Έχει πέσει πολύ lurking, συχνά σκέφτομαι ένα ρολόι πανεριζων, αφού τα πραγματικά μ αρέσουν αρκετά, αλλά όχι τόσο ώστε να με πάνε ταμείο.
Απ την άλλη, είναι κατά της ρεπλικας και δε θέλω να πάρω κάποιο ίδιο σχέδιο με άλλο λογκο.
Κάτι που να ζει σαφείς και εμφανείς επιρροές αλλά με λίγο διαφορετικό σχέδιο, όπως τα περισσότερα εδώ και κάτω από χιλιάρικο, θα το σκεφτόμουνα σοβαρά. Ειδικά σε μπρουτζο, οπότε το θέμα είναι σα Ν ανοίχτηκε για μένα!
Επικρατούσα επιλογή για μένα είναι η anonimo, που χει και μια σχέση σαν εταιρεία (είναι κάποιοι που δούλευαν για την πανεραι και ξέμειναν Ιταλία όταν μετέφερε την έδρα της Ελβετία νομίζω).
Έχουν λίγο υψηλές αρχικές, αλλά τα βλέπω συχνά σε προσφορές σε κάποια σαιτ εξωτερικού και περιμένω την καλή ευκαιρία.
Χωρίς να ναι σίγουρο ότι θα το χτυπήσω βέβαια, προσπαθώ να προσηλωθω στο ΦΦ....
Νίκο - oikonikos, δική μο άποψη ήταν αυη και νομίζω α χρόνια, οι πωλήσεις και η εξέλιξη της εταιρείας αυτό δείχνει, ότι έχει ψιλό ξεφύγει από microbrand πια.
Ετερε Νίκο - nick, άμα σ αρέσει τόσο πολύ ο Christopher ward, βάλε σελιδοδείκτη τα section sales και nearly new στο σαιτ τους, γιατί συχνά βγάζει εκπτωτικα κομμάτια. Απλά πρέπει να σαι αστραπή γιατί έξω είναι πολύ δημοφιλή και τα αρπάζουν με τη μία. Χθες πχ είδα βγήκαν 2 κομμάτια σε σκανδαλώδη τιμή, κάτω από 400ε στα sales. Κράτησαν κάνα 5λεπτο....