Για το πτωχό πλην τίμιο SEIKO (παρά τρίχα SFIKO
) έχω να πω πως είμαι κάτοχος πάνω από τρία χρόνια, αλλά κατά μία διαβολική σύμπτωση ασχολήθηκα μαζί του τυχαία ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Έχει λοιπόν αυτόματη μηχανή άνευ χειροκουρδίσματος και επίσης άνευ χάκινγκ. Συγκεκριμένα το φόρεσα για δύο ημέρες (αυστηρά εντός οικίας
) λόγω υπαρκτών κινδύνων (μην πάει ο νους σας στο κακό, υπήρχαν άπειροι κίνδυνοι ανελέητου κραξίματος από τον περίγυρο λόγω του πληθωρικού πλην fake yellow gold
). Κατά επίσης μιας διαβολικής σύμπτωσης η χρονομετρία του ήταν ''near COSC'', αλλά αυτό οφείλονταν μάλλον στην σοφή ρήση της κυρά Βέφας ''έτυχε, δεν πέτυχε''.
Γενικά το ανωτέρω όλον project το λες και ''το ROLEX του πτωχού Άραβα'', εεεε του μεσοαστού Ινδού ήθελα να πω.
Πάντως, και κατόπιν ενδελεχούς παρατήρησης, διαπίστωσα οτι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στο παρόν προϊόν των απογόνων του βασιλέως Πώρου, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από την σχιστομάτα μαμά... ''δεν είναι μαμάααα'' που λέει και ο ράπερ.
Quiz:
Για βρείτε τις υπόλοιπες διαφορές του παρόντος με το αφθεντίκ τοιούτο, ώ αγαπητοί μου συμφορουμίτες.
Εδώ σας θέλω!