0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 30, 2020, 20:42:49 μμΕγώ, επειδή είμαι ηλικιωμένος και δεν θυμάμαι, δηλώνω για ένα χρυσό, και ένα μαύρο για τον φίλο μου, αν δεν πάει να το πάρει από μόνος του για να μην περιμένει. Γιωργο μιας και ειδα οτι εισαι δυνατος παιχτης και στη μαγειρικη κανε 2,5 κιλα casio παραγγελια να εισαι *αστακος....*Αστακος: λεξη που τη λεμε με τους φιλους μου οταν θελουμε να πουμε οτι εχουμε προετοιμαστει και εχουμε ολα τα εφοδια για παν ενδεχομενο.
Εγώ, επειδή είμαι ηλικιωμένος και δεν θυμάμαι, δηλώνω για ένα χρυσό, και ένα μαύρο για τον φίλο μου, αν δεν πάει να το πάρει από μόνος του για να μην περιμένει.
Εστειλε ο yannisB το λουράκι του.Εστειλε ο Γιάννης το λουράκι,το επέρασε ο Γιωργάκηςέτοιμο το ρολογάκι,πάει αυριο μπανάκι. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και το βράδυ που θα γυρίζει, θα βγάλει μια καλή τέτοια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ετσι, για να βλέπετε, τι ρολόϊ θα ψωνίσουμε
Δεν εχω ξεχασει τιποτα και κανεναν Μόλις μου επιβεβαιώσουν στοκ και τιμές οι Ισπανοί, θα ανοίξω νεο θέμα, οπου θα συγκεντρώσουμε ονοματα και μοντέλα πριν γίνει παραγγελία.
Εμένα έκανε 2 μήνες παρά 3 μέρες να έλθει από Λας Βέγκας αλλά όλα καλά, άξιζε η αναμονή.
Μαζευόμαστε μαζευόμαστε
Παράθεση από: criskalts στις Ιούνιος 04, 2020, 15:26:31 μμΕμένα έκανε 2 μήνες παρά 3 μέρες να έλθει από Λας Βέγκας αλλά όλα καλά, άξιζε η αναμονή.Ναι, αλλά πήρες τζογαδόρικο, και αν σε παίξει σε ρουλέτα και σε ..........χάσει, τι θα κάνεις μετά ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 04, 2020, 20:21:13 μμΠαράθεση από: criskalts στις Ιούνιος 04, 2020, 15:26:31 μμΕμένα έκανε 2 μήνες παρά 3 μέρες να έλθει από Λας Βέγκας αλλά όλα καλά, άξιζε η αναμονή.Ναι, αλλά πήρες τζογαδόρικο, και αν σε παίξει σε ρουλέτα και σε ..........χάσει, τι θα κάνεις μετά ? του εκατσε ομως
Η μπίλια είναι που μετράει, όχι το.....ρολόι
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 04, 2020, 20:25:34 μμΗ μπίλια είναι που μετράει, όχι το.....ρολόι σωστο.σε περιπτωση που δε καθοταν ποσα θα κοστιζε η "ζημια" αραγε?
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 04, 2020, 20:35:44 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 04, 2020, 20:25:34 μμΗ μπίλια είναι που μετράει, όχι το.....ρολόι σωστο.σε περιπτωση που δε καθοταν ποσα θα κοστιζε η "ζημια" αραγε?ΦΠΑ, εκτελωνιστης, παρουσίαση στο τελωνείο απο το ΕΛΤΑ.... 50 με 70€ επιπλέον