0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
That's what I'm going to do. Thanks.Είναι η απάντηση του ,στην ερώτηση μου ..για 12 λίρεςΈχουμε εδώ κανέναν απ' το τελωνείο να βλέπει?
Count me in
Δεν εχω ξεχασει τιποτα και κανεναν Μόλις μου επιβεβαιώσουν στοκ και τιμές οι Ισπανοί, θα ανοίξω νεο θέμα, οπου θα συγκεντρώσουμε ονοματα και μοντέλα πριν γίνει παραγγελία.
Παράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 30, 2020, 20:00:14 μμΔεν εχω ξεχασει τιποτα και κανεναν Μόλις μου επιβεβαιώσουν στοκ και τιμές οι Ισπανοί, θα ανοίξω νεο θέμα, οπου θα συγκεντρώσουμε ονοματα και μοντέλα πριν γίνει παραγγελία.Εγώ, επειδή είμαι ηλικιωμένος και δεν θυμάμαι, δηλώνω για ένα χρυσό, και ένα μαύρο για τον φίλο μου, αν δεν πάει να το πάρει από μόνος του για να μην περιμένει.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 30, 2020, 20:42:49 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Μάιος 30, 2020, 20:00:14 μμΔεν εχω ξεχασει τιποτα και κανεναν Μόλις μου επιβεβαιώσουν στοκ και τιμές οι Ισπανοί, θα ανοίξω νεο θέμα, οπου θα συγκεντρώσουμε ονοματα και μοντέλα πριν γίνει παραγγελία.Εγώ, επειδή είμαι ηλικιωμένος και δεν θυμάμαι, δηλώνω για ένα χρυσό, και ένα μαύρο για τον φίλο μου, αν δεν πάει να το πάρει από μόνος του για να μην περιμένει. Να δω ποοοσα ακόμα θα πάρεις
Φαντάσου το χρυσό, με το καφέ δερμάτινο.Μέχρι και σε γάμο το φοράς.
Εγώ, επειδή είμαι ηλικιωμένος και δεν θυμάμαι, δηλώνω για ένα χρυσό, και ένα μαύρο για τον φίλο μου, αν δεν πάει να το πάρει από μόνος του για να μην περιμένει.
Θανάση τον έχουμε εκπαιδεύσει στην αργκό