0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει από την αρχή, το νόημα είναι να τα βρούμε από Ευρώπη σε καλή τιμή; Να έχει κάποιο έξτρα σηματάκι; Να πετύχουμε καλύτερη τιμή ως ομαδική παραγγελία;Μου αρέσει το μπλεδάκι αρκετά και το σκέφτομαι
Η φίρμα, απεδείχθη αστέρι, άμεση αποστολή, με δωράκια, κλπ, κλπ.Θα βάλω αργότερα τα στοιχεία, μια και τώρα..........................(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γυρισα από το 3ο σημερινό ........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.), και μέχρι να αρχίσει το άλλο, αναρτώ στις νέες αφίξεις.
συμμετοχες δεν βλεπω και αγχονωμαι.... Απο τα 20 εχουμε πεσει στα 6....
Παράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 24, 2020, 19:34:20 μμσυμμετοχες δεν βλεπω και αγχονωμαι.... Απο τα 20 εχουμε πεσει στα 6....Εμείς, πήραμε τα δύο, θυσιαζόμενοι και αναλαμβάνοντας τα ρίσκα, προκειμένου να ελέγξουμε την αξιοπιστία του πωλητή, προς όφελος των πλατιών λαϊκών μαζών !
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 24, 2020, 21:36:18 μμΠαράθεση από: Wagner669 στις Ιούνιος 24, 2020, 19:34:20 μμσυμμετοχες δεν βλεπω και αγχονωμαι.... Απο τα 20 εχουμε πεσει στα 6....Εμείς, πήραμε τα δύο, θυσιαζόμενοι και αναλαμβάνοντας τα ρίσκα, προκειμένου να ελέγξουμε την αξιοπιστία του πωλητή, προς όφελος των πλατιών λαϊκών μαζών ! ευχαριστουμε θερμα για το ρισκο που πηρατε
Καλημέρα,να ενημερώσω για το δκό μου ενδιαφέρον που είχα εκδηλώσει για το χρυσό, πως λόγω έκτακτης αγοράς που προέκυψε θα το καθυστερήσω.Με το καλό!