Αποστολέας Θέμα: Έχω 1500 ευρώ,τι να κανω?  (Αναγνώστηκε 14295 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
Απ: Έχω 1500 ευρώ,τι να κανω?
« Απάντηση #90 στις: Απρίλιος 21, 2020, 14:14:02 μμ »

Μια ωραία επιλογή σε αυτά τα χρήματα το aquis το οποίο είναι και 39,5mm, όχι μεγάλο δηλαδή αλλά σε πολύ καλό μέγεθος.
Με τον μπρασελέ έρχεται ακριβώς στο μπάτζετ που αναφέρεις... νομίζω ότι είναι αρκετά όμορφο ρολόι.

συμφωνω!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Συνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Απρίλιος 21, 2020, 15:17:03 μμ »

Μια ωραία επιλογή σε αυτά τα χρήματα το aquis το οποίο είναι και 39,5mm, όχι μεγάλο δηλαδή αλλά σε πολύ καλό μέγεθος.
Με τον μπρασελέ έρχεται ακριβώς στο μπάτζετ που αναφέρεις... νομίζω ότι είναι αρκετά όμορφο ρολόι.

συμφωνω!

Ωραιο ρολοι, αλλα καθεται αρκετα μικρο. Εγω που χω 17ρη καρπο, το βρηκα τοσο παραδοξα μικρο, που ρωτησα τον πωλητη μηπως καταλαθος μου φερε το γυναικειο (36ρι). Αντιθετα, το κανονικο/ μεγαλο, το 43,5 μου καθεται πολυ καλα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Mike-arg

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Απρίλιος 21, 2020, 15:44:09 μμ »

συμφωνω!

Ωραιο ρολοι, αλλα καθεται αρκετα μικρο. Εγω που χω 17ρη καρπο, το βρηκα τοσο παραδοξα μικρο, που ρωτησα τον πωλητη μηπως καταλαθος μου φερε το γυναικειο (36ρι). Αντιθετα, το κανονικο/ μεγαλο, το 43,5 μου καθεται πολυ καλα.
Βέβαια το τι μικρό και τι μεγάλο είναι και με τα γούστα του κάθετος... προσωπικά πολύ δύσκολα θα πήγαινα σε πάνω από 40-41mm...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Απρίλιος 21, 2020, 15:56:31 μμ »
Σε γενικες γραμμες συμφωνω φιλε mike. Ομως παιζει ρολο και το φιτ καθε ρολογιου, το "πως καθεται" .

Η 44αρα χελωνα η το 45ρι bulova moon μου καθονταν καλυτερα απο καποια 42ρια χαμιλτον με μεγαλα lugs.
Στο ιντραματικ παιδευτηκα να βρω το 38ρι γιατι στην Ελλαδα τοτε εφερναν μονο το 42ρι, που ταν σαν πιατελα!
Αντιστοιχα, το 45ρι fifty fathoms μου ταν οκ αν και οριακα, ενω το 41 royal oak προεξειχε απο παντου. 

Εν προκειμενω, για το Ορις το λεω γιατι την εχω πατησει. Οταν βγηκε ενα 43,5 σε αγγελια εδω, αν και ηταν αυτο που θελα και σε καλη τιμη, δεν το πηρα γιατι δεν το χα δοκιμασει και φοβομουν οτι θα μου ναι τεραστιο. Τελικα το πηρε ο φιλος Χαρης. Οταν βρεθηκαμε και το δοκιμασα, ειδα οτι μου καθεται κουτι και το μετανιωσα που δεν το πηρα.... Φετος, σε ρολογοτσαρκα και για να μου φυγει η ιδεα, δοκιμασα και το 39ρι aquis με τον διαλογο που προανεφερε (που μου φαινοταν για 36ρι στο ματι)

Οποτε αν καταληξει κανεις στο aquis, ας κανει τον κοπο να τα δοκιμασει - συμβουλη που ισχυει λιγο πολυ για ολα τα ρολογια- γιατι μπορει να χει εκπληξεις μια ιντερνετικη αγορα χωρις δοκιμη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος boutsk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Απρίλιος 21, 2020, 15:57:24 μμ »
Έχεις πει επανειλημμένα ότι δεν σου αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια και εν μέρη
συμφωνώ αλλά κάποια από αυτά έτσι πρέπει να είναι.
Τώρα τελευταία κοιτάζω προς μπρούτζο και κάποια μου έχουν τραβήξει την προσοχή.
Πιστεύω πως τα μπρονζέ θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οπότε θα πρότεινα να πάρεις
τα 1500, να τσοντάρεις και κάτι ακόμα και να πας σε κάτι τέτοιο:
https://www.uboatwatch.com/SchedaOrologio/it-IT/doppiotempo-46-bronzo-br-9008/soOTAwOCAgICAgICAgICAgICAgICA1
Τα μπρουτζινα είναι πολύ ιδιαίτερα, σήμερα σ αρέσουν, αύριο όχι. Γι αυτό και σε λίγα θα βρεις καλή μεταπωλητικη αξία. Έχει helson sharkmaster bronze αυτές τις μέρες σε αγγελία σε φόρουμ του εξωτερικού στα 550 $, σχεδόν τα μισά από το κόστος απόκτησης. Με αρκετό ψάξιμο που έκανα, σε μικρότερες κασες (και μιλώντας για πιο ποιοτικά bronze και όχι φθηνά brass) αυτά που κρατάνε αξία είναι τα halios (τα Thunder σαν το δικό μου είναι σχετικά νέα, αλλά τα λίγα που έχουν πουληθεί σαν μεταχειρισμένα έπιασαν σχεδόν τιμή καινούριου) , ενώ σε τιμές μεταξύ 1500-2000 τα entry level χειροποίητα Κaventsmann (τα οποία καποιες φορές πωλούνται κ ακριβότερα λόγω αναμονής κατασκευής καινούριου) . Δεν μιλάμε για Panerai βέβαια που η αξία θα διπλασιαστεί μέσα σε λίγα χρόνια γιατί εκεί ξεφεύγουμε. Οτιδήποτε άλλο, σε περίπτωση που σου φύγει η κάψα, πιθανόν θα χάσεις ή ακόμα και δύσκολα θα πουλήσεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Απρίλιος 21, 2020, 17:21:01 μμ »
Κώστα Γιάννη & mike μπράβο σας!
Και γω παιδιά με 18-19 καρπό δε φοράω πάνω από 40.
Βέβαια ότι έχει bezel μπορεί να φτάσω και 44..
Υπάρχει όμως και η περίπτωση το ρολόι του Κώστα ( boutsk) να μου κάθεται τέλεια πάνω μου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Mike-arg

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Απρίλιος 21, 2020, 17:29:41 μμ »
Σε γενικες γραμμες συμφωνω φιλε mike. Ομως παιζει ρολο και το φιτ καθε ρολογιου, το "πως καθεται" .

Η 44αρα χελωνα η το 45ρι bulova moon μου καθονταν καλυτερα απο καποια 42ρια χαμιλτον με μεγαλα lugs.
Στο ιντραματικ παιδευτηκα να βρω το 38ρι γιατι στην Ελλαδα τοτε εφερναν μονο το 42ρι, που ταν σαν πιατελα!
Αντιστοιχα, το 45ρι fifty fathoms μου ταν οκ αν και οριακα, ενω το 41 royal oak προεξειχε απο παντου. 

Εν προκειμενω, για το Ορις το λεω γιατι την εχω πατησει. Οταν βγηκε ενα 43,5 σε αγγελια εδω, αν και ηταν αυτο που θελα και σε καλη τιμη, δεν το πηρα γιατι δεν το χα δοκιμασει και φοβομουν οτι θα μου ναι τεραστιο. Τελικα το πηρε ο φιλος Χαρης. Οταν βρεθηκαμε και το δοκιμασα, ειδα οτι μου καθεται κουτι και το μετανιωσα που δεν το πηρα.... Φετος, σε ρολογοτσαρκα και για να μου φυγει η ιδεα, δοκιμασα και το 39ρι aquis με τον διαλογο που προανεφερε (που μου φαινοταν για 36ρι στο ματι)

Οποτε αν καταληξει κανεις στο aquis, ας κανει τον κοπο να τα δοκιμασει - συμβουλη που ισχυει λιγο πολυ για ολα τα ρολογια- γιατι μπορει να χει εκπληξεις μια ιντερνετικη αγορα χωρις δοκιμη.
Συμφωνώ ότι παίζουν μεγάλο ρόλο και τα lugs... σωστός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος boutsk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Απρίλιος 21, 2020, 18:19:53 μμ »
Υπάρχει όμως και η περίπτωση το ρολόι του Κώστα ( boutsk) να μου κάθεται τέλεια πάνω μου...
Με 18-19 καρπό, σαν Skx007 θα σου κάθεται :) . 52-53mm lug to lug έχει. Με τέτοιο καρπό σίγουρα θα είχα βάλει μπροστά για ένα Kaventsmann.....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Απρίλιος 21, 2020, 18:30:40 μμ »
Με 18-19 καρπό, σαν Skx007 θα σου κάθεται :) . 52-53mm lug to lug έχει. Με τέτοιο καρπό σίγουρα θα είχα βάλει μπροστά για ένα Kaventsmann.....
Λες ε? ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Giuseppe Busso

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Απρίλιος 22, 2020, 11:41:15 πμ »

συμφωνω!

Το 39.5άρι στο Oris Aquis Date είναι "γυναικείο". Ρολόι να ξεγελάει τόσο με τις διαστάσεις του, δύσκολα βρίσκεις.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου»

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Απρίλιος 22, 2020, 13:09:32 μμ »
Θα συμφωνήσω. Εγώ έχω το aquis 43 και φοριέται πολύ πολύ άνετα από μικρό καρπό.
Αν θέλετε το βράδυ θα μετρήσω lug to lug και θα σας πω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Απρίλιος 22, 2020, 13:54:43 μμ »

Αμεεεε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Απρίλιος 22, 2020, 13:55:53 μμ »

Το 39.5άρι στο Oris Aquis Date είναι "γυναικείο". Ρολόι να ξεγελάει τόσο με τις διαστάσεις του, δύσκολα βρίσκεις.

Κάποια ρολόγια όντως στο ίδιο μέγεθος φαίνονται μικρά...
Το έχεις φορέσει το 39,5 ?
Νομίζω το έχεις δοκιμάσει...
Το λέω γιατί εγώ δε το έχω βάλει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Mike-arg

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Απρίλιος 22, 2020, 14:22:26 μμ »

συμφωνω!

Ε όχι και γυναικείο νταξει είπαμε ....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Απρίλιος 22, 2020, 20:00:54 μμ »

Αμεεεε

Μόλις μέτρησα το ορις και είναι 50mm lug to lug και 12.7mm ύψος. Καθόλου παχύ δηλαδή για 300αρι καταδυτικό.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions