Αποστολέας Θέμα: Beater 200€ - 500€  (Αναγνώστηκε 5618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gmaras

• Sr. Member
    • Προφίλ
Beater 200€ - 500€
« στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 15:26:01 μμ »
Με αφορμή την τελευταία αγορά του Αποστόλη aka w@tcher, εδώ και καιρό προβληματιζομαι ότι ίσως θα έπρεπε να συνοδεύσω τα Rolex μου, με κάποιον σκληροτραχηλο Ιάπωνα η ακόμα και Ελβετό, αν υπάρχει αξιόλογος ελβετος -αμφιβάλλω- σε αυτό το εύρος τιμής...

Κατά προτίμηση θα ήθελα να είναι diver, δεν αποκλείω όμως και κάτι πιο dressy (τύπου presage), απλά σε αυτή την εκδοχή δε θα εκμεταλλευτει τόσο λόγω χαρακτηρα και προσωπικού στυλ όσο ένα diver η ίσως ακόμα και κάποιου χρονογραφου!

Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι eco, solar η αυτόματο... Δε θα ήθελα quartz χωρίς να είμαι απόλυτος, καθώς υπάρχουν αρκετά αξιόλογα quartz!

Ιδανικά θα ήθελα κάποιο Citizen γιατί ποτέ δεν είχα κάποιο, πέραν του BN0150-10E αλλά μη σας αποπροσονατολιζει αυτό, ρίξτε τις προτάσεις άφοβα...

Η τιμή θα ήθελα να περιορίζεται max500€, εκτός από κάποιας ιδιαίτερης περίπτωσης που θα κρινω εγώ αν αξίζει η υπέρβαση της!

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απόψεις που θα καταθέσετε!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Beater 200€ - 500€
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 15:31:34 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 15:39:07 μμ »
https://www.skroutz.gr/s/428402/Citizen-Eco-Drive-Mens-Chronograph-AS4020-44B.html

Βγαινει και σε τιτανιο

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 15:47:17 μμ »
Hamilton...
Εγγύηση ,μπαμ στο όριο 500 ευρώ.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 15:59:03 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος w@tcher

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 16:29:31 μμ »
Με αφορμή την τελευταία αγορά του Αποστόλη aka w@tcher, εδώ και καιρό προβληματιζομαι ότι ίσως θα έπρεπε να συνοδεύσω τα Rolex μου, με κάποιον σκληροτραχηλο Ιάπωνα η ακόμα και Ελβετό, αν υπάρχει αξιόλογος ελβετος -αμφιβάλλω- σε αυτό το εύρος τιμής...

Κατά προτίμηση θα ήθελα να είναι diver, δεν αποκλείω όμως και κάτι πιο dressy (τύπου presage), απλά σε αυτή την εκδοχή δε θα εκμεταλλευτει τόσο λόγω χαρακτηρα και προσωπικού στυλ όσο ένα diver η ίσως ακόμα και κάποιου χρονογραφου!

Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι eco, solar η αυτόματο... Δε θα ήθελα quartz χωρίς να είμαι απόλυτος, καθώς υπάρχουν αρκετά αξιόλογα quartz!

Ιδανικά θα ήθελα κάποιο Citizen γιατί ποτέ δεν είχα κάποιο, πέραν του BN0150-10E αλλά μη σας αποπροσονατολιζει αυτό, ρίξτε τις προτάσεις άφοβα...

Η τιμή θα ήθελα να περιορίζεται max500€, εκτός από κάποιας ιδιαίτερης περίπτωσης που θα κρινω εγώ αν αξίζει η υπέρβαση της!

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απόψεις που θα καταθέσετε!

Γιώργο,
από εμένα το ίδιο ρολόι...
Περίμενα καιρό να βγει Promaster σε Aqualand (με βυθόμετρο). Σκληροτράχηλο, αντέχει, είναι Partner στη βουτιά σου με το να σου δείχνει τι κάνεις με αναλογικούς δείκτες και το σημαντικό, είναι Eco Drive που αντέχει άνετα 9+ μήνες στο κουτί.
Έχεις φοβερά μηχανικά ρολόγια και από τα καλύτερα Ελβετικά, μην αναλωθείς άλλο, νομίζω έχεις ολοκληρωθεί και θα βαρεθείς οτιδήποτε άλλο.., πάρε κάτι διαφορετικό δε θα σε αγχώσει όυτε να του φτιάξεις την ώρα, ούτε αν θα αντέξει και κόστος 350-450ευρώ αναλόγως το χρωματισμό.  Εσύ διαλέγεις όποιο συνδυασμό σου κάνει στο μάτι.

ΥΓ1. Αν κάθεται καλά στον καρπό μου στο δικό σου θα είναι ιδανικό!
ΥΓ2. Προτίμησέ το με το σιλικονάτο λουρί που κάνει άψογη συναρμογή, λόγω του ότι είναι ψηλό.
ΥΓ3. Το χρυσό βγαίνει σε περιορισμένα τμχ και είναι τιμής ένεκεν για τα 30χρόνια του πρώτου Aqualand με βυθόμετρο του 1989. Σημειωτέο το συγκεκριμένο ρολόι φορέθηκε από τον αξέχαστο Jean Reno στο Απέραντο Γαλάζιο σε όλες τις βουτιές και τις σκηνές του έργου. Η ταινία γυρίστηκε το 1988, ενώ το ρολόι πρωτοκυκλοφόρησε το 1985 με τον κωδικό C028 σε μαύρο χρυσό. Το 1989 μετονομάστηκε σε Aqualand και αναγνωρίστηκε και παγκοσμίως από όσους ασχολιόντουσαν με diving.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Απόστολος.

Αποσυνδεδεμένος BabisStinson

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 17:00:32 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 17:12:26 μμ »
Οι προτάσεις Βασίλη και Απόστολου έχουν δύναμη.
Από Ελβετία θα πρότεινα τα glycine. Πολλές χρωματικές επιλογές, λουράκι ή μπρασελέ.
Combat Sub ή το απλό Combat σε περίπτωση που θέλεις κάπως να ξεφύγεις από τα divers.

Επίσης σε Hamilton σε quartz με ποικιλία και πάλι σε χρώματα, λουράκια ή μπρασελέ https://www.skroutz.gr/s/20740036/Hamilton-Pilot-H76522931-Grey.html

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος k.pafis

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 17:38:12 μμ »
Μη πάρεις τίποτα φίλε...είσαι πλήρης..τώρα εάν θέλεις κάτι για βουτιές και θάλασσα νομιζω ένα Seiko diver θα σε καλύψει και με το παραπάνω...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 17:39:39 μμ »
Γιώργο έχεις πολύ ακριβά αυτόματα και μάλιστα τα χρησιμοποιείς σαν beater (και πολύ καλά κάνεις)...Επειδή ο,τι και να παρεις, είμαι βέβαιος ότι θα το βαρεθεις, καθώς θα είναι θέμα ωρών μέχρι να λοξοκοιταξεις τα ρολεξ σου, θα σου έλεγα να ξανασκεφτείς αν είσαι σίγουρος για νέες αγορές (είσαι λιιιιγο επιρρεπής σε ενστικτώδεις αγορές..)

Αν όμως το χεις σκεφτεί καλα (λέμε τώρα) θα σου έλεγα να ξεχάσεις οτιδήποτε σε σεικο...Έχεις φύγει απ' αυτό το στάδιο..
Μέχρι 500 ευρω σε Ελβετία δεν θα βρεις κάτι το αξιόλογο..Αν πας σε microbrand θα ξενερώσεις απίστευτα (έτσι όπως σε ξέρω), τα μεγάλα ρολόγια δεν τα μπορείς (αν και θα θελα να σε δω με ένα ακριβό army gshock), οπότε θα συμφωνήσω με τον w@tcher, και ένα οποιοδήποτε aqualand θα ήταν ο,τι πρέπει, ακόμα και το διαχρονικό jp2000...
Σκληροτράχηλα εργαλεία για χειμώνα καλοκαίρι που δεν θα σε απασχολήσει η συντήρηση του (eco) και φυσικά με μεγαλυτερη αναγνωρισιμότητα στα καταδυτικα στο ευρύ κοινό απο οποιαδήποτε άλλη εταιρεία...Από σεικο ίσως κοιτούσα το πρόσφατο Arnie αλλά μπροστά στα aqualand, υπολείπεται imo...
Τέλος αν καταλήξεις σε τίποτα dress βλέπω να καταλήγει στον καρπό της συζύγου σου και μετά σε αγγελία...

Οπότε δες για σιτιζεν.... ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 17:59:52 μμ »
Καλησπέρα φίλε.
Ακόμα κι αυτή η κατηγορία, έχει την ομορφιά της.
Κακώς αποκλειεις τα Ελβετικά. Αν τα βάλουμε κάτω θα δεις ότι υπάρχουν κάμποσες αξιόλογες επιλογές.
Επειδή δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στα quartz οποία τεχνολογία κι αν φέρουν (solar, eco, απλά quartz), προσπερνω τα Citizen.
Στη συλλογή μου μονο δύο quartz έχω κι αυτά τα τρώει η μαρμάγκα (seiko flightmaster/timex mk1).
Τα Seiko πάλι σε αυτή την κατηγορία τιμής έχω σταματήσει να τα κοιτάζω.
Σου παραθέτω τις δικές μου επιλογές και σου εύχομαι καλή έρευνα αγοράς.

Εκτός λοιπόν από το hamilton navi scuba και σχεδόν όλη τη σειρά khaki field, έχουμε και τα παρακάτω..
Κανένα δεν ξεπερνάει τα 500€ που έθεσες ως όριο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

coa00kt

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 19:58:17 μμ »
Καλησπέρα

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το Kamasu από την Orient και τα 320 από τα 500 να τα φας στα μπουζούκια.

https://www.skroutz.gr/s/16094430/Orient-RA-AA0002L19B.html

Φιλικά
Κώστας
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nick

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 20:16:11 μμ »
Το https://www.skroutz.gr/s/20734752/Citizen-Promaster-Tough-BN0211-50E.html
που πρότεινε ο Γιώργος πιο πάνω το έχω και το συνιστώ.
Σε κάτι πιο hardcore έχω δει από κοντά και μου άρεσε και το
https://www.skroutz.gr/s/366390/Citizen-Diver-s-Eco-Drive-BJ8050-08E.html
αν μπορείς να το υποστηρίξεις γιατί είναι γκουμούτσα όχι τόσο σε διάμετρο όσο σε πάχος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 27, 2020, 20:39:05 μμ »
Καλησπέρα φίλε.
Ακόμα κι αυτή η κατηγορία, έχει την ομορφιά της.
Κακώς αποκλειεις τα Ελβετικά. Αν τα βάλουμε κάτω θα δεις ότι υπάρχουν κάμποσες αξιόλογες επιλογές.
Επειδή δεν τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στα quartz οποία τεχνολογία κι αν φέρουν (solar, eco, απλά quartz), προσπερνω τα Citizen.
Στη συλλογή μου μονο δύο quartz έχω κι αυτά τα τρώει η μαρμάγκα (seiko flightmaster/timex mk1).
Τα Seiko πάλι σε αυτή την κατηγορία τιμής έχω σταματήσει να τα κοιτάζω.
Σου παραθέτω τις δικές μου επιλογές και σου εύχομαι καλή έρευνα αγοράς.

Εκτός λοιπόν από το hamilton navi scuba και σχεδόν όλη τη σειρά khaki field, έχουμε και τα παρακάτω..
Κανένα δεν ξεπερνάει τα 500€ που έθεσες ως όριο.

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Jim που τα βρίσκουμε?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions