Αποστολέας Θέμα: IWC  (Αναγνώστηκε 212766 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: IWC
« Απάντηση #1275 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 04:47:06 πμ »
STREET CREDIBILITY FOR YOUR #IWCPILOT The IWC x SBTG (@mr_sabotage ) special edition watch strap brings streetwear culture to your #IWCPilot. Thanks to the IWC EasX-CHANGE® system (and the EasX-CHANGE® system compatible spring bars that come with it) and the availability in 20/18mm and 21/18mm width, the strap can be fitted on many of our Pilot’s watches, including the Big Pilot’s Watch 43, Pilot’s Watch Chronograph 41, Pilot’s Watch Mark XVIII and Mark XX. Made of high-quality calf leather, the straps are available in limited quantities

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1276 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 04:49:03 πμ »
IWC Pilot's Watch Chronograph TOP GUN Edition "Lake Tahoe“ (IW389105) #IWCTopGun #IWCLakeTahoe

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1277 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 04:52:06 πμ »
IW395505) Change between different time zones effortlessly with the Pilot’s Watch Timezoner TOP GUN Ceratanium® (IW395505), the first TOP GUN model to feature a timezoner function. The Ceratanium® case is complete with a city ring in matte black ceramic featuring the names of 24 cities, each one representing a different international time zone #IWCPilot

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mike_46

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1278 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 08:59:54 πμ »

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
1
funny
0
like
2
wow
0
Members reacted friendly:
george_,
No reactions
Members reacted like:
george_,Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1279 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 11:08:23 πμ »
Ουτοπικο. Συνηθως ενα ακριβο ρολοι ειναι ο στοχος των πολλων που τους αρεσει το αθλημα. Υπαρχουν και εξαιρέσεις βεβαια που μπορουν να παρουν περισσοτερα. Εκτος και εννοεις ρολογια κατω του χιλιάρικου.

Ουτοπικό δεν είναι καθόλου.. υπομονή θέλει και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Πέρυσι τέτοιο καρό ήμουν σε μεγάλο δίλημμα, ήταν να κλείσω ρολόι και έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο JLC Reverso και στο Hublot Classic fusion. Εν τέλει επέλεξα και πήρα το JLC. Η επιλογή μου φυσικά δεν έγινε βάσει της μεταπολιτικής του αξίας μιας και δεν με ενδιαφέρει να το πουλήσω,  αλλά έγινε γιατί θέλω να το χαρίσω στον μονάκριβο γιο μου όταν μεγαλώσει με μια προσωπικά χάραξη στο case back.. Έμεινε όμως πίσω η μεγάλη καψούρα... δεν πειράζει όμως, να είμαι καλά και κάποια στιγμή θα φορεθεί στον καρπό μου κι ας χάνει την μισή του αξία, μόλις βγω από τον AD και ας φοράει Sellita και ας το κοστολογούν πια 8400 με μηχανισμό της σειράς!!! Ποσώς με ενδιαφέρει, μιας και όταν το κοιτάω θα λιώνω. Οπότε για να γίνει απαιτείται υπομονή και μόνο..  ;)

Υ.γ. τα ρολόγια κάτω των 1000 ευρώ τα χρειαζόμαστε για να καλύπτουμε την ωρολογιακή μας "πείνα" μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1280 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 11:14:46 πμ »
Ουτοπικό δεν είναι καθόλου.. υπομονή θέλει και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τι εννοώ. Πέρυσι τέτοιο καρό ήμουν σε μεγάλο δίλημμα, ήταν να κλείσω ρολόι και έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο JLC Reverso και στο Hublot Classic fusion. Εν τέλει επέλεξα και πήρα το JLC. Η επιλογή μου φυσικά δεν έγινε βάσει της μεταπολιτικής του αξίας μιας και δεν με ενδιαφέρει να το πουλήσω,  αλλά έγινε γιατί θέλω να το χαρίσω στον μονάκριβο γιο μου όταν μεγαλώσει με μια προσωπικά χάραξη στο case back.. Έμεινε όμως πίσω η μεγάλη καψούρα... δεν πειράζει όμως, να είμαι καλά και κάποια στιγμή θα φορεθεί στον καρπό μου κι ας χάνει την μισή του αξία, μόλις βγω από τον AD και ας φοράει Sellita και ας το κοστολογούν πια 8400 με μηχανισμό της σειράς!!! Ποσώς με ενδιαφέρει, μιας και όταν το κοιτάω θα λιώνω. Οπότε για να γίνει απαιτείται υπομονή και μόνο..  ;)

Υ.γ. τα ρολόγια κάτω των 1000 ευρώ τα χρειαζόμαστε για να καλύπτουμε την ωρολογιακή μας "πείνα" μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο.

Προφανως και εισαι εξαιρεση. Ποσοι πιστευεις μπορουν να δωσουν 8.000€ και να κοιτούν τον επομενο στοχο τους; Οι περισσοτεροι που με μεγάλους κόπους θα καταφέρουν να παρουν ενα ακριβο ρολοι θα τους νοιαζει και η μεταπώληση. Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις ακριβα ρολογια καθε χρονο προφανώς και δεν θα κοιταξεις την μεταπώληση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1281 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 11:25:25 πμ »
Προφανως και εισαι εξαιρεση. Ποσοι πιστευεις μπορουν να δωσουν 8.000€ και να κοιτούν τον επομενο στοχο τους; Οι περισσοτεροι που με μεγάλους κόπους θα καταφέρουν να παρουν ενα ακριβο ρολοι θα τους νοιαζει και η μεταπώληση. Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις ακριβα ρολογια καθε χρονο προφανώς και δεν θα κοιταξεις την μεταπώληση.

Θεωρώ ότι δεν είμαι η εξαίρεση μιας και κάθε χρόνο δεν μπορώ να αγοράζω τόσο ακριβά ρολόγια... απλά θέλω αν σου δώσω να καταλάβεις - με το δικό μου πάντα σκεπτικό -  ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις υπομονή αλλά και επιμονή στον στόχο και ότι η μεταπολιτική αξία μπροστά στο πόσο γουστάρουμε ένα ρολόι, πρέπει να είναι όχι ο πρωτεύον λόγος αλλά ο τελευταίος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1282 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 12:08:09 μμ »
Θεωρώ ότι δεν είμαι η εξαίρεση μιας και κάθε χρόνο δεν μπορώ να αγοράζω τόσο ακριβά ρολόγια... απλά θέλω αν σου δώσω να καταλάβεις - με το δικό μου πάντα σκεπτικό -  ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις υπομονή αλλά και επιμονή στον στόχο και ότι η μεταπολιτική αξία μπροστά στο πόσο γουστάρουμε ένα ρολόι, πρέπει να είναι όχι ο πρωτεύον λόγος αλλά ο τελευταίος.

Το αναλύουμε απο διαφορετικες οπτικές πλευρες. Εγω λέω πως καποιος που δεν εχει την δυνατοτητα να αγοραζει ρολογια μεγαλης αξίας θα συνυπολογίσει και την μεταπώληση (οχι μονο αυτη βεβαια) σε μια αγορα γιατι στο μελλον μπορει να θελει να αγορασει καποιο αλλο ή να του τυχει καποια στραβη και να χρειαζεται χρηματα. Εσυ το αναλύεις απο την ρομαντικη πλευρα του θέματος οτι να παρεις αυτο που θα γουσταρεις να εχεις στην κατοχη σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #1283 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 12:27:12 μμ »
Παιδιά όταν δίνεις τέτοια ποσά δεν γίνεται να μην κοιτάς την μεταπωλητικη αξία εκτός και αν το χ@ζεις το χρήμα.. που λέμε..! Το ρολόι που πήρε ο beast πάντα θα έχει κάποια μεταπωλητικη αξία εκτός και αν καταστραφεί ο κόσμος και γυρίσει η ανθρωπότητα στο μηδέν...! Για το hublot δεν μπορώ να πω το ίδιο φυσικά...  αλλά.... δεν πήρε το hublot...
 ;D
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #1284 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 12:31:40 μμ »
Θα το πάρει,που θα πάει  ;D
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1285 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 12:35:43 μμ »
Παιδιά όταν δίνεις τέτοια ποσά δεν γίνεται να μην κοιτάς την μεταπωλητικη αξία εκτός και αν το χ@ζεις το χρήμα.. που λέμε..! Το ρολόι που πήρε ο beast πάντα θα έχει κάποια μεταπωλητικη αξία εκτός και αν καταστραφεί ο κόσμος και γυρίσει η ανθρωπότητα στο μηδέν...! Για το hublot δεν μπορώ να πω το ίδιο φυσικά...  αλλά.... δεν πήρε το hublot...
 ;D

"Δεν το πήρε AKOMA το Hublot..." είναι το πιο σωστό φίλτατε Φάνη.. ;)  ;D :D :P
friendly
0
funny
2
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Wolf-,Adeto,
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1286 στις: Νοέμβριος 09, 2022, 12:37:07 μμ »
Το αναλύουμε απο διαφορετικες οπτικές πλευρες. Εγω λέω πως καποιος που δεν εχει την δυνατοτητα να αγοραζει ρολογια μεγαλης αξίας θα συνυπολογίσει και την μεταπώληση (οχι μονο αυτη βεβαια) σε μια αγορα γιατι στο μελλον μπορει να θελει να αγορασει καποιο αλλο ή να του τυχει καποια στραβη και να χρειαζεται χρηματα. Εσυ το αναλύεις απο την ρομαντικη πλευρα του θέματος οτι να παρεις αυτο που θα γουσταρεις να εχεις στην κατοχη σου.

Τι σόι συγγραφέας θα ήμουνα αν δεν ανέλυα τα πράγματα από την ρομαντική τους πλευρά..  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions