Αποστολέας Θέμα: Panerai Submersible Bronzo Replacement  (Αναγνώστηκε 11281 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimi

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Panerai Submersible Bronzo Replacement
« Απάντηση #105 στις: Απρίλιος 14, 2020, 21:49:40 μμ »
Μου κάνει πάντως εντύπωση πως όλα αυτά τα microbrands μοιράζουν απλόχερα... μέτρα.
500m water resistance, 1000m, 3000m, 12000m, και με 200m έχουν τα  απλά dress...
Τα μέτρα από τα 200 και πάνω δεν παίζουν κανένα ρόλο. Είναι κατά τη γνώμη μου απλά ένας τρόπος να δείξουν κάποιοι κατασκευαστές την στιβαρότητα της κατασκευής μετρημένη σε bar.  Αυτό που παίζει ρόλο όσον αφορά τα καταδυτικά είναι η βαλβίδα ηλίου για ποιο εξειδικευμένη χρήση,και το iso 6425.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Απρίλιος 14, 2020, 22:19:12 μμ »
Μου κάνει πάντως εντύπωση πως όλα αυτά τα microbrands μοιράζουν απλόχερα... μέτρα.
500m water resistance, 1000m, 3000m, 12000m, και με 200m έχουν τα  απλά dress...
Τα μέτρα από τα 200 και πάνω δεν παίζουν κανένα ρόλο. Είναι κατά τη γνώμη μου απλά ένας τρόπος να δείξουν κάποιοι κατασκευαστές την στιβαρότητα της κατασκευής μετρημένη σε bar.  Αυτό που παίζει ρόλο όσον αφορά τα καταδυτικά είναι η βαλβίδα ηλίου για ποιο εξειδικευμένη χρήση,και το iso 6425.
+1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος boutsk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Απρίλιος 14, 2020, 22:52:42 μμ »
Κάποια από αυτά σίγουρα. Λογικά θα υπάρχουν σχετικές πληροφορίες στις ιστοσελίδες τους. Δεν νομίζω στο 2020 να είναι καμιά απλησιαστη τεχνολογία για να κάνεις ένα ρολόι αδιάβροχο στα 200-300m. Αλλά ακόμα και για μεγαλύτερες πιέσεις, με μια πρόχειρη ματιά

Pontvs acheron

Διάφορα Kaventsmann

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Απρίλιος 14, 2020, 22:57:55 μμ »
Κώστα μπράβο και πάλι!
Δε θα κουραστω να το λέω  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος boutsk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Απρίλιος 15, 2020, 01:56:05 πμ »
Σήμερα όσο ποτέ η τεχνολογία είναι προσβάσιμη από πολλούς και όχι μόνο από τους παραδοσιακούς κατασκευαστές. Με λίγα χρήματα μπορείς πλέον να αγοράσεις ένα όμορφο ρολόι με πολύ καλό φινίρισμα και ικανοποιητικά specs. Αυτό ωστόσο που κάνει τους ιστορικούς κατασκευαστές να ξεχωρίζουν από την πλειονότητα των αμέτρητων microbrands (εκτός βέβαια περιπτώσεων που έχουν αρχίσει και ξεχωρίζουν) είναι ο ποιοτικός έλεγχος (quality control). Διότι δε νομίζω να απασχολεί την Tissot ή την Hamilton να ''ξεφορτωθεί'' ελαττωματικά κομμάτια (στραβά indexes στο dial, προβληματικές μηχανές κλπ) και να μην τα βγάλουν στην αγορά, ώστε στο ρολόι που θα πάρεις να είναι τα πάντα ζυγισμένα - στοιχισμένα. Κάτι τέτοιο όμως δεν νομίζω έχουν την δυνατότητα να το κάνουν microbrands χωρίς κάποιο backround. (Εδώ δεν το έκανε τόσα χρόνια κοτζάμ Seiko που έφτιαχνες online αγορά και μετά έκανες τον σταυρό σου να σου έρθει ρολόι χωρίς misalignments !!)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Απρίλιος 15, 2020, 01:59:53 πμ »
Αυτό με την seiko μεγάλη κουβέντα.
Εδώ άλλες ακριβότερες εταιρείες κατάφερναν τα ελαττωματικά να γίνονται συλλεκτικά με τόσο "hype" που εχουν δημιουργήσει.
Φυσικά μια μικρή εταιρεία αν το κάνει αυτό θα ήταν καταστροφικό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Sgw

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Απρίλιος 15, 2020, 17:30:41 μμ »
+ 1
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions