τα ρολόγια κάτω των 1000 ευρώ τα χρειαζόμαστε για να καλύπτουμε την ωρολογιακή μας "πείνα" μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο.