Ποιο marketing...?! Κάτι τενίστες και ομάδες ιστιοπλοΐας..?!!
Σιγά το marketing...!! Προσωπικά πάντα θεωρούσα το marketing της Rolex πολύ basic και τίποτα το ιδιαίτερο η έξυπνο..! Απλά έχουμε βρει αυτήν την πιπίλα μήπως δικαιολογησουμε το γιατί τελικά είναι τόσο δημοφιλή τα ρολόγια της..! Εδώ η iwc σου έχει ρολόι top gun το οποίο σου λέει το φοράνε όσοι βγάζουν το σχολείο αλλά και το μοστράρει ο Tom cruise στο trailer μιας από τις πιο πετυχημένες ταινίες του 22...!! Και μου λες για marketing..?!
Δεν έχεις δικηο !
Το marketing ( ...η επιτυχία του ) δεν μετράται με την εφευρετικότητα, τα μοντέλα, και τα σπόρ !
Μετράται απο την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, από την επιτυχία του να σε κάνει να ΠΟΘΗΣΕΙΣ και να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ το προϊόν.
Ι do not regard advertising
as entertainment or an art form, but as a medium of information. When I write an advertisement, I don't
want you to tell me that you find it 'creative: I want you to find it so interesting that you buy the product. When Aeschines
(*) spoke, they said,
'How well he speaks: But when Demosthenes spoke, they said,
'Let us march against Philip:(*) Αισχίνης - Ρήτορας . Ο Αισχίνης ήταν αρχαίος Αθηναίος ρήτορας, που συγκαταλέγεται στον Κανόνα των δέκα Αττικών ρητόρων. Πληροφορίες γέννησης: 389 π.Χ., Αθήνα, Απεβίωσε: 314 π.Χ., Σάμος
Αρα, ΔΕΝ έχει σημασία ποιόν χρησιμοποιείς, τι σπόρ και τι συνθήκες, πόσο έξυπνο, αλλα, ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ έχει η δημοσίευσή σου, δηλαδή η επικοινωνία σου, δηλαδή η διαφήμιση, δηλαδή, ......το marketing.
Και τι πωλήσεις έχει η μία, και τι η άλλη !
Τα κεφαλαία για να τονίσουν όχι για κραυγές Τα έχω ξαναπεί, τα ξαναλέω, θα τα ξαναπώ, μέχρι να με
.
Το marketing, ειναι μια σπουδαία εργασία, που ελάχιστοι ξέρουν να εφαρμόζουν / αξιοποιούν.Κακία. Πολλά στελέχη εργάζονται στο marketing. Αλλά marketing, την επιστήμη, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ την γνωρίζουν. Ενας από αυτούς,
Δεν είμαι εγώ. Στην Ελλάδα,
ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, που έδειξε τον δρόμο σε πολλούς, ήταν ( ατυχως ) ο Δρ Γεώργιος Αυλωνίτης.
Ειχα την ΤΥΧΗ να τον έχω καθηγητή, και όσοι τον είχαν, ΕΜΑΘΑΝ. Θα κάνω νήμα εις μνήμην.