0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λουστρίνι με άσπρη κάλτσα!!!!! ζήτω οι σαγιονάρες!!!! μισώ τις διχαλωτές παντόφλες!!!για το μάζεμα θα προτιμούσα να πάω σε ρολογά...
@Timeless Γιώργο δε χρειάζονται ιδιαίτερα εργαλεία, ένα μικρό κατσαβίδακι κ μυτοτσιμπιδο ή πενσα. Είναι μεγάλη αναβάθμιση το μπρασελέ κυρίως αισθητική. Να το χαίρεσαι ( ξανά ). Sent from my Poco X3 using Tapatalk
€ 11,02 30%OFF | MOD MDV-106 Flat Single dome Double dome For Casio brand Duro Dolphin 200M Divers Watch crystal watch Partshttps://a.aliexpress.com/_mtufqyjΖαφείρια και minerals για Duro
Μπλε Sap στο μπλε duro θα μαμουσε!!!!!
....ναι θα γίνει ..................αντρικό @Wagner669
α δεν ξέρω, δεν εχω ρωτήσει ακόμα πως αυτοπροσδιορίζεται (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Όχι δεν ζηλεύω....ούτε θα κλάψω...Μπλε Duro με ένα ταληρο....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ότι υπολογίζω συμφέρει να βγάλουμε εισιτήρια για ένα μέλος να πεταχτεί μέχρι Αμερικα και να φορτώσει καμία κατοσταρια Duro,τζάμπα θα μας έρθουν 😆
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.