0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 12:21:11 μμΠαράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 12:14:39 μμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 12:05:22 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 11:41:47 πμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 09:44:37 πμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 02:12:29 πμΥπάρχει η ιστορία της caliber 1887,η tag heuer έλεγε ότι είναι in - house, τα διάφορα μεγάλα sites του χώρου έγραφαν ότι την είχε πάρει από τη seiko. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό και είχε αρνητικό πρόσημο, για την tag heuer.Μπορουμε να ζούμε στη σιγουριά που μας δίνει το συννεφάκι μας,αρκετοί το κάνουν. Στο θέμα της Nomos,μπορεί να τύχει και αυτό που έχει σημασία είναι αν είναι κατασκευαστικο το πρόβλημα ή θέμα QC ή κάτι άλλο. Το πιο απλό και εύκολο ?Διαβάζεις τα δελτία τύπου των εταιριών και όλα καλά οχι,διαβαζεις άτομα που ξέρεις ότι ειναι επαγγελματίες στον χώρο,εγω αυτό κάνω ,εγω πάλι, οχι να βαζεις τοτε και τον γραφών σε αυτα τα μπολταρισμενα αγγλικα κειμενα που ανεβαζειςτόνιζε σωστά τις μετοχές λέμεεεεεεε!!!!!γράφωνέτσι....το ν πριν από τη μετοχή κάνω πώς δεν το βλέπω.... Εσύ θα μου κάνεις μαθηματικά και εγώ γραμματική!
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 12:14:39 μμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 12:05:22 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 11:41:47 πμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 09:44:37 πμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 02:12:29 πμΥπάρχει η ιστορία της caliber 1887,η tag heuer έλεγε ότι είναι in - house, τα διάφορα μεγάλα sites του χώρου έγραφαν ότι την είχε πάρει από τη seiko. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό και είχε αρνητικό πρόσημο, για την tag heuer.Μπορουμε να ζούμε στη σιγουριά που μας δίνει το συννεφάκι μας,αρκετοί το κάνουν. Στο θέμα της Nomos,μπορεί να τύχει και αυτό που έχει σημασία είναι αν είναι κατασκευαστικο το πρόβλημα ή θέμα QC ή κάτι άλλο. Το πιο απλό και εύκολο ?Διαβάζεις τα δελτία τύπου των εταιριών και όλα καλά οχι,διαβαζεις άτομα που ξέρεις ότι ειναι επαγγελματίες στον χώρο,εγω αυτό κάνω ,εγω πάλι, οχι να βαζεις τοτε και τον γραφών σε αυτα τα μπολταρισμενα αγγλικα κειμενα που ανεβαζειςτόνιζε σωστά τις μετοχές λέμεεεεεεε!!!!!γράφων
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 12:05:22 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 11:41:47 πμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 09:44:37 πμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 02:12:29 πμΥπάρχει η ιστορία της caliber 1887,η tag heuer έλεγε ότι είναι in - house, τα διάφορα μεγάλα sites του χώρου έγραφαν ότι την είχε πάρει από τη seiko. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό και είχε αρνητικό πρόσημο, για την tag heuer.Μπορουμε να ζούμε στη σιγουριά που μας δίνει το συννεφάκι μας,αρκετοί το κάνουν. Στο θέμα της Nomos,μπορεί να τύχει και αυτό που έχει σημασία είναι αν είναι κατασκευαστικο το πρόβλημα ή θέμα QC ή κάτι άλλο. Το πιο απλό και εύκολο ?Διαβάζεις τα δελτία τύπου των εταιριών και όλα καλά οχι,διαβαζεις άτομα που ξέρεις ότι ειναι επαγγελματίες στον χώρο,εγω αυτό κάνω ,εγω πάλι, οχι να βαζεις τοτε και τον γραφών σε αυτα τα μπολταρισμενα αγγλικα κειμενα που ανεβαζειςτόνιζε σωστά τις μετοχές λέμεεεεεεε!!!!!
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 11:41:47 πμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 09:44:37 πμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 02:12:29 πμΥπάρχει η ιστορία της caliber 1887,η tag heuer έλεγε ότι είναι in - house, τα διάφορα μεγάλα sites του χώρου έγραφαν ότι την είχε πάρει από τη seiko. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό και είχε αρνητικό πρόσημο, για την tag heuer.Μπορουμε να ζούμε στη σιγουριά που μας δίνει το συννεφάκι μας,αρκετοί το κάνουν. Στο θέμα της Nomos,μπορεί να τύχει και αυτό που έχει σημασία είναι αν είναι κατασκευαστικο το πρόβλημα ή θέμα QC ή κάτι άλλο. Το πιο απλό και εύκολο ?Διαβάζεις τα δελτία τύπου των εταιριών και όλα καλά οχι,διαβαζεις άτομα που ξέρεις ότι ειναι επαγγελματίες στον χώρο,εγω αυτό κάνω ,εγω πάλι, οχι να βαζεις τοτε και τον γραφών σε αυτα τα μπολταρισμενα αγγλικα κειμενα που ανεβαζεις
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 09:44:37 πμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 02:12:29 πμΥπάρχει η ιστορία της caliber 1887,η tag heuer έλεγε ότι είναι in - house, τα διάφορα μεγάλα sites του χώρου έγραφαν ότι την είχε πάρει από τη seiko. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό και είχε αρνητικό πρόσημο, για την tag heuer.Μπορουμε να ζούμε στη σιγουριά που μας δίνει το συννεφάκι μας,αρκετοί το κάνουν. Στο θέμα της Nomos,μπορεί να τύχει και αυτό που έχει σημασία είναι αν είναι κατασκευαστικο το πρόβλημα ή θέμα QC ή κάτι άλλο. Το πιο απλό και εύκολο ?Διαβάζεις τα δελτία τύπου των εταιριών και όλα καλά οχι,διαβαζεις άτομα που ξέρεις ότι ειναι επαγγελματίες στον χώρο,εγω αυτό κάνω ,εγω πάλι, οχι
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 05, 2015, 02:12:29 πμΥπάρχει η ιστορία της caliber 1887,η tag heuer έλεγε ότι είναι in - house, τα διάφορα μεγάλα sites του χώρου έγραφαν ότι την είχε πάρει από τη seiko. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό και είχε αρνητικό πρόσημο, για την tag heuer.Μπορουμε να ζούμε στη σιγουριά που μας δίνει το συννεφάκι μας,αρκετοί το κάνουν. Στο θέμα της Nomos,μπορεί να τύχει και αυτό που έχει σημασία είναι αν είναι κατασκευαστικο το πρόβλημα ή θέμα QC ή κάτι άλλο. Το πιο απλό και εύκολο ?Διαβάζεις τα δελτία τύπου των εταιριών και όλα καλά οχι,διαβαζεις άτομα που ξέρεις ότι ειναι επαγγελματίες στον χώρο,εγω αυτό κάνω ,
Υπάρχει η ιστορία της caliber 1887,η tag heuer έλεγε ότι είναι in - house, τα διάφορα μεγάλα sites του χώρου έγραφαν ότι την είχε πάρει από τη seiko. Η ιστορία αυτή κράτησε καιρό και είχε αρνητικό πρόσημο, για την tag heuer.Μπορουμε να ζούμε στη σιγουριά που μας δίνει το συννεφάκι μας,αρκετοί το κάνουν. Στο θέμα της Nomos,μπορεί να τύχει και αυτό που έχει σημασία είναι αν είναι κατασκευαστικο το πρόβλημα ή θέμα QC ή κάτι άλλο. Το πιο απλό και εύκολο ?Διαβάζεις τα δελτία τύπου των εταιριών και όλα καλά
Θα τα πούμε από βδομάδα στον καφέ Μην κουράζουμε και τον κόσμο...
subir imagenes gratisNOMOS store in Glashütte
μπακαλικο
οταν το προιον ειναι αλλου τοτε δεν χρειαζεται και marketing
η πολη εχει περιπου 7.200 κατοικους
Παράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 13, 2015, 14:44:34 μμη πολη εχει περιπου 7.200 κατοικουςκαι τις G.O ,Lange
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 13, 2015, 15:50:01 μμΠαράθεση από: george_ στις Σεπτέμβριος 13, 2015, 14:44:34 μμη πολη εχει περιπου 7.200 κατοικουςκαι τις G.O ,Langeαλλα πρεπει να εχουν πιο μεγαλα"μπακαλικα"
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.