Μερικές πρώτες σκέψεις:
Όπως έχει ξαναγραφτεί εδώ μέσα, πρόκειται για ρολόι που όταν το πιάνεις, νομίζεις ότι ανήκει σε ακριβότερη κατηγορία!!! Είναι σαν τα μικρά αυτοκίνητα που τα κάνουν τεστ drive, και λένε οι σχολιαστές εκείνο το κλισέ: θυμίζει αμάξι μεγαλύτερης κατηγορίας κτλ
Αν και δεν το έκανα πρόβα στο χέρι πριν την αγορά (και που να βρω να το κάνω εδώ που είμαι!), έκατσε μια χαρά δείχνοντας ότι το size 43mm γεμίζει τον καρπό και είναι το μέγεθός μου!!! Απο κει και πάνω σε μέγεθος δεν ξερω τι γινεται και πως θα φαίνεται ένα μελλοντικό ρολόι... (μπηχτή για το Casio GA2100)
Λουράκι: έχω την εντύπωση ότι ρίχνει το συνολικό πακέτο... δεν είναι να απορεί κανείς που σχεδόν όλοι στρέφονται σε μπρασελέ! Βέβαια σκέφτομαι ότι το συγκεκριμένο μαύρο, ίσως κρατάει την τιμή αγοράς του ρολογιού χαμηλά!
Το ρολόι θα το προτιμούσα λίγο πιο λεπτό. Είναι σίγουρα 12mm? ή παραπάνω?
Χρειάστηκαν 16 μέρες για να φτάσει στα χέρια μου. Θυμίζω, παράδοση Ρόδο. Θα αναφερθώ σε άλλη ενότητα, για τα ΕΛΤΑ τι φάση παίζει γενικά.
Να πω εδώ κι ένα μπράβο στον Ισπανό, έβαλε και μικρό δωράκι στο πακέτο, κάτι ακουστικά κινητού:
Στην 1η φωτό το βλέπουμε με λίγη σκιά:
κι εδώ, full sunlight!!!